Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu yeni tarayıcı güncellemesi marketten geldi.ama cihazın bu sürümle uygun değil yazıyor. Cihazı kiese takıyorum Son sürüm diyor.ne yapmalıyım izle arkadaşlar bu yeni tarayıcıyı xalistirabilmek icin

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu yeni tarayıcı güncellemesi marketten geldi.ama cihazın bu sürümle uygun değil yazıyor. Cihazı kiese takıyorum Son sürüm diyor.ne yapmalıyım izle arkadaşlar bu yeni tarayıcıyı xalistirabilmek icin
Önbelleği silince düzeldi tamamdır arkadaslar

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Turkcell romuna 60 mb lik guncelleme alan oldu mu ya da 180?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
6.0.1 pil ve ram durumunu görmek isteyenler için:

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
1 Nisan da uluslararası versiyonlara güncelleme başlatılacağı söyleniyor.

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
e01bb0085ecb950512dc1ac9ded46d00.jpg
Bende son zamanlarda şarja takınca ekrana böyle bir görüntü geliyor. Bir program eklentisi mi ki, sizde çıkıyor mu?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
e01bb0085ecb950512dc1ac9ded46d00.jpg
Bende son zamanlarda şarja takınca ekrana böyle bir görüntü geliyor. Bir program eklentisi mi ki, sizde çıkıyor mu?
Evet bir program eklentisi olmalı battery saver falan kullanıyorsanız onlar yapıyo böyle şeyler [emoji1]
Gerçi yazılan kelime falan da diyor belki bi klavye uygulaması belki bir Launcher da olabilir [emoji4]

malt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
touchpal kullanıyorum ondan galiba ama yokedemedim. Teşekkürler

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar. Sizlere birşey sormak istiyorum. Ben casper via v3 den geçtim de note 4 e 10 günfalan oldu. Benim şarjım çok hızlı bitiyor. Via v3 daha çok gidiyordu hatta. Tamam donanımı daha yüksek ama pili de daha yüksek. Birde çok ısınıyor telefon. A1 Cpu Tool ile 5 dk basit bir oyun oynadıktan sonra (bir basket oyunu mesela ) cpu 75 batarya ise 35 dereceye çıkıyor. Acaba bu ısınma normalmidir ? Normal değilse pil tüketimine etkenmidir ? Eğer cihazda sorun varsa garanti bu sorunu halleder mi ? Teşekkürler

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar. Sizlere birşey sormak istiyorum. Ben casper via v3 den geçtim de note 4 e 10 günfalan oldu. Benim şarjım çok hızlı bitiyor. Via v3 daha çok gidiyordu hatta. Tamam donanımı daha yüksek ama pili de daha yüksek. Birde çok ısınıyor telefon. A1 Cpu Tool ile 5 dk basit bir oyun oynadıktan sonra (bir basket oyunu mesela ) cpu 75 batarya ise 35 dereceye çıkıyor. Acaba bu ısınma normalmidir ? Normal değilse pil tüketimine etkenmidir ? Eğer cihazda sorun varsa garanti bu sorunu halleder mi ? Teşekkürler
@baycebir @cengover05

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
@cengover05 Mario gomez kimdir bilmem :) Pil zamanla oturur diyorsun onu anladım. Verdiğim ısı değerleri normalmi ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Telefonu kullandikca pil performansi artar
Anlayabileceğin dile ceviriyorum
Mario gomez 1 mac oynayıp gol atmamis olabilir
Ama 20 mac oynayinca formuyla 19 gol bulabilir
Adam nokta atışı beyler :D Gomez örneği süper kardeşim :D

ahmet1919

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar 6.0.1 gelince pil ve perfomansta bir dusus olur mu?veya (biraz zor görüyorum ama) bil hassa pil performansi artr mi?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hayırlı akşamlar.
Aldığınız cihaz sıfır mı?
Yoksa 2.el mi?
Eğer sıfır ise arkadaşların söylediği gibi kullandıkça pil kendine gelir.
Eğer 2.el aldıysanız aldığınız şahısla görüşülebilir. Çünkü pilin kullanımı önemlidir. Aldığınız şahıs dikkatli kullanmamış olabilir.
Bu durumda yine de biraz bekleyip görmek lazım. Tavsiyem biraz daha sabırlı olmanızdır.
Bu arada güncellemelerinizi yaptınız mı?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaslar 6.0.1 gelince pil ve perfomansta bir dusus olur mu?veya (biraz zor görüyorum ama) bil hassa pil performansi artr mi?
6.0.1 yüklenmiş note 4(N910P) videosu izlemiştim geçenlerde pil performansı gayet iyi görünüyordu. Bence pil performansı daha da artacaktır diye düşünüyorum.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
@baycebir Cihazı 10 gün once sıfır aldım ve şuan en guncel sürümde. Sizce bataryanın oturması nekadar sürer? Ben bu sure içinde bataryayı yoracak şekilde mi kullanmalıyım yoksa normal kullanımım gibi mi?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
@baycebir Cihazı 10 gün once sıfır aldım ve şuan en guncel sürümde. Sizce bataryanın oturması nekadar sürer? Ben bu sure içinde bataryayı yoracak şekilde mi kullanmalıyım yoksa normal kullanımım gibi mi?
Öncelikle hayırlı olsun. Bence normal kullanmak lazım. Hayırlı geceler.

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaslar merhaba sizce uygulama yuzunden telefon acilip kapanir mi kendisi daha önceden problem olmustu zaten telefonla ilgili sizde de oldu mu telefonun kendini kapatip acmasi dedigim uygulama kendiside onceden cok kasiyordu programdayken ama telefon kendini kapattip actiktan sonra kasma falan da gitti bu arada 2 hafta oldu telefonu alali