Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bem alacam note 4 havali insanlarin havasina edecem:dil::dil::dil:

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaslar merhaba, yeni bir note 4 kullanicisiyim. Arkadasim note3 un kalemini note 4 ume sokmaya calisirken yakaladim. Amaci neydi bilmiyorum. Neyse velahasili kelam note 4 kalemin yuvasinda gevseklik fark ettim. Bununla bir alakasi olabilecegini dusunuyorum. Su an kalem calisiyor taniniyor. Dusmuyor. Sadece yuva icinde hafifce saga sola kipirdiyor. Ilerleyen zamanda dusebilir mi? Bu gevseme butun note 4 lerin kaderinde var mi? Servise goturmek de pek istemiyorum alali daha 1 hafta oldu. Alir almaz sorunlarla ugrasmak istemiyorum. Bu durum olagan mi? Ya da degilse bu durumdan oturu ne yapmaliyim?simdiden tesekkurler !
Benim kalem yuvada hiçbir sıkıntı olmadı. Belki note 3 un kalemi note 4 un kalem yuvasına göre farklıdır ve o zorlayınca bir sıkıntı olmuş olabilir.bence bir servise sor yada telefoncuya.ama olayı onlarada anlatma kullanıcı hatası demesinler

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Note 3 kalemi ile note 4 kalem boyutları aynı ikisi birbirine olur yani sıkıntı yok

cookie_monster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servise sordum. Bu muallakta bir durum dedi. Bölge müdürleri gelip bakacakmış. Eğer ok verirse değişime gidermiş. Garanti değil yani. Ben de riske almak istemedim. Hem onlarda on gün duracak hem de değişmeme durumu var. Geldiğinde cihazda bir aksilik olmasından kokuyorum. Sanırım servise vermeyeceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederim. Tugrul bey.

umut.serbetci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba. Bir suredir telefon gorusmelerimde karsi taraftan "sesin kesik kesik geliyor. Bir sey anlamiyorum" duymaya basladim. Sadece evde degil , farkli yerlerde de aynisini yapiyor. Telefon dokuz aylik ve garanti kapsaminda. Bunun yaninda ekran kilidi ve ses kisma tusu arada takiliyor. Servise mi goturmeliyim ? Servis sureleri ortalama ne kadar acaba ?

okuyantaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım note 4 ün samsungun kendi kamera yazılımında ön kamerada kasma sorunu oluyor.Ancak google camera,vsco,insatagram,snapchat gibi yerlerde ön kamera açılınca gayet akıcı.Ayrıca samsungun kamerasında video çekerken de sorun yok.Yapabileciğim bir şey var mı? İlla wipe mı gerekli?

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce aldığım note 4 ün samsungun kendi kamera yazılımında ön kamerada kasma sorunu oluyor.Ancak google camera,vsco,insatagram,snapchat gibi yerlerde ön kamera açılınca gayet akıcı.Ayrıca samsungun kamerasında video çekerken de sorun yok.Yapabileciğim bir şey var mı? İlla wipe mı gerekli?
Bende de kare kare, çok kasıyor, video çekerken sorun yok.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar merhaba, yeni bir note 4 kullanicisiyim. Arkadasim note3 un kalemini note 4 ume sokmaya calisirken yakaladim. Amaci neydi bilmiyorum. Neyse velahasili kelam note 4 kalemin yuvasinda gevseklik fark ettim. Bununla bir alakasi olabilecegini dusunuyorum. Su an kalem calisiyor taniniyor. Dusmuyor. Sadece yuva icinde hafifce saga sola kipirdiyor. Ilerleyen zamanda dusebilir mi? Bu gevseme butun note 4 lerin kaderinde var mi? Servise goturmek de pek istemiyorum alali daha 1 hafta oldu. Alir almaz sorunlarla ugrasmak istemiyorum. Bu durum olagan mi? Ya da degilse bu durumdan oturu ne yapmaliyim?simdiden tesekkurler !
Zamanla düşer bence servise götür.İç tarafı zarar görmüş.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Herkese merhaba. Bir suredir telefon gorusmelerimde karsi taraftan "sesin kesik kesik geliyor. Bir sey anlamiyorum" duymaya basladim. Sadece evde degil , farkli yerlerde de aynisini yapiyor. Telefon dokuz aylik ve garanti kapsaminda. Bunun yaninda ekran kilidi ve ses kisma tusu arada takiliyor. Servise mi goturmeliyim ? Servis sureleri ortalama ne kadar acaba ?
Note 4 lerde şebeke sorunu kronik bir sorundur ondan kaynaklanıyor.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Görüntü düzeltme ne oluyor?
Yıldızlı yüz gibi bişey var yukarda 😊 onu sıfırlayıp denersen belki bişeyler düzelir
dc0c6235b1997610d15f100e9f1bb72c.jpg

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
2 ayrı note 4 aldık 2 sinde de sebeke problemi denen birşey yok.
Aynen. Çevremde 5 insana note 4 aldık hiç bi sıkıntı yok.
Yalnız şöyle bi deneyimim oldu istanbulda avea da çekim sorunu var. Ama bu durum Kirklarelinde ya da Edirnede olmadı. Ben de ilk başta telefonda bi sorun var sandım.
Ayrıca bildirim çubuğu üzerinde 2 3 çubuk olarak gözükse de herhangi bi çekmeme sorunu yaşamadım.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118

Aynen hocam benim 1 yıl oldu alalı aldigimdan beri böyle bozuk sanmisdim ama cevremde iki note 4 karsilastirdim ve bir iki magazada teshir urunde test eddim on kamera efektsiz moddayken sağ sol yapinca kasıliyor bulaniyor videodayken veya baska efekt moddayken sorun yok sadece efekt siz fotograf modunda kasma dalgalanma var

