tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
Twrp her dosyanın kurulumunun sonunda failed vermese bende kuracam da
Cevap yokmuArkadaslat merhaba bende 10 aylik falan bir note4 var acaba note4 bir sonraki guncellemede note5 in ui sini alirmi
S serisinin rakibi daha çok o yüzden kıyas tutulduğu noktalat fazla burada samsung yenilikler yapıyor ama bhbları stabil yapacak çalışma süresini zor sağlıyor buda sorunlar getiriyor. Note serisinde biraz faha sindirerek bu işi yapıyorBen soyle dusunuyorum be kadar dogru dusunuyorum bilmiyorum ama s serisinde performans adina gelismeler yapiliyor not serisinde yazilimsal yani sadece en son cikan ui yi aliyor
Bir haftalık cihaz alışamadım bir türlü o tuşa da neyse demekki 2 sene beklideRootsuz olmaz kardesim rootun varsa dusunuruz
Güzel birşey. Whatsapp ta olmamamız gereken zamanlarda ise yarayabilirMerhaba,
yeni fark ettiğim bir durumu yazmak istedim. belki paylaşıldı, belki biliniyor ama bilmeyenler için mesaj uygulamasında ayarlarda "Gelişmiş Mesajlaşma" diye bir şey var.
onu aktif edenler kendi aralarında mesajlaşırken internet üzerinen mesajlaşıyor anladığım kadarıyla. (iphone daki imessage gibi)*
ben aktif ettim ve aktif eden bir iki arkadaşla test yaptık mesaj gönderme butonunun rengi bile degişiyor. normalde turuncu iken yeşil oluyor. yani sms göndermek istediğini kişi samsung platformunda bunu aktif ettiyse yeşil oluyor ve mesaj internetten gidiyor.
ayrıca buyük boyutlu dosya paylaşımı gibi özellikleri de var. şimdi whatsapp varken ne gerek var denilebilir ama böyle bir özelliğini bilmek bile birşeydir.
Kardesim rom adini verirmisinnote 4 5.1.1 polonya romunda 1 2 değişiklik dışında eski romdan bir farkı yoktu. ben şuan note 5 ui kullanan custom rom kullanıyorum gayet akıcı çalışıyor. kim bilir marsmallowla getirirler belki