Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bana göre tek artısı batarya zamanının yaklaşık %20 verim kazanması ve hafızada bir miktar rahatlaması oldu bence bekleyin derim.

q1w2e3r4t5musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes hic beekleme bilgisayardan kuruver:) zaten kurunca sarj bitis suresini gorunce sok oluyoruz:)

T

tekno boy

SDN Okuru
Arkadaslar 5.1 de şarj çabuk mu bitiyor 5.0 à göre? Eğer çabuk bitiyorsa neden çabuk bitiyor ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Batarya performansinda degisiklik görmeyen bir benim sanirim.

torice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya performansı bence düştü. Daha erken bitiyor.

torice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de yardım etmek için foruma giriyorum, amaçlarımızdan biri hem öğrenmek hem de yardımcı olmak.
Ama sanki cümleleri daha iyi okumak lazım. Ben telefonu yeni aldım araniza yeni katıldım ama telefon pili erken bitiyor bir günü geçmiyor demedimki. Ben note4 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve son güncelleme ile telefonun pil performansı kötüleşti dedim. Bunu da ortaya söyledim ki amacım istatistik olsun. Yani birileri pil iyi oldu diyor birileri pil aynı diyor bende de kötüleşti. Yani amacım bilgi vermek. Böyle bir bilgi cümlesine verilecek bir cevap değil. Ben o yüzden nerden biliyorsun dedim. Lütfen cümlelerim sert mimiklerle değil normal bir konuşma tonlamasıyla okunursa sevirinirim. Ben de gereksiz yere tartışma çıksın taraftarı değilim. Bilgi paylaşmak, öğrenmek ve yardımcı olmak için buradayım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben de yardım etmek için foruma giriyorum, amaçlarımızdan biri hem öğrenmek hem de yardımcı olmak.
Ama sanki cümleleri daha iyi okumak lazım. Ben telefonu yeni aldım araniza yeni katıldım ama telefon pili erken bitiyor bir günü geçmiyor demedimki. Ben note4 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve son güncelleme ile telefonun pil performansı kötüleşti dedim. Bunu da ortaya söyledim ki amacım istatistik olsun. Yani birileri pil iyi oldu diyor birileri pil aynı diyor bende de kötüleşti. Yani amacım bilgi vermek. Böyle bir bilgi cümlesine verilecek bir cevap değil. Ben o yüzden nerden biliyorsun dedim. Lütfen cümlelerim sert mimiklerle değil normal bir konuşma tonlamasıyla okunursa sevirinirim. Ben de gereksiz yere tartışma çıksın taraftarı değilim. Bilgi paylaşmak, öğrenmek ve yardımcı olmak için buradayım.
Kapatmadigimi nerden biliyorsun yerine hepsi kapalı yazabilirsin. Her kelimenin kişiler üzerinde bıraktığı anlam farklıdır. Kapatmadigimi nerden biliyorsun cümlesi asabi bir cümledir. Burada bu konulara girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Cevap verirken yazdıklarını 2 defa okumanı tavsiye ederim.

torice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapatmadigimi nerden biliyorsun yerine hepsi kapalı yazabilirsin. Her kelimenin kişiler üzerinde bıraktığı anlam farklıdır. Kapatmadigimi nerden biliyorsun cümlesi asabi bir cümledir. Burada bu konulara girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Cevap verirken yazdıklarını 2 defa okumanı tavsiye ederim.
Hepsi kapalı yazmak ile benin yazdığım cümle arasında dağlar kadar fark var. Bir kere şunu kaçırıyorsunuz, diyelim ki hepsi açık. Sekronize,nfc, bluetooth... güncelleme öncesi de açıktı, şimdi de açık yani benim kullanım alışkanligim değişmeden diyorum ki pil kötüleşti. Cümleyi anlayarak cevap verilmesi için cevabını yukarıdaki gibi verdim. Siz buna asabilik deyin ben dikkat çekici diyorum.
Size de katılıyorum bunları konuşmanın yeri buralar değil. Forum takip eden diğer arkadaşlardan da verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bazen yüklü apklerin içinde çok sinsi biçimde batarya sömürenler oluyor sebep o da olabilir isterseniz resetleyin yada son yüklediğiniz bazı apkleri silin.

gamsız05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy Note 5’in ekran kapalıyken not alma özelliğini kendi cihazınıza ekleme

Ekran kapalıyken not almak ister miydiniz?

Samsung Galaxy Note 5’in ekran kapalıyken not alma özelliğini kendi cihazınıza eklemek ister miydiniz? O zaman bu yazımız size göre.
Bu yazımızda Samsung Galaxy Note 5’in ekran kapalı not alma özelliğinden bahsetmiştik. Peki bu özelliği kendi cihazınıza ekleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Xda-developers sitesinde bulunan bir geliştirici Samsung Galaxy Note 5’de yer alan bu özelliği diğer Note cihazlarına başarılı bir şekilde aktardı. Bu özelliğin Note 3, Note 4 ve Note Edge cihazlarında sorunsuzca çalıştığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Ayrıca API19 ve üstüne sahip Note cihazlarında sorunsuzca çalışacağı geliştirici tarafından belirtildi.
Bu özelliği kendi Note cihazınıza eklemek istiyorsanız bu bağlantıdan indirebileceğiniz uygulamaya ait apk dosyasını cihazınıza atıp yükleyin. Daha sonra Ayarlar -> Güvenlik -> Cihaz Yöneticisi bölümünden uygulamaya yetki verin ve keyfini çıkarın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=2]Samsung note 4 n910c 5.1.1 ROOT[/h]
Gerekli dosyalar

1. Odin 3.10.0 yüklüyoruz

http://www.aramakutusu.com/windows/odin-3-10-0.html

2. Bu kerneli flaşlıyoruz;http