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Kendimde dahil 3 kişiye turcellden note 4 aldık hiçbirinde sorun çıkmadı tek sıkıntı yazılım biraz geç geliyor görüntü gayet başarılı ve şebeke problemi yada ısınma yok.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Aynen hocam benim 1 yıl oldu alalı aldigimdan beri böyle bozuk sanmisdim ama cevremde iki note 4 karsilastirdim ve bir iki magazada teshir urunde test eddim on kamera efektsiz moddayken sağ sol yapinca kasıliyor bulaniyor videodayken veya baska efekt moddayken sorun yok sadece efekt siz fotograf modunda kasma dalgalanma var
İki adet note 4 aldık. İkisinde de söylediğiniz ne şebeke sorununu nede ön kamerada ki sorunu hiç görmedim. Hatta emin olmak için acaba mi diyerek kamerayı açıp baktım ama bahsettiğiniz sorun bende de yok idi

edilaveroglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, telefonu yen aldım gayet başarılı, geçenlerde araç modu nu açtım ve kullandım sorun yoktu ma şimdi bakıyorum tuş pasif duruyor neden olabilir? Şimdiden teşekkürler. .
4a0b554e585831a6acfdc8674504301e.jpg

edilaveroglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, telefonu yen aldım gayet başarılı, geçenlerde araç modu nu açtım ve kullandım sorun yoktu ma şimdi bakıyorum tuş pasif duruyor neden olabilir? Şimdiden teşekkürler.
cf4e42198966eb8f112a6bc8477d817b.jpg

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
İki adet note 4 aldık. İkisinde de söylediğiniz ne şebeke sorununu nede ön kamerada ki sorunu hiç görmedim. Hatta emin olmak için acaba mi diyerek kamerayı açıp baktım ama bahsettiğiniz sorun bende de yok idi

Valla hocam ben spor yapiyorm spor salonunda bugun arkadasim 24 ay taksitle note4 almis vodafondan 4.4.4 vardi icinde henuz,onunda on kamerasi düz moddayken sağ sol yapinca bulanıyor gibi tuhaf birsey oluyor ve yüzü cok puruzsu cekiyor sivilce fln varsa belli edmiyor :-) kisaca 8 9 tane note 4 aldim elime sirf on kamerasi icin hepsi ayni ama video veya efekt li bir moda gecince yağ gibi akıyor ayrıca ben sebeke sorunum var demedim

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Valla hocam ben spor yapiyorm spor salonunda bugun arkadasim 24 ay taksitle note4 almis vodafondan 4.4.4 vardi icinde henuz,onunda on kamerasi düz moddayken sağ sol yapinca bulanıyor gibi tuhaf birsey oluyor ve yüzü cok puruzsu cekiyor sivilce fln varsa belli edmiyor :-) kisaca 8 9 tane note 4 aldim elime sirf on kamerasi icin hepsi ayni ama video veya efekt li bir moda gecince yağ gibi akıyor ayrıca ben sebeke sorunum var demedim
Doğrudur hocam..ben telefonları alalı 2-3 ay oldu.vatan dan aldık biz.aldigimda 5.0.1 ile geldi sanki yada belkide açar açmaz güncellendi yalan söylemeyeyim hatırlamıyorum net olarak.eve gelince evdeki diğer telde baktım onda da sıkıntı yok. Ya ben şanslıyım. .yada sonradan düzeltilen bir üretime denk geldim bilemiyorum.yalniz turkcell vodafone gibi yerlerden alınan telefonlarda hep sorun var adamlar tel içine kendileride bişiler koysun diye telefonları kurcalarken bişiler yapıyorlar sonra ya hep arıza çıkıyor yada her güncellemede sorun yaşanıyor oradan alanların cihazlarında. Şebeke sorunu var konuşamıyorum diyen bir iki arkadaş vardı sizden önce onun için ben o sorunu da yaşamadım dedim .

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Doğrudur hocam..ben telefonları alalı 2-3 ay oldu.vatan dan aldık biz.aldigimda 5.0.1 ile geldi sanki yada belkide açar açmaz güncellendi yalan söylemeyeyim hatırlamıyorum net olarak.eve gelince evdeki diğer telde baktım onda da sıkıntı yok. Ya ben şanslıyım. .yada sonradan düzeltilen bir üretime denk geldim bilemiyorum.yalniz turkcell vodafone gibi yerlerden alınan telefonlarda hep sorun var adamlar tel içine kendileride bişiler koysun diye telefonları kurcalarken bişiler yapıyorlar sonra ya hep arıza çıkıyor yada her güncellemede sorun yaşanıyor oradan alanların cihazlarında. Şebeke sorunu var konuşamıyorum diyen bir iki arkadaş vardı sizden önce onun için ben o sorunu da yaşamadım dedim .
yani olabilir ben zaten abartmadan diyim dedim 10 yoktur yani ama yeteri kadar note 4 baktm öyleydi efektsiz ön kamera sağ sol yapınca kasılıyor ama dediğiniz gibi sonradan düzeltilen bir sorun olabilir saygılar

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende öyle bi sorun yok turkcell den aldım ön kamera taş gibi çalışıyor

M

Mrtcnergn

SDN Okuru
Arkadaşlar cihazıma root atmıştım sonra vazgeçip unroot yaptım gerçi çok anlamıyorum bi işlerden fakat şuan yazılım güncellemesini indirip yükleyemiyorum. Yazılımı indiriyor fakat kur dedikten sonra telefon kapanıp kuruluma geçiyor ve kurulumun başında hata yazıyor ve kurulum gerçekleşmiyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Electron Team v0.4 çıktı ve bu sefer cidden çok güzel olmuş şiddetle tavsiye