Aslında ben tek seriden devam ediyordum. Fakat note 5 benim için hayal kırıklığı olunca note 4 alıp yola devam etme kararı almıştım.Evet note serisinde çift sayıdan devam ederiz
O değil de eyy Samsung en azından bildirim paneline el fenerini ekleyeydin.
Geçmiş olsun umarım bi daha bi sorunla karşılaşmazsınız cidden baş ağrıtıyor. :/Aslında ben tek seriden devam ediyordum. Fakat note 5 benim için hayal kırıklığı olunca note 4 alıp yola devam etme kararı almıştım.
Artık note 6 yı bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.
Lollipop tan marsmallowa gecerken bunu yapmak gerekiyor mu. Sonradan yapan da var önceden de... Hiç format atmadan güncelleme yapmak büyük sıkıntı oluyor muHard format bilmeyen arkadaslar tolga cem reis anlatyor sdn youtube kanalinda rahat rahat yapabilirler
Ben telefonu sıfırlamadan direk polonya Romunu kurdum şuan ve wipe data cache yapmadım. Öyle direk şu şöyle olur diye bir kural yok. Sadece telefonu sıfırlayınca daha bi kendine gelir söylenenler bunun içinGüncelleme öncesi ya da sonrası hard reset atmak bu tür güncellemelerde stabilite icin işe yarıyor demişti arkadaşlar. Bu reset hangi menüden yapılıyor. Bir de önce mi yapmak lazım yoksa sonra mı
Kullanımda sıkıntı var mı sende su anda? Sıfırlamadan kurdum demissin...Takılma vb?Ben telefonu sıfırlamadan direk polonya Romunu kurdum şuan ve wipe data cache yapmadım. Öyle direk şu şöyle olur diye bir kural yok. Sadece telefonu sıfırlayınca daha bi kendine gelir söylenenler bunun için
Bi video izleyip yapınız bence hiç bilmiyorsanız çok basit bir işlem![]()
Pek rahatsız olduğum bir şeyle karşılaşmadım.Kullanımda sıkıntı var mı sende su anda? Sıfırlamadan kurdum demissin...Takılma vb?
Evet haklısınız.Evet bir zorunluluk söz konusu değil ama şöyle bir şey var. Bu bir upgrade, update değil o yüzden wipe data yapmak bence büyük öneme sahip.
Ben Polonya romunu yüklemeden önce twrp ile data cache dahili hafıza ve sistemi komple sildim. Üstüne Polonya romunu yükleyip 6.0 a yükselttim sonrada fabrika ayarlarına sıfırladım.Sürüm yükseltmeleri için gerek yok (5.0 dan 5.1 e) ama versiyon yükseltmeleri (5.1 den 6.0) için yüksek derecede öneriliyor.
Özellikle görmek istediğiniz bişey var mı ?Yeni guncellemeyi yukleyenler ss atabilir mi
Ozellikle degisen yerler kardesimÖzellikle görmek istediğiniz bişey var mı ?
Sistem hala aynı.Parmak izinde iyilstirme var mi?
Uygulamaların izinlerini yönetmeyle ilgili sıkıntı yokturdur umarım.Sistem hala aynı.
Ben bi değişiklik göremedim.
İyi veya kötü anlamda.
Valla çok basit bi şekilde kapattım bazı kamera erisimlerini falanUygulamaların izinlerini yönetmeyle ilgili sıkıntı yokturdur umarım.
Gorunuyor kardes artik note 4 de yeni touchwiz e kavustu hayirli olsun yanliz marshelow a ek bisey goremedim yaniliyormuyumFotoğraflar görünüyor mu acaba ?
Bendeki note 4 te kendi kendine açılıp kapaniyodu telefon arızalı çıktı.Benim telefon kendi kendine acilip kapaniyo ya acaba guncelleme ise yarar mi sizce
Maalesef yeni touchwiz sayılmaz sadece ikonlar yeni ama karalama defteri olsun internet olsun s note olsun s pen olsun yeni haldeler.Gorunuyor kardes artik note 4 de yeni touchwiz e kavustu hayirli olsun yanliz marshelow a ek bisey goremedim yaniliyormuyum