Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Cansdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefon daha 8 aylik ben de kurmamayi dusunuyorum. Garantisini yakmayalim :) . Az daha bekleriz olur biter..

medreruno45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hard format bilmeyen arkadaslar tolga cem reis anlatyor sdn youtube kanalinda rahat rahat yapabilirler

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Evet note serisinde çift sayıdan devam ederiz :)
O değil de eyy Samsung en azından bildirim paneline el fenerini ekleyeydin.
Aslında ben tek seriden devam ediyordum. Fakat note 5 benim için hayal kırıklığı olunca note 4 alıp yola devam etme kararı almıştım.
Artık note 6 yı bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Aslında ben tek seriden devam ediyordum. Fakat note 5 benim için hayal kırıklığı olunca note 4 alıp yola devam etme kararı almıştım.
Artık note 6 yı bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun umarım bi daha bi sorunla karşılaşmazsınız cidden baş ağrıtıyor. :/

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Güncelleme öncesi ya da sonrası hard reset atmak bu tür güncellemelerde stabilite icin işe yarıyor demişti arkadaşlar. Bu reset hangi menüden yapılıyor. Bir de önce mi yapmak lazım yoksa sonra mı
Ben telefonu sıfırlamadan direk polonya Romunu kurdum şuan ve wipe data cache yapmadım. Öyle direk şu şöyle olur diye bir kural yok. Sadece telefonu sıfırlayınca daha bi kendine gelir söylenenler bunun için :)
Bi video izleyip yapınız bence hiç bilmiyorsanız çok basit bir işlem :)

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Ben telefonu sıfırlamadan direk polonya Romunu kurdum şuan ve wipe data cache yapmadım. Öyle direk şu şöyle olur diye bir kural yok. Sadece telefonu sıfırlayınca daha bi kendine gelir söylenenler bunun için :)
Bi video izleyip yapınız bence hiç bilmiyorsanız çok basit bir işlem :)
Kullanımda sıkıntı var mı sende su anda? Sıfırlamadan kurdum demissin...Takılma vb?

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet bir zorunluluk söz konusu değil ama şöyle bir şey var. Bu bir upgrade, update değil o yüzden wipe data yapmak bence büyük öneme sahip.
Ben Polonya romunu yüklemeden önce twrp ile data cache dahili hafıza ve sistemi komple sildim. Üstüne Polonya romunu yükleyip 6.0 a yükselttim sonrada fabrika ayarlarına sıfırladım. :D Sürüm yükseltmeleri için gerek yok (5.0 dan 5.1 e) ama versiyon yükseltmeleri (5.1 den 6.0) için yüksek derecede öneriliyor.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Evet bir zorunluluk söz konusu değil ama şöyle bir şey var. Bu bir upgrade, update değil o yüzden wipe data yapmak bence büyük öneme sahip.
Ben Polonya romunu yüklemeden önce twrp ile data cache dahili hafıza ve sistemi komple sildim. Üstüne Polonya romunu yükleyip 6.0 a yükselttim sonrada fabrika ayarlarına sıfırladım. :D Sürüm yükseltmeleri için gerek yok (5.0 dan 5.1 e) ama versiyon yükseltmeleri (5.1 den 6.0) için yüksek derecede öneriliyor.
Evet haklısınız.
Ben Türkiye'ye geldiğinde yapacağım bunu :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Samsung push servis ve galaxy apps devredisi birakilmiyor. Bu dayatmanin mantigi ne anlamiyorum. Herkes kullanmak zorunda degil ki.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kameranda böyle bir sorun var mı? daha önceki romumda da vardı ama yazılımsal olduğunu düşünüyordum. 5.1.1 de 180 lik güncelleme geldiğinde olmuştu. 6.0.1 de devam ediyor. Donanımsal mı merak ediyorum.

ljR3BJ.png

İlk açılışta bazen 2-3 saniye kadar böyle kalıyor. Her zaman yapmıyor. Özellikle tam güneşe denk geldiyse ön yüz sorunsuz açıyor. Sensörden midir nedir bilemedim. @ismailvtas

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar polonya marsmalow kurucam fakat Tr ye cikdigi zaman TR romunu nerden bulcaz ve kurcaz 2.si polonya marsmallowdan tekrar Tr 5.1.1 kurulum yapabiliyoruz dimi ?

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim de Polonya romuydu zaten bu sabah güncelleme geldi... Ne değişti derseniz görsel olarak sadece simgelerde biraz değişiklik var, güç tasarrufu iyileşmiş, pilde gözle görülür bir iyileşme var (NOT: Telefonu fazla kullanamadım) , s pen note 5 teki gibi olmuş sanırım gayet kullanışlı akıllı seçim falan yapınca galeriye kaydedilebiliyor artık, önceden çok zordu ve ekran kapalı iken yazı yazma gelmiş ne kadar kullanılır bilinmez ama oda yine güzel bir özellik, RAM kullanımı baya baya iyi durumda %50-60 civarında seyrediyor ki buda pil performansnda fark edilebiliyor... onun dışında neler olabilirdi neler bekliyordum; tabiki de tema desteği kesinlikle olması gereken bir özellikti bence, performansta azda olsa artış beklerdim, daha hızlı kamera açılışı daha hızlı geçişler vb. parmak izinde iyileştime bekliyordum buna inancım tamdı ancak oda fos çıktı... Ben genel olarak memnunum en azından iyileştirmeler var lolipop 5.0 hatırlarsak 6.0.1 gayet iyi olmuş güncellerseniz pişman olmazsınız diye düşünüyorum tavsiye ederim... Yine de siz bilirsiniz...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
2f67b105253c0e40a87ab506cfbfdd6c.jpg
arkadaslar bana guncelleme gelmemis guncellemenin Turkiyeye geldigine eminmisiniz

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben odinden kurmustum bekleyemeyip guncellemeyi acaba o yuzden olur mu

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben galiba cok yanlis anlamisim polonya romuna gelmos peki Turkiyeue ne zmn gelir arkadaslar

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim telefon kendi kendine acilip kapaniyo ya acaba guncelleme ise yarar mi sizce

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Gorunuyor kardes artik note 4 de yeni touchwiz e kavustu hayirli olsun yanliz marshelow a ek bisey goremedim yaniliyormuyum
Maalesef yeni touchwiz sayılmaz sadece ikonlar yeni ama karalama defteri olsun internet olsun s note olsun s pen olsun yeni haldeler.
Google Now on Tap da var ancak henuz Turkce desteği yok.
Performans benim hoşuma gitti.