Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar ben telefonu alali 6 gun oldu az once dokunmatigi calismadi telefonun hicbir sekilde bataryayi cikarmak durumunda kaldim birde 2 gun once kafayi yedi resmen telefon kendi kendine bi yerlere girdi kapandi acildi falan servislik bir durum var mi sizce basina boyle bisey gelen oldu mu
Arkadaşım bence 6 gün olduysa ve bu sıkıntıları yaşadıysan sorun var gibi duruyor yapabiliyorsan henüz yeniyken daha 14 iş günü dolmamışken telefonun kendisini aldığınız yerden mümkünse yeni bir note 4 le değiştirmeniz geçmiş olsun

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar bazılarına samsung internettarayici adı altinda reklam önleyici tarayici olanyeni bir güncelleme gelmis. Bilginiz varmi

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefonu vodafonedan aldim ilgileneceklerini dusunmuyorum samsung da zaten hic ilgilenmiyor telefon degisimi yapmiyor bilemedim napsam sansimi deneyeyim direk samsunga gidip teseķur ederim bu arada :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Kac mb lik bilginiz var mi? 60 geldi en son.
Hiç bilmiyorum facebook NOTE 4 sayfasında gördüm bende.su An sanırım yurtiçi NOTE lere ve paralel ithalatlara gelmiş sanırım. Uygulama güncellemesi olarak

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hiç bilmiyorum facebook NOTE 4 sayfasında gördüm bende.su An sanırım yurtiçi NOTE lere ve paralel ithalatlara gelmiş sanırım. Uygulama güncellemesi olarak
4ed2b02d9a6b3b207798f352192291f7.jpg

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Bekleyelim bakalim. Bana da gore son gelen guncelleme olabilir. Yine de bilemedim. Gonderdiginiz note 4 icin mi kesin olarak?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bekleyelim bakalim. Bana da gore son gelen guncelleme olabilir. Yine de bilemedim. Gonderdiginiz note 4 icin mi kesin olarak?
Öyle diyorlar resim atmışlar ama internette bişi bulamadım açıkçası.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Acaba son gelen guncelleme yeni browser i indirilebilir hale mi getirdi. Normalde marketten baktigimda uyumsuz gorunuyor.
Ben telefona yeni wipe cache yapmıştım 60 lik güncellemeden sonra. Ben su An markette göremiyorum bile siz gorebiliyormusunuz

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben telefona yeni wipe cache yapmıştım 60 lik güncellemeden sonra. Ben su An markette göremiyorum bile siz gorebiliyormusunuz

Bana daha gelmedi perşembe günü gelir 60 mb lık güncelleme. Turkcell romu tam 1 hafta sürüyor gelmesi. Yalnız bundan bir önceki güncellemeden sonra kamerayı açtığımda odaklamıyor 2-3 saniyeden sonra düzeliyor. Umarım yazılımsaldır. Son güncellemeyi alınca bir sıfırlama işlemi yapacağım. Düzelmez ise bana servis yolu görünür.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu vodafonedan aldim ilgileneceklerini dusunmuyorum samsung da zaten hic ilgilenmiyor telefon degisimi yapmiyor bilemedim napsam sansimi deneyeyim direk samsunga gidip teseķur ederim bu arada :)
Rica ederim ☺ Şansınızı aldığınız yerde deneyin bence bu sizin en doğal hakkınız biraz da tepkinizi koyarsanız değiştirmek zorunda olduklarını onlarda biliyor eğer ki 14 gün dolmadıysa tabiki de

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Aldığım note 4 aynı akşam yeniden başlatmaya başladı. Servise verdim değişim onaylandı note 5 aldim.Eğer o yeniden başlamaları videoya çekebilirsiniz iyi olur elinizde delil olsun.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ayrıca değişim süresi müşteri hizmetlerinin söylediğine göre 30 gün olmuş.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ayrıca değişim süresi müşteri hizmetlerinin söylediğine göre 30 gün olmuş.
Ambalajı açılan hiçbir tel runun hatali olduguna dair tüketici mahkeme heyeti raporu olmadan değişmez arkadaşlar. Yaniltmayalim boşa umut vermeyelim..ama yinede sansimizi deneyelim tabi[emoji4] [emoji4]

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Garanti dahilinde batarya değişimi için telefonu da teslim etmek gerekiyor mu? Yani hata varsa incelemek için alırlar mı telefonu? Nu aralar telefon çok gerekli, telefonsuz kalmamak için soruyorum.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ambalajı açılan hiçbir tel runun hatali olduguna dair tüketici mahkeme heyeti raporu olmadan değişmez arkadaşlar. Yaniltmayalim boşa umut vermeyelim..ama yinede sansimizi deneyelim tabi[emoji4] [emoji4]
Bir üstteki mesajımı okursan arızalı ürün için konuştuğumu anlarsın.Kimseyi yanılttigim yok.Ayrica tüketici mahkeme heyeti falan gerek yok servis hatalı olduğunu söylediği anda değişir. Başıma geldi ve değişim oldu.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bir üstteki mesajımı okursan arızalı ürün için konuştuğumu anlarsın.Kimseyi yanılttigim yok.Ayrica tüketici mahkeme heyeti falan gerek yok servis hatalı olduğunu söylediği anda değişir. Başıma geldi ve değişim oldu.
Okudum arkadaşım zaten.servis değişim kararı verirse olur zaten.olmazsa tek yol tüketici mhkenesi...birsürü hatalı telefon var ama bunlardan 1000/1 ı servis kararı ile değişiyor. Bunu sende çok iyi bilmelisin.sen şanslı ve iyi bir servise denk gelmissin yada senin problemin çok bariz diye değişiklik yapmışlardır. Yoksa servislerin işi zaten değişim değil tamir yapmak. 1000 telde 1 değişim olur. Şunuda unutmayalım ben de senle aynı taratayim. Geçen gün 1 haftalık telefonun ana kartini kamerasını ve birşeyin daha degistirmisler ama yine teli degistirmemisler.bende şansımız deneyelim ama çok umutlanmayalim diyorum.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ayriyetten 3 defa aynı arıza tamir olursa değişim kararı aldirabiliyorsun servis tarafından buda ek bilgi.farkil arizalarda bile değişim yapmamak için direniyorlar .hele samsung

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Garanti dahilinde batarya değişimi için telefonu da teslim etmek gerekiyor mu? Yani hata varsa incelemek için alırlar mı telefonu? Nu aralar telefon çok gerekli, telefonsuz kalmamak için soruyorum.
Büyük ihtimalle alırlar dostum.telde anakartta mi yoksa sadece bataryası sorun var diye test etmek için. Bazen batarya ile birlikte başka bir parçayı degisturebiliyorlar ama gün içinde yada ertesi gün alabilirsin servis yoğunluğuna göre bi konuşma lazım durumu izah edip

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ayriyetten 3 defa aynı arıza tamir olursa değişim kararı aldirabiliyorsun servis tarafından buda ek bilgi.farkil arizalarda bile değişim yapmamak için direniyorlar .hele samsung
Ben mahkemeye verdim.6 kere servise gitti telefonum.Para iadesi alıcam inşallah.

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşım bence 6 gün olduysa ve bu sıkıntıları yaşadıysan sorun var gibi duruyor yapabiliyorsan henüz yeniyken daha 14 iş günü dolmamışken telefonun kendisini aldığınız yerden mümkünse yeni bir note 4 le değiştirmeniz geçmiş olsun
Ar
Aldığım note 4 aynı akşam yeniden başlatmaya başladı. Servise verdim değişim onaylandı note 5 aldim.Eğer o yeniden başlamaları videoya çekebilirsiniz iyi olur elinizde delil olsun.
musteri hizmetlerini aradim sifirlayin ddi sifirladim simdide pilin kac saat falan filan kaldigini gostermiyor. Donarsa oyle yapayim videoya cekeyim servise vermek istemiyorum degisim yapmiyorlar telefonun icine edip veriyorlar daha cok ondan temkinli olayim diyorum

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ar
musteri hizmetlerini aradim sifirlayin ddi sifirladim simdide pilin kac saat falan filan kaldigini gostermiyor. Donarsa oyle yapayim videoya cekeyim servise vermek istemiyorum degisim yapmiyorlar telefonun icine edip veriyorlar daha cok ondan temkinli olayim diyorum

Servis icin kayseri samsung u oneririm. Titiz calisiyorlar.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ar
Eğer net şekilde video cekebilirsen götür servise göster. Yeni aldığın için onarılması yada parça değişimi olmaz.degisim verebilirler

Meltem1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim anlamadigim neden boyle oldu ki saatleri gostermiyo takintiyim da bu duruma nasil duzeltirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-03-22-18-45-30.png
    Screenshot_2016-03-22-18-45-30.png
    252.5 KB · Görüntüleme: 508