hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Marshmallow'un boyutu 1 gb civarında.
Note 5 cihazlarda da mevcuttu. Tak çıkar yaparak idare ettik kablodan olduğunu sanıyorduk ama geçenlerde güncelleme geldi o günden sonra düzeldi. 80 mb civarında bir güncelleme alırsan dğzelme ihtimali yüksek ama düzelmezse usb kabloyu değiştirArkadaslar fikri.olan yok mu
Note 5 cihazlarda da mevcuttu. Tak çıkar yaparak idare ettik kablodan olduğunu sanıyorduk ama geçenlerde güncelleme geldi o günden sonra düzeldi. 80 mb civarında bir güncelleme alırsan dğzelme ihtimali yüksek ama düzelmezse usb kabloyu değiştir.
Note 5 için değişim yapıyorlardı note 4 için birşey diyemem. 10-15 lira civarında iyileri.Usb kabloyu garanriden degisterebilir miyiz acaba veya alsam pahali bisi mi?
Ben kulaklığını değiştirmiştim değiştirebilirsin muhtemelen.Usb kabloyu garanriden degisterebilir miyiz acaba veya alsam pahali bisi mi?
Tesekkur ederim az once dediginiz 80 mblik bi guncellme varmis onu yaptım suan oldu bakalim tesekkurler tekrardan
Quick start işlemi batarya kalibrasyonu olarak geçiyor. Yani bataryanız belki şu an %50'de ama telefon %30 gösteriyor olabilir veya tam tersi de olabilir. Bu tarz bir sorunu düzeltmek için kullanılan bir yöntem. Yapanlar arasında memnun olanda olmayanda çok. Ancak sizin sorununuz şarj işleminin yavaş olması. Bunun şarjı hızlandırıcı bir etkisi yok. Siz en iyisi servise gidin garanti olsun.Demistim ki hevesim kursagimda kaldi. Sabh baktigimda ayni sorunu tekrar yapti. Bir cok yerde qiuick start yapmam yaziyor. Ise yarar mi? Zarari var mi? Ya da Garanti yolu gorundu diye tahmin ediyorum
Sorun devam ediyor mu ? Normalde bu bir sorun değil yükleme işlemi uzun sürmüş olabilir ondan kaynaklıdır. Sorun devam ediyorsa servise gösterin derim.Merhaba Arkadaşlar, hepinize iyi günler dilerim.
Benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Note 4 cihazımı güncelleştireyim dedi. Güncelleştirmeleri indirdi, kur dedim bende ekranda yeşil robot var yanıp yanıp sönüyor. Takılı kaldı. Yarım saatten fazla oldu. Sistem güncellemesi yükleniyor yazıyor yeşil robot resmi bi yaıyor bi sönüyor. Daha 2 aylık telefon. Kafayı yedim. Neden böyle oldu anlamadım? Şimdiden teşekkür ederim
Sammobile ye hemen düşmüyor 1 hafta içerisinde rom düşer.Fake diyorlar, custom ROM da olabilir... Nette hiç bir yerde yok...Sammobile da da göremedim güncellemeyi...
Birçok haber sitesinde verildi ama çoğu araştırma gereği duymayıp kopyala yapıştır yaptığından haklı da olabilirsiniz. SDN'in haberi yetmez mi ?Fake diyorlar, custom ROM da olabilir... Nette hiç bir yerde yok...Sammobile da da göremedim güncellemeyi...
Sorun devam ediyor mu ? Normalde bu bir sorun değil yükleme işlemi uzun sürmüş olabilir ondan kaynaklıdır. Sorun devam ediyorsa servise gösterin derim.
Sayaç sıfırlayan bildiğim tek uygulama triangle awayArkadaşlar kolay gelsin.
Ben kibrista öğrenciyim. 1 ay önce note 4 aldım türkiyeden vatan bilgisayardan gold rengi.
Cihazı alıp instagram hesabıma giriş yapmayı denedim ama hesabınız engellenmiştir yazıyordu ama diğer cihazlardan açılıyordu.arastirdiktan sonra android id değişmesi gerekmiş bende root atıp titanium dan değiştirdim sorunum çözüldü. Root atarken ilk odin denememde cihaz açılmadı sürekli samsung ekranında resetliyodu. Sonra başka root dosyasıylâ üstüne attım bu sefer oldu
Şimdi ise root kaldirmak istiyorum ve servise göndericem. Cihazın kamerası benim eski lg g3 den baya kötü. Note 3 den de kötü. Ve parlak yerlerde kararma var.
Cihazı şimdi garantiye tekrar nasıl sokarim ? Sayaç sıfırlama olayı varmış kies falan karışık biraz galiba. En başından nasıl yapcağimà dair yardimci olurmusunuz
Sevindim sorununuzun çözülmesine. Şişli için olumlu yorumlar yapılıyor uzakta olsa kaliteli hizmetiyle tercih edilir.Dün akşam servise gittim yazılım yüklediler. Düzeldi şu anda sorun yok.
Bu arada servis izlenimlerimide yazmak istiyorum buraya.
Şişlideki REBEL elekt. gittim. Samsung yetkilileri 18:00 e kadar açık dediler servise. 17:30 gibi oradaydım. Sıra aldım başladım beklemeye.
Sıra bana geldi, gayet efendi bir çocuk ilgilendi. Sorunun ne olduğunu sordum, yazılım yüklenmesi gerekiyor dedi. 15 bekleyin dedi.
15-20 dk sonra geldi, yazılımı 5.1.1. e yükseltmişler ve telefon çalışıyor hiç bir problem yok. 1 hafta 10 gün önce bir sorun yaşamıştım onuda paylaştım. Şarj ederken telefon hızlı şarja geçmiyor USB den şarj eder gibi gösteriyordu. Şarj aletinin kablosunu değiştirmiştim düzelmişti. Bunuda paylaştım. Benim şarj aletinin kablosunu aldı değerleri düşükmüş, onuda ücretsiz olarak değiştirdiler hemen. Kısacası ben gayet memnun kaldım servisten.
Herkese iyi günler.
Dün akşam servise gittim yazılım yüklediler. Düzeldi şu anda sorun yok.
Bu arada servis izlenimlerimide yazmak istiyorum buraya.
Şişlideki REBEL elekt. gittim. Samsung yetkilileri 18:00 e kadar açık dediler servise. 17:30 gibi oradaydım. Sıra aldım başladım beklemeye.
Sıra bana geldi, gayet efendi bir çocuk ilgilendi. Sorunun ne olduğunu sordum, yazılım yüklenmesi gerekiyor dedi. 15 bekleyin dedi.
15-20 dk sonra geldi, yazılımı 5.1.1. e yükseltmişler ve telefon çalışıyor hiç bir problem yok. 1 hafta 10 gün önce bir sorun yaşamıştım onuda paylaştım. Şarj ederken telefon hızlı şarja geçmiyor USB den şarj eder gibi gösteriyordu. Şarj aletinin kablosunu değiştirmiştim düzelmişti. Bunuda paylaştım. Benim şarj aletinin kablosunu aldı değerleri düşükmüş, onuda ücretsiz olarak değiştirdiler hemen. Kısacası ben gayet memnun kaldım servisten.
Herkese iyi günler.