Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
436
Arkadaslar merhaba sizce uygulama yuzunden telefon acilip kapanir mi kendisi daha önceden problem olmustu zaten telefonla ilgili sizde de oldu mu telefonun kendini kapatip acmasi dedigim uygulama kendiside onceden cok kasiyordu programdayken ama telefon kendini kapattip actiktan sonra kasma falan da gitti bu arada 2 hafta oldu telefonu alali

Uygulama hangisi merak ettim, telefon kendini kapta açma olayına gelirsek benim başıma S5 te geliyordu.

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Uygulama hangisi merak ettim, telefon kendini kapta açma olayına gelirsek benim başıma S5 te geliyordu.
Coz bakalim edebiyat diye bi uygulama sorulari cozerken uygulamanin kendisi hata verip kapaniyordu veya donuyordu dun gecede takildi yine telefon kapanip acildi

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
s6 serisi ve note 5 a geldi sıra bizde 5 güne gelmeli

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şu an samsung tv alacaz a5 2016 verilen modelini a52016 yı babamın arkadaşına verecem note 4 ü de verecem o bana s7 verecek

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
şu an samsung tv alacaz a5 2016 verilen modelini a52016 yı babamın arkadaşına verecem note 4 ü de verecem o bana s7 verecek
O zaman senin zaten 6.0 diye bir derdin yok.Ama note serisi candır.
[emoji4] [emoji4] [emoji4]

-RA-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell müş hizmetlerini arayarak s6 aldım. Kendileri gelip teslim edeceklerini söylediler. Gelmeleri ne kadar sürer bilen var mı

enoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ama daha değiştirmeme en fazla 1 ay var ama eğer 6.0 güzelleştirir ve yeni touchwizi koyarsa belki 2 ay olabilir neyse bir gelsin deneyeyim şunu diyeli note serisi candır gerisi heyecandır

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar note4 un tum Modelleri 4.5g yi destekliyor demi. Ben hala gecmedim. Bilgisi oln var mi?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Benimki de daha geçmedi. Heralde bulunduğum yerdeki baz istasyonundan.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Benimki geçti arkadaşlar.
H+ yerine 4G yazıyor.
Bence operatörden kaynaklanıyor olabilir.
Benim hat Vodafone.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Şimdi geldi 4g. İki kademe çekiyor ara ara da 3g ye geçiyor. Sadece lte seçimi yapabilsek daha iyi olurdu.

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ayarlardan şebeke ayarlarından da değişiklik yapılması gerekiyor.

emreerol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki de Vodafone ama bir değişiklik yok malesef. Acaba bölge bölge mi açıyorlar.
Benimde vodafone ama hiçbir değişiklik olmadı 4G yazıyor ama hız Max 21Mbps oluyor vodafone dan mi kaynaklanıyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Merak ettigim bir olay var:
4g de kota sorunundan bahsediliyor. Cok fazla yediginden. Simdi ben whatsapp kullanimindan ve ara sira tarayicidan girdigim sayfalardan dolayi kota sorunu yasar miyim? Whatsapp i sık bir sekilde kullanmaktayim. 3 gb internetim var.

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
4g de kota sorunundan bahsediliyor. Cok fazla yediginden. Simdi ben whatsapp kullanimindan ve ara sira tarayicidan girdigim sayfalardan dolayi kota sorunu yasar miyim? Whatsapp i sık bir sekilde kullanmaktayim. 3 gb internetim var.
Bu şekilde kullanırsanız bir sorun olmaz . Ama daha iyi hıza sahip olmanızdan dolayı eskisine nazaran daha çok youtube da vşdeo izleyeceksiniz instagram da daha çok fotoğrafa bakacaksınız. Site ve uygulamalar daha yüksek çözünürlüklü içerikler üretecek. Dayısıyla siz istemeseniz de daha çok kota harcayacaksınız.

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam kota sorunu su sekilde: Internet hizli oldugundan mesela bi haber sitesine girdik bi video var 5 sn de yukleneceginj kabul etsek siz girdiginiz anda video aciklanacak ve internet harcayacak bu gibi nedenlerdeb internetin cok harcanmasi mumkun. Whatsappta mesela suan uzun bir video gelse download etmesi uzun sürüyor.isterseniz iptal edebilirsiniz. Eger istenilen hiza ulasildiginda(dedikleri gibi 10 kat oldugunda yano)video direkt yuklenecek.Bunlardan dolayi bir kota sorunu olabilir. Kullanim oraniniza gore 3gb yeter veya yetmez. Mesela bana yetmez.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu şekilde kullanırsanız bir sorun olmaz . Ama daha iyi hıza sahip olmanızdan dolayı eskisine nazaran daha çok youtube da vşdeo izleyeceksiniz instagram da daha çok fotoğrafa bakacaksınız. Site ve uygulamalar daha yüksek çözünürlüklü içerikler üretecek. Dayısıyla siz istemeseniz de daha çok kota harcayacaksınız.

Soylediklerinizi telefonda wifi ile yapiyorum. Benim sadece mobil veri de yaptigim sey; whatsapp mesajlasma. Tabi bu mesajlasmada fotograf cogunlukta almaktayim. Video nadiren alirim onu da wifi den indiririm. Disardaysam boyutu da az ise mobil veri kullanirim. Youtube facebook twitter vs kullanmiyorum. Kisacasi dikkatli bir sekilde veri tuketimi yapan biriyim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam kota sorunu su sekilde: Internet hizli oldugundan mesela bi haber sitesine girdik bi video var 5 sn de yukleneceginj kabul etsek siz girdiginiz anda video aciklanacak ve internet harcayacak bu gibi nedenlerdeb internetin cok harcanmasi mumkun. Whatsappta mesela suan uzun bir video gelse download etmesi uzun sürüyor.isterseniz iptal edebilirsiniz. Eger istenilen hiza ulasildiginda(dedikleri gibi 10 kat oldugunda yano)video direkt yuklenecek.Bunlardan dolayi bir kota sorunu olabilir. Kullanim oraniniza gore 3gb yeter veya yetmez. Mesela bana yetmez.

Anladim. Diger arkadas icin yazidigim gibi whatsapp sık kullaniyorum. Fotograf cogunlukta aliyorum. Ama videolari wifi den alirim. Nadiren mobil veri kullanirim videoda. Bunun disinda tarayicidan bakmam gereken bir sey varsa disardaysam mobil veri kullanirim. Ama video falan izlemiyorum. Sosyal aglarla aram yoktur bu yuzden kullanmiyorum.

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Soylediklerinizi telefonda wifi ile yapiyorum. Benim sadece mobil veri de yaptigim sey; whatsapp mesajlasma. Tabi bu mesajlasmada fotograf cogunlukta almaktayim. Video nadiren alirim onu da wifi den indiririm. Disardaysam boyutu da az ise mobil veri kullanirim. Youtube facebook twitter vs kullanmiyorum. Kisacasi dikkatli bir sekilde veri tuketimi yapan biriyim.
Hiç sorun olmaz sizin işinizi 2G bağlantı bile görür.

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
4G hayırlı olsun..
Bu arada 4,5G diye birşey yok.
Bulunduğum yerde (Bursa merkez) hız 7 mb/s den 47 mb/s yeye çıktı.

Tabi mobil internet kotası yeterli büyüklükte değilse (en az 5GB) 3g 4g vb farketmez..
Bu hızlar film indirmek için gerekli.
Diğer işler için 5..6 mb/s yeter..:):)

Yaptığım hız testi.:)