cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Evet dogru anladinŞu yeni cihaza gelen yazılımsak özelliklerin dusuk telefonlara gelmez yanı hiç bir firma bunu yapmaz mı demek istedin yanlış mı anladım![]()
Evet dogru anladinŞu yeni cihaza gelen yazılımsak özelliklerin dusuk telefonlara gelmez yanı hiç bir firma bunu yapmaz mı demek istedin yanlış mı anladım![]()
Bu saydıkların iOS ta oluyor. iPhone 6 ya bile yazılımsalar olarak gelen özellik destek verilen en düşük modele bile veriliyor.Evet dogru anladin
Ios vermesi normal.Bu saydıkların iOS ta oluyor. iPhone 6 ya bile yazılımsalar olarak gelen özellik destek verilen en düşük modele bile veriliyor.
Düşündün mu niye apple alan genelde başka madka cihaz almıyor veya her yeni telefonu satıyor? Neden mi ? Çünkü satış sonrası hizmet var, genius barda işlemin hızlıca yapılıyor, general mobile de bunu örnek alıp aynı sistemi yaptı kendi servislerinde cihazı 1 saatte onarmazlarsa yeni cihaz veriyorlar, v.s v.s yanı çok fazla neden var. Samsung ta az çok gelişme var eskiden yüz yüze destek yoktu onu getirdiler ama cihaz arızalarını yüz yüze destekte çözmüyorlar, ufak tefek seyleri yapıyorlar.Ios vermesi normal.
Ios vermezse alinmaz ki
Millet guncelleme icin aliyor
Ancak su 3d touch ın yazilimsal versiyonu yapip ip 6 gelebilirdi.
O olay donanimsal oldugu kadar da yazilimsalda yapiliyor vermedi
Birde diger firmalar iphone gibi degiller.iphone alan adam zaten yine apple alacak apple in havasi civasi var olusunu bile alir.
Diyelim ki lg ve samsung.
Her yeni telefonuna getirdigi yazilimsal ozelligi eski telefonuna versiyonu verse.
Yeni telefon satamazlar. Adım gibi eminim.
Ama apple oyle degil 6s cikiyor adam aliyor ilk gun 7 yi bekliyorum diyor
7 cikiyor 7s 7s cikiyor 8
Yani apple da cogu insanda boyle bir alım var diger firmalarda bu mevcut degil![]()
Çok sağol ya6.0.1'i merak edenler buradan inceleyebilir:
Atlayarak izledim ama bildiğin uygulamaların sadece ikonları değişmiş dimi telefon mesaj dosya yöneticisi falan aynı aslında6.0.1'i merak edenler buradan inceleyebilir:
Atlayarak izledim ama bildiğin uygulamaların sadece ikonları değişmiş dimi telefon mesaj dosya yöneticisi falan aynı aslında![]()
Bize marshmallow biraz da böyle geldi.![]()
Tabi Stabillik önemli ama insan işte olmuşken güzeli olsun istiyor.Evet oyle. Bir kac yerde daha degisiklik yapilmis. Eger daha once baktigim goruntuler sahte degilse hafiza bolumundeki goruntu degismis. Cok ciddi seyler degil. Onun icin cok bir sey beklememek gerek. Ama baya akici gorunuyor cihaz. Stabil olsun da gerisini fazla takmiyorum.
Dogrudur. Buyuk bir emek var oyle deme gormuyor musun adamlar nasil ikon yapmis..Tabi Stabillik önemli ama insan işte olmuşken güzeli olsun istiyor.
Ayrıca ikonlarla da çok ugrasmislardir adiler keşke yorulmasalardi![]()
Ahahah çok iyiydi valla[emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]Adamlar zimparalamislar ikonlari el emegi goz nuru cok buyuk bir emek var burada![]()
Cok hayal kirikligi oldu bende ya android 6 ile biraz note 5 ozelligi vermeleri lazimdi
Ekran kapalıyken not alma meselesini zaten kullanabiliyoruz. Markette uygulaması var. Ben bayadır kullanıyorum.Böyle olacağı belliydi zaten. Benim hoşuma giden olaylar:
-Yeni spen özelliği
-Ekran kapalıyken not alabilme özelliği
S6 çıkardıklarında altta kalan cihazları fazla umursamayacaklarını belli ettiler açıklamalarıyla. Bence bizim telefonlar gene iyi güncelleme aldı.
He bak yine dertlendim 3 liraya mi adıydık onun prosunuEkran kapalıyken not alma meselesini zaten kullanabiliyoruz. Markette uygulaması var. Ben bayadır kullanıyorum.
Ekran kapalıyken not alma meselesini zaten kullanabiliyoruz. Markette uygulaması var. Ben bayadır kullanıyorum.
Deneyebilirsin bence. Güzel bir uygulama.Note 5 inkinden hiç farkı yok.İstersen apk sını paylaşabilirim.Evet gormustum onu. Fakat deneme firsatim olmadi.
O konuda haklisin lazzzDüşündün mu niye apple alan genelde başka madka cihaz almıyor veya her yeni telefonu satıyor? Neden mi ? Çünkü satış sonrası hizmet var, genius barda işlemin hızlıca yapılıyor, general mobile de bunu örnek alıp aynı sistemi yaptı kendi servislerinde cihazı 1 saatte onarmazlarsa yeni cihaz veriyorlar, v.s v.s yanı çok fazla neden var. Samsung ta az çok gelişme var eskiden yüz yüze destek yoktu onu getirdiler ama cihaz arızalarını yüz yüze destekte çözmüyorlar, ufak tefek seyleri yapıyorlar.
Cok ciddi degisiklik yok dedik heveslenmeyinEvet oyle. Bir kac yerde daha degisiklik yapilmis. Eger daha once baktigim goruntuler sahte degilse hafiza bolumundeki goruntu degismis. Cok ciddi seyler degil. Onun icin cok bir sey beklememek gerek. Ama baya akici gorunuyor cihaz. Stabil olsun da gerisini fazla takmiyorum.
Deneyebilirsin bence. Güzel bir uygulama.Note 5 inkinden hiç farkı yok.İstersen apk sını paylaşabilirim.
Tabiki paylaşayım.Tamam denerim. Seni yormazsam paylasman daha iyi olur.