sammobileden 1.9 gb boyutundaki polonya 6.0.1 iniyor arkadaşlar memnun kalmazsam veya TR geçmek istersem lolipopu tekrar odinle kurabilirm dimi eski sürüme dönüş varmı hala ?
sammobileden 1.9 gb boyutundaki polonya 6.0.1 iniyor arkadaşlar memnun kalmazsam veya TR geçmek istersem lolipopu tekrar odinle kurabilirm dimi eski sürüme dönüş varmı hala ?
Peki 6.0.1 Türkiye yüklenebilir miRootlayıp custom 5.1.1 Rom kurarak dönebilirsiniz. Odinle direk olacağını sanmıyorum çünkü güvenlik ilkeleri resmi sürümlerde geriye döndürülemez. (Güncelleme ekranında da bahsediliyor.)
Denemediğim diğer bir yöntem ise:
Ya da üstte dediğim gibi root atıp herhangi bir recovery ile system/wipe yapıp direk 5.1.1 custom rom yükleyebilirsiniz.
- 6.0 Romunda iken Wipe data/cache yapıyoruz.
- Download moda girip Odin ile 5.1.1 Stock romu flashlıyoruz ama bu sırada auto restartı kapatmamız lazım.
- Ardından recoverye girip yeni yüklediğimiz 5.1.1 e wipe data/cahce yapıyoruz.
- Brick olmamasını umarak açılmasını bekliyoruz.
Şuan aklıma geldi de custom recovery ile system/wipe yapıp direk odinle official rom da atılabilir diye düşünüyorum.
6.0.1 Polonya'nın üzerine 6.0.1 Türkiye Romu kurulabilir onda bir sıkıntı olmaz.Peki 6.0.1 Türkiye yüklenebilir mi
Polonya ya geçtik ama Türkiye'ye dönemeyecek miyim?
Gercekten mii servis ne yapti peki goturdugunuzde cok ugrastirdiklari icin ben daha gitmedimBendeki note 4 te kendi kendine açılıp kapaniyodu telefon arızalı çıktı.
Valla yakındır kapını çalarım bi note 5 rom atmak içinBu arada 6.0.1 de Root çalışıyor. Rootlamak isteyen arkadaşlar:
- Twrp 3.0.0 versiyonunu Odin ile Flashlıyoruz (Auto Reboot kapalı, flashladıktan sonra pili çıkarıp direk recoverye geçmemiz lazım).
- Önceden telefona indirdiğimiz Supersu 2.71'i flashlıyoruz (Şuan Beta aşamasında).
- İşlem tamam.
Aldığım akşam bozulduğu için ugrastirmadilarGercekten mii servis ne yapti peki goturdugunuzde cok ugrastirdiklari icin ben daha gitmedim
Telefon yeni alındığı için değişim çıktı.bende note 5 aldimGercekten mii servis ne yapti peki goturdugunuzde cok ugrastirdiklari icin ben daha gitmedim
Bende bi goturup baktirayim o zaman burda ki arkadaslar demisti de ugrastiriyorlar diye goturmemistim yanlis yapmisiimTelefon yeni alındığı için değişim çıktı.bende note 5 aldim
Kesinlikle götürünBende bi goturup baktirayim o zaman burda ki arkadaslar demisti de ugrastiriyorlar diye goturmemistim yanlis yapmisiim
Belirtseydim iyi olurdu sanırım. Kusura bakmayın. Kullandığım Nova Launcher.Arayüz şahane![]()
Download firmware: N910CXXU2DPCB_N910COXA2DPCB_XEO - SamMobileBişey sorucam arkadaşlar. Ben bu 6.0.1 romunu kursam sonra garanti kapsamina girmesi gerektigi zaman da türkiye romu kursam garantiye bise olur mu anlasilir mi? Bi digeri sammobilede TUR yok güvenilir TUR romunu nerden bulurum?
KNOX sayacın 0X1 olmamış ise googleda N910CQ Stock Rom diye arat birkaç forumda var 4.4.4 ve 5.1.1'in CQ için olan stock romları.Bişey sorucam arkadaşlar. Ben bu 6.0.1 romunu kursam sonra garanti kapsamina girmesi gerektigi zaman da türkiye romu kursam garantiye bise olur mu anlasilir mi? Bi digeri sammobilede TUR yok güvenilir TUR romunu nerden bulurum?
N910CQ Galaxy Note 4 N910CXXU2DPCB Türkiye 6.0.1 Resmi Firmware (07.04.2016) - Galaxy Note 4 Firmware (Stock Rom) BölümüBişey sorucam arkadaşlar. Ben bu 6.0.1 romunu kursam sonra garanti kapsamina girmesi gerektigi zaman da türkiye romu kursam garantiye bise olur mu anlasilir mi? Bi digeri sammobilede TUR yok güvenilir TUR romunu nerden bulurum?
Doze modu nedir acaba? Ona göre cihazda kontrol ederim.Arkadaslar doze modu varmi?
Aslında bi süredir hepimizde var sanırım Samsung onu smart manager ile birleştirip optimizasyon dedi.Arkadaslar doze modu varmi?
Ben denk geldiklerimi söyleyeyim.Arkadaslar sammobileden 6.0.1 polonya indirdim yarina kurucam yedegimi aldikdan sonra yazilimda sorun varmi ? Eger varsa hic kurmamak daha iyi lolipopa geri donulmuyor cunku biliyosunz kullananlar ne diyosunz yazilimda sorun varmi simdilik ?
Benim sorunum hakkinda birsey bilen varmı?Arkadaşlar ben geçen ayın 18 inde note 4 aldım. Oyun oynarken çok ısınıyordu ben de 2k ekran normaldir diyordum ama farkettim ki ısınıp kendini resetliyor telefon. Bugün 3 kere antutu 3d testi yaptım ve her seferinde ısınıp kendini resetliyor. Tahminimce gpu sıkıntılı. Sizce garanti ye mi yollanır direk değiştirirler mi? Garantiye verirsem geri vermeleri nekadar sürer sizce?
Değiştirmezler ilk başta GPU'yu değiştirirler,bir daha aynı sıkıntıyı yaşarsan değiştirirler.Benim sorunum hakkinda birsey bilen varmı?
Ben öyle bir probleme zerre karşılaşmadım.Ben denk geldiklerimi söyleyeyim.
Kilit ekranı açılırken takılıyor. Şahsen benim için sorun değil.
Ses kısıp açarken ses panelindeki mavi imleç takılarak gidiyor.
Genel anlamda ben çok memnunum.
Muhtemelen Türkiye Romu daha da iyi olacaktır.
Zaten günlük hayatı etkileyecek bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Ki çıksa bile Türkiye yakındır gelmesi![]()
Sorun yok kardeşim dilediğin gibi kurabilirsin.Arkadaslar sammobileden 6.0.1 polonya indirdim yarina kurucam yedegimi aldikdan sonra yazilimda sorun varmi ? Eger varsa hic kurmamak daha iyi lolipopa geri donulmuyor cunku biliyosunz kullananlar ne diyosunz yazilimda sorun varmi simdilik ?