Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ne yazık ki çoğu firmalar bunu para kazanma kapısına çevirmiş durumda.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bu saydıkların iOS ta oluyor. iPhone 6 ya bile yazılımsalar olarak gelen özellik destek verilen en düşük modele bile veriliyor.
Ios vermesi normal.
Ios vermezse alinmaz ki
Millet guncelleme icin aliyor
Ancak su 3d touch ın yazilimsal versiyonu yapip ip 6 gelebilirdi.
O olay donanimsal oldugu kadar da yazilimsalda yapiliyor vermedi
Birde diger firmalar iphone gibi degiller.iphone alan adam zaten yine apple alacak apple in havasi civasi var olusunu bile alir.
Diyelim ki lg ve samsung.
Her yeni telefonuna getirdigi yazilimsal ozelligi eski telefonuna versiyonu verse.
Yeni telefon satamazlar. Adım gibi eminim.
Ama apple oyle degil 6s cikiyor adam aliyor ilk gun 7 yi bekliyorum diyor
7 cikiyor 7s 7s cikiyor 8
Yani apple da cogu insanda boyle bir alım var diger firmalarda bu mevcut degil:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bak bu dediğin doğru Lazzz. En azından adam akıllı bir özellik Note 4 için verilseydi kullanıcısını mutlu ederdi Samsung. Malesef parasal amaçlı bakılıyor bu işlere. Şahsen çok aramıyorum bu tarz şeyleri ama olsa mutlu ederdi.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Evet bu sekilde devam edin arkadaslar. :D Su note 4 kullananlar kulubune bir canlilik gelir. İki konusan olursa buranında havası degisir sizin ora gibi. :D

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
6.0.1'i merak edenler buradan inceleyebilir:

Son düzenleme:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ios vermesi normal.
Ios vermezse alinmaz ki
Millet guncelleme icin aliyor
Ancak su 3d touch ın yazilimsal versiyonu yapip ip 6 gelebilirdi.
O olay donanimsal oldugu kadar da yazilimsalda yapiliyor vermedi
Birde diger firmalar iphone gibi degiller.iphone alan adam zaten yine apple alacak apple in havasi civasi var olusunu bile alir.
Diyelim ki lg ve samsung.
Her yeni telefonuna getirdigi yazilimsal ozelligi eski telefonuna versiyonu verse.
Yeni telefon satamazlar. Adım gibi eminim.
Ama apple oyle degil 6s cikiyor adam aliyor ilk gun 7 yi bekliyorum diyor
7 cikiyor 7s 7s cikiyor 8
Yani apple da cogu insanda boyle bir alım var diger firmalarda bu mevcut degil:)
Düşündün mu niye apple alan genelde başka madka cihaz almıyor veya her yeni telefonu satıyor? Neden mi ? Çünkü satış sonrası hizmet var, genius barda işlemin hızlıca yapılıyor, general mobile de bunu örnek alıp aynı sistemi yaptı kendi servislerinde cihazı 1 saatte onarmazlarsa yeni cihaz veriyorlar, v.s v.s yanı çok fazla neden var. Samsung ta az çok gelişme var eskiden yüz yüze destek yoktu onu getirdiler ama cihaz arızalarını yüz yüze destekte çözmüyorlar, ufak tefek seyleri yapıyorlar.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben şöyle diyeyim.
Verseydi ilerde note 6 alacaktım mesela.
Vermedi ve bi dahaki alışverişimde dusunecegim acaba diye.
Ama bizim sanssizligimiz şöyle bişey oldu.
Samsung'un tam geçiş dönemi bi telefonunu aldık.
Note 5 gibi bi cihazım olsaydı s7 ya da note 6 dalgalarını vermeseydi çok takacağımı düşünmüyorum.
Ama samsung da Touchwiz i bence her cihazda aynı tutup sadece farkı note ve s serisine vermeli. Daha kalite ve klas olur.
Note 5 alalım diye mide bulandirmasina gerek yok yani :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Atlayarak izledim ama bildiğin uygulamaların sadece ikonları değişmiş dimi telefon mesaj dosya yöneticisi falan aynı aslında :(

Evet oyle. Bir kac yerde daha degisiklik yapilmis. Eger daha once baktigim goruntuler sahte degilse hafiza bolumundeki goruntu degismis. Cok ciddi seyler degil. Onun icin cok bir sey beklememek gerek. Ama baya akici gorunuyor cihaz. Stabil olsun da gerisini fazla takmiyorum.

Son düzenleme:

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Evet oyle. Bir kac yerde daha degisiklik yapilmis. Eger daha once baktigim goruntuler sahte degilse hafiza bolumundeki goruntu degismis. Cok ciddi seyler degil. Onun icin cok bir sey beklememek gerek. Ama baya akici gorunuyor cihaz. Stabil olsun da gerisini fazla takmiyorum.
Tabi Stabillik önemli ama insan işte olmuşken güzeli olsun istiyor.
Ayrıca ikonlarla da çok ugrasmislardir adiler keşke yorulmasalardi :D

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Adamlar zimparalamislar ikonlari el emegi goz nuru cok buyuk bir emek var burada :D

medreruno45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cok hayal kirikligi oldu bende ya android 6 ile biraz note 5 ozelligi vermeleri lazimdi

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cok hayal kirikligi oldu bende ya android 6 ile biraz note 5 ozelligi vermeleri lazimdi

Böyle olacağı belliydi zaten. Benim hoşuma giden olaylar:
-Yeni spen özelliği
-Ekran kapalıyken not alabilme özelliği

S6 çıkardıklarında altta kalan cihazları fazla umursamayacaklarını belli ettiler açıklamalarıyla. Bence bizim telefonlar gene iyi güncelleme aldı.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Böyle olacağı belliydi zaten. Benim hoşuma giden olaylar:
-Yeni spen özelliği
-Ekran kapalıyken not alabilme özelliği

S6 çıkardıklarında altta kalan cihazları fazla umursamayacaklarını belli ettiler açıklamalarıyla. Bence bizim telefonlar gene iyi güncelleme aldı.
Ekran kapalıyken not alma meselesini zaten kullanabiliyoruz. Markette uygulaması var. Ben bayadır kullanıyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Note serisi hep yenilikleri once alan cihazlardi. S6 dan note 4 e bu yuzden gecmistim. Bende hic sans yok. İlk defa note serisini onemsemedigini gordum diyebilirim. Ya da ben mi fazla sey bekledim bilemedim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Düşündün mu niye apple alan genelde başka madka cihaz almıyor veya her yeni telefonu satıyor? Neden mi ? Çünkü satış sonrası hizmet var, genius barda işlemin hızlıca yapılıyor, general mobile de bunu örnek alıp aynı sistemi yaptı kendi servislerinde cihazı 1 saatte onarmazlarsa yeni cihaz veriyorlar, v.s v.s yanı çok fazla neden var. Samsung ta az çok gelişme var eskiden yüz yüze destek yoktu onu getirdiler ama cihaz arızalarını yüz yüze destekte çözmüyorlar, ufak tefek seyleri yapıyorlar.
O konuda haklisin lazzz
Ama bende sunda hakliyim apple ın ismi cok biliyorsun piyasada ne ozelligi olmadan kullanan yuzlerce insan var iphone(seni falan katmiyorum)
Genc kizlar
Liseliler ooo en son cikan iphone mu o diye bir laf var
Ki bir cok universiteye gitsekte kizlarda iphone
Yani ulkemizde aslinda apple daha cok hava olarak görülüyor.
Yoksa hizmetine lafım yok.
Ama android cephesinde boyle bir alım yok hava icin lg alan veya samsung alan veya ooo lg si var yok yani:) onun icin iphone alan kesim daha saglam iphone alicisi.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Cok ciddi degisiklik yok dedik heveslenmeyin:)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
28af7d57c35e2a8eb81af7318aec2f7a.jpg