Çıkrıkcı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 509
Eyvallah.. Sağol kardeşim.
Önbelleği silince düzeldi tamamdır arkadaslarBu yeni tarayıcı güncellemesi marketten geldi.ama cihazın bu sürümle uygun değil yazıyor. Cihazı kiese takıyorum Son sürüm diyor.ne yapmalıyım izle arkadaşlar bu yeni tarayıcıyı xalistirabilmek icin
Deneyebilirsin bence. Güzel bir uygulama.Note 5 inkinden hiç farkı yok.İstersen apk sını paylaşabilirim.
Hayırlı günlerde kullanman dileğiyle. İhtiyaç anında baya iş görüyor gerçekten.Uygulama guzelmis. Baya is goruyor.![]()
Hayırlı günlerde kullanman dileğiyle. İhtiyaç anında baya iş görüyor gerçekten.
1 Nisan da uluslararası versiyonlara güncelleme başlatılacağı söyleniyor.
hadi hayırlısi bakalim 6.0.1 gelince buralari patlar
![]()
Evet bir program eklentisi olmalı battery saver falan kullanıyorsanız onlar yapıyo böyle şeyler [emoji1]Bende son zamanlarda şarja takınca ekrana böyle bir görüntü geliyor. Bir program eklentisi mi ki, sizde çıkıyor mu?![]()
Uygulama ayarlarında ek falan bi seçenek vardır diye düşünmekteyim [emoji4]touchpal kullanıyorum ondan galiba ama yokedemedim. Teşekkürler
@baycebir @cengover05Merhaba arkadaşlar. Sizlere birşey sormak istiyorum. Ben casper via v3 den geçtim de note 4 e 10 günfalan oldu. Benim şarjım çok hızlı bitiyor. Via v3 daha çok gidiyordu hatta. Tamam donanımı daha yüksek ama pili de daha yüksek. Birde çok ısınıyor telefon. A1 Cpu Tool ile 5 dk basit bir oyun oynadıktan sonra (bir basket oyunu mesela ) cpu 75 batarya ise 35 dereceye çıkıyor. Acaba bu ısınma normalmidir ? Normal değilse pil tüketimine etkenmidir ? Eğer cihazda sorun varsa garanti bu sorunu halleder mi ? Teşekkürler
Telefonu kullandikca pil performansi artar
Adam nokta atışı beylerTelefonu kullandikca pil performansi artar
Anlayabileceğin dile ceviriyorum
Mario gomez 1 mac oynayıp gol atmamis olabilir
Ama 20 mac oynayinca formuyla 19 gol bulabilir
Eyvallah sagolasinAdam nokta atışı beylerGomez örneği süper kardeşim
![]()
Normal evet zamanla oturur demek istedim@cengover05 Mario gomez kimdir bilmemPil zamanla oturur diyorsun onu anladım. Verdiğim ısı değerleri normalmi ?
Hayırlı akşamlar.Merhaba arkadaşlar. Sizlere birşey sormak istiyorum. Ben casper via v3 den geçtim de note 4 e 10 günfalan oldu. Benim şarjım çok hızlı bitiyor. Via v3 daha çok gidiyordu hatta. Tamam donanımı daha yüksek ama pili de daha yüksek. Birde çok ısınıyor telefon. A1 Cpu Tool ile 5 dk basit bir oyun oynadıktan sonra (bir basket oyunu mesela ) cpu 75 batarya ise 35 dereceye çıkıyor. Acaba bu ısınma normalmidir ? Normal değilse pil tüketimine etkenmidir ? Eğer cihazda sorun varsa garanti bu sorunu halleder mi ? Teşekkürler
6.0.1 yüklenmiş note 4(N910P) videosu izlemiştim geçenlerde pil performansı gayet iyi görünüyordu. Bence pil performansı daha da artacaktır diye düşünüyorum.Arkadaslar 6.0.1 gelince pil ve perfomansta bir dusus olur mu?veya (biraz zor görüyorum ama) bil hassa pil performansi artr mi?
Öncelikle hayırlı olsun. Bence normal kullanmak lazım. Hayırlı geceler.@baycebir Cihazı 10 gün once sıfır aldım ve şuan en guncel sürümde. Sizce bataryanın oturması nekadar sürer? Ben bu sure içinde bataryayı yoracak şekilde mi kullanmalıyım yoksa normal kullanımım gibi mi?