umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Bem alacam note 4 havali insanlarin havasina edecem:dil::dil::dil:
Benim kalem yuvada hiçbir sıkıntı olmadı. Belki note 3 un kalemi note 4 un kalem yuvasına göre farklıdır ve o zorlayınca bir sıkıntı olmuş olabilir.bence bir servise sor yada telefoncuya.ama olayı onlarada anlatma kullanıcı hatası demesinlerArkadaslar merhaba, yeni bir note 4 kullanicisiyim. Arkadasim note3 un kalemini note 4 ume sokmaya calisirken yakaladim. Amaci neydi bilmiyorum. Neyse velahasili kelam note 4 kalemin yuvasinda gevseklik fark ettim. Bununla bir alakasi olabilecegini dusunuyorum. Su an kalem calisiyor taniniyor. Dusmuyor. Sadece yuva icinde hafifce saga sola kipirdiyor. Ilerleyen zamanda dusebilir mi? Bu gevseme butun note 4 lerin kaderinde var mi? Servise goturmek de pek istemiyorum alali daha 1 hafta oldu. Alir almaz sorunlarla ugrasmak istemiyorum. Bu durum olagan mi? Ya da degilse bu durumdan oturu ne yapmaliyim?simdiden tesekkurler !
Bende de kare kare, çok kasıyor, video çekerken sorun yok.Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım note 4 ün samsungun kendi kamera yazılımında ön kamerada kasma sorunu oluyor.Ancak google camera,vsco,insatagram,snapchat gibi yerlerde ön kamera açılınca gayet akıcı.Ayrıca samsungun kamerasında video çekerken de sorun yok.Yapabileciğim bir şey var mı? İlla wipe mı gerekli?
Görüntü düzeltme ve gece modu-eğer varsa- kapatıp kullanmanız belki sorunu çözebilir.Bende de kare kare, çok kasıyor, video çekerken sorun yok.
Görüntü düzeltme ne oluyor?Görüntü düzeltme ve gece modu-eğer varsa- kapatıp kullanmanız belki sorunu çözebilir.
Geceleri fotoğraf çektiğin esnada ekranda noislenmeyi fark edebilirsin. Yani parazitlenmeyi samsun'a görüntü isleyicisi o noislenmeyi en aza indirmeye yarıyor.Görüntü düzeltme ne oluyor?
Zamanla düşer bence servise götür.İç tarafı zarar görmüş.Arkadaslar merhaba, yeni bir note 4 kullanicisiyim. Arkadasim note3 un kalemini note 4 ume sokmaya calisirken yakaladim. Amaci neydi bilmiyorum. Neyse velahasili kelam note 4 kalemin yuvasinda gevseklik fark ettim. Bununla bir alakasi olabilecegini dusunuyorum. Su an kalem calisiyor taniniyor. Dusmuyor. Sadece yuva icinde hafifce saga sola kipirdiyor. Ilerleyen zamanda dusebilir mi? Bu gevseme butun note 4 lerin kaderinde var mi? Servise goturmek de pek istemiyorum alali daha 1 hafta oldu. Alir almaz sorunlarla ugrasmak istemiyorum. Bu durum olagan mi? Ya da degilse bu durumdan oturu ne yapmaliyim?simdiden tesekkurler !
Note 4 lerde şebeke sorunu kronik bir sorundur ondan kaynaklanıyor.Herkese merhaba. Bir suredir telefon gorusmelerimde karsi taraftan "sesin kesik kesik geliyor. Bir sey anlamiyorum" duymaya basladim. Sadece evde degil , farkli yerlerde de aynisini yapiyor. Telefon dokuz aylik ve garanti kapsaminda. Bunun yaninda ekran kilidi ve ses kisma tusu arada takiliyor. Servise mi goturmeliyim ? Servis sureleri ortalama ne kadar acaba ?
2 ayrı note 4 aldık 2 sinde de sebeke problemi denen birşey yok.Note 4 lerde şebeke sorunu kronik bir sorundur ondan kaynaklanıyor.
Yıldızlı yüz gibi bişey var yukarda 😊 onu sıfırlayıp denersen belki bişeyler düzelirGörüntü düzeltme ne oluyor?
Aynen. Çevremde 5 insana note 4 aldık hiç bi sıkıntı yok.2 ayrı note 4 aldık 2 sinde de sebeke problemi denen birşey yok.
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım note 4 ün samsungun kendi kamera yazılımında ön kamerada kasma sorunu oluyor.Ancak google camera,vsco,insatagram,snapchat gibi yerlerde ön kamera açılınca gayet akıcı.Ayrıca samsungun kamerasında video çekerken de sorun yok.Yapabileciğim bir şey var mı? İlla wipe mı gerekli?
İki adet note 4 aldık. İkisinde de söylediğiniz ne şebeke sorununu nede ön kamerada ki sorunu hiç görmedim. Hatta emin olmak için acaba mi diyerek kamerayı açıp baktım ama bahsettiğiniz sorun bende de yok idiAynen hocam benim 1 yıl oldu alalı aldigimdan beri böyle bozuk sanmisdim ama cevremde iki note 4 karsilastirdim ve bir iki magazada teshir urunde test eddim on kamera efektsiz moddayken sağ sol yapinca kasıliyor bulaniyor videodayken veya baska efekt moddayken sorun yok sadece efekt siz fotograf modunda kasma dalgalanma var
"rahatsız etmeyin" modunda araç modu engellenir.Merhaba, telefonu yen aldım gayet başarılı, geçenlerde araç modu nu açtım ve kullandım sorun yoktu ma şimdi bakıyorum tuş pasif duruyor neden olabilir? Şimdiden teşekkürler.![]()
İki adet note 4 aldık. İkisinde de söylediğiniz ne şebeke sorununu nede ön kamerada ki sorunu hiç görmedim. Hatta emin olmak için acaba mi diyerek kamerayı açıp baktım ama bahsettiğiniz sorun bende de yok idi
Doğrudur hocam..ben telefonları alalı 2-3 ay oldu.vatan dan aldık biz.aldigimda 5.0.1 ile geldi sanki yada belkide açar açmaz güncellendi yalan söylemeyeyim hatırlamıyorum net olarak.eve gelince evdeki diğer telde baktım onda da sıkıntı yok. Ya ben şanslıyım. .yada sonradan düzeltilen bir üretime denk geldim bilemiyorum.yalniz turkcell vodafone gibi yerlerden alınan telefonlarda hep sorun var adamlar tel içine kendileride bişiler koysun diye telefonları kurcalarken bişiler yapıyorlar sonra ya hep arıza çıkıyor yada her güncellemede sorun yaşanıyor oradan alanların cihazlarında. Şebeke sorunu var konuşamıyorum diyen bir iki arkadaş vardı sizden önce onun için ben o sorunu da yaşamadım dedim .Valla hocam ben spor yapiyorm spor salonunda bugun arkadasim 24 ay taksitle note4 almis vodafondan 4.4.4 vardi icinde henuz,onunda on kamerasi düz moddayken sağ sol yapinca bulanıyor gibi tuhaf birsey oluyor ve yüzü cok puruzsu cekiyor sivilce fln varsa belli edmiyorkisaca 8 9 tane note 4 aldim elime sirf on kamerasi icin hepsi ayni ama video veya efekt li bir moda gecince yağ gibi akıyor ayrıca ben sebeke sorunum var demedim
Çok teşekkür ederim"rahatsız etmeyin" modunda araç modu engellenir.
yani olabilir ben zaten abartmadan diyim dedim 10 yoktur yani ama yeteri kadar note 4 baktm öyleydi efektsiz ön kamera sağ sol yapınca kasılıyor ama dediğiniz gibi sonradan düzeltilen bir sorun olabilir saygılarDoğrudur hocam..ben telefonları alalı 2-3 ay oldu.vatan dan aldık biz.aldigimda 5.0.1 ile geldi sanki yada belkide açar açmaz güncellendi yalan söylemeyeyim hatırlamıyorum net olarak.eve gelince evdeki diğer telde baktım onda da sıkıntı yok. Ya ben şanslıyım. .yada sonradan düzeltilen bir üretime denk geldim bilemiyorum.yalniz turkcell vodafone gibi yerlerden alınan telefonlarda hep sorun var adamlar tel içine kendileride bişiler koysun diye telefonları kurcalarken bişiler yapıyorlar sonra ya hep arıza çıkıyor yada her güncellemede sorun yaşanıyor oradan alanların cihazlarında. Şebeke sorunu var konuşamıyorum diyen bir iki arkadaş vardı sizden önce onun için ben o sorunu da yaşamadım dedim .