Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Benim anlamadigim neden boyle oldu ki saatleri gostermiyo takintiyim da bu duruma nasil duzeltirim
Hocam kullanım özellikleri öğrenilir yazıyor orada.ya telefon yeni ise yada Format attı isen bu yazar. Birgün boyunca seni kullanım şeklini öğrenip ona göre süre belirtecek

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam kullanım özellikleri öğrenilir yazıyor orada.ya telefon yeni ise yada Format attı isen bu yazar. Birgün boyunca seni kullanım şeklini öğrenip ona göre süre belirtecek
Hem yeni hemde bugun format atmistim ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim :)

anti panik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Hiç bilmiyorum facebook NOTE 4 sayfasında gördüm bende.su An sanırım yurtiçi NOTE lere ve paralel ithalatlara gelmiş sanırım. Uygulama güncellemesi olarak
Bendeki cihaza 183 mb lık uygulama optimizasyonu güncellemesi geldi..
Samsung dan devamını bekliyoruz.:)

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu son güncellemeler ile birlikte telefon iyiden iyiye güzelleşti ya geçişler falan daha akıcı geldi bana hoşuma gitti bilmiyorum sizce de öyle mi

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu son güncellemeler ile birlikte telefon iyiden iyiye güzelleşti ya geçişler falan daha akıcı geldi bana hoşuma gitti bilmiyorum sizce de öyle mi

Baya farketti ama benim kamerada sorun oluştu. Yazılımsal mı yoksa donanımsal mı gelen güncellemeden sonra sıfırlayınca anlayacağım. Kamera bazen ilk açılışta 2-3 saniye kadar böyle olup düzeliyor. Bazende hiç sorun olmuyor. Kamera verisini sıfırladım ama işe yaramadı.

qMGNLD.png

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Baya farketti ama benim kamerada sorun oluştu. Yazılımsal mı yoksa donanımsal mı gelen güncellemeden sonra sıfırlayınca anlayacağım. Kamera bazen ilk açılışta 2-3 saniye kadar böyle olup düzeliyor. Bazende hiç sorun olmuyor. Kamera verisini sıfırladım ama işe yaramadı.

qMGNLD.png
Bende şimdilik bi sıkıntı yok ama kamera hala yavaş açılıyor.
Umarım sıfırlayınca düzelir

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
S6 ailesi note 5 ve s5 dahi aldı note 4 almadı bu note 4 ne hikmetse samsungun en yavas guncelleme verdigi telefonlarindan birisi oldu s5 bile önce aldi bide bendeki turkcell ... beklemeye devam arkadaslar

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
S6 ailesi note 5 ve s5 dahi aldı note 4 almadı bu note 4 ne hikmetse samsungun en yavas guncelleme verdigi telefonlarindan birisi oldu s5 bile önce aldi bide bendeki turkcell ... beklemeye devam arkadaslar

Gec gelsin ama stabil gelsin. Bendeki de Turkcell hala 60 mb lik guncellemeyi bekliyorum. Millet 183 mb lik bir guncelleme daha aldi. 1 hafta da onun gelmesi surer.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Son güncellemeyi yüklediğimden beri google play storeda uygulamaları güncelleyemiyorum.Dosyaları indiriyor, yüklüyor gibi gözüküyor sonra bir bakıyorum uygulama yine güncelleme listesinde.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Aynen. 60 mb gelmedi bana. 6.0 çıkmadan telefonu sıfırlamak istemiyorum. Gerçi 6.0 gelene kadar cihaz elimden mahkeme kararı ile çıkar :)

İlginc. Google play store uygulamasinin verisini temizle istersen duzelme ihtimali var. Cihazda sorun mu var? :)

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
İlginc. Google play store uygulamasinin verisini temizle istersen duzelme ihtimali var. Cihazda sorun mu var? :)
6 kere servise gitti.Ekran açıklığı var.Cihazı değiştirin dedim servis ukalalık yaptı.Normal bu açıklık, kasayı yamultmuşsunuz vs.Ben de Samsung'a ihtarname çektim.Onlar da sallamadı.Sonra mahkemeye verdim.Sonuç bu ay sonunda belli olacak.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
6 kere servise gitti.Ekran açıklığı var.Cihazı değiştirin dedim servis ukalalık yaptı.Normal bu açıklık, kasayı yamultmuşsunuz vs.Ben de Samsung'a ihtarname çektim.Onlar da sallamadı.Sonra mahkemeye verdim.Sonuç bu ay sonunda belli olacak.

Geçmiş olsun. Adam akıllı vazifelerini yerine getiremiyorlar. İyi yapmışsın. S4 Active kullandığım sıra bende baya sıkıntı yaşadım servisle uğraşmak istemediğim için satarak kurtuldum sorunlardan.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar son güncellemeden sonra wi-fi problemi yaşayan var mı sürekli kopma oluyor bazen ise kopuyor ve bir daha bağlanmıyor. bazende bağlı olduğu halde veri alamıyor... watsaptan mesaj alamıyor yollayamıyorum. bu 60 mb lık güncellemeden sonra olmaya başladı.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar son güncellemeden sonra wi-fi problemi yaşayan var mı sürekli kopma oluyor bazen ise kopuyor ve bir daha bağlanmıyor. bazende bağlı olduğu halde veri alamıyor... watsaptan mesaj alamıyor yollayamıyorum. bu 60 mb lık güncellemeden sonra olmaya başladı.
Bende de aynısı oldu.Hatta çok yavaş indiriyor.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yalnız font mevzusu cidden sinir bozucu acaba illa galaxy apps tan alalım diye mi yaptı bunu samsung.
6.0 da tam bir hayal kırıklığı olacak bizim için bu arada ya.
Bari arayüzü verseydi tema mema neyse de kırdı beni samsung.

medreruno45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Note 4 android 6 alinca sizce kameraya pro ozellik gelecek mi ?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bugun marketten kendi tarayicisi icin guncelleme geldi. Arayuz guzel olmus. Detayli inceleme yapacagim bakalim yeni bir sey var mi.

Düzenleme:
-Artik adblock kullanilabilir hale gelmis.
-Tarayici baya hafiflemis ve hizlanmis.
-Sekme acip kapatma ozelligi asagi kisima alinmis sekme kapatma gorunumu degistirilmis.

Son düzenleme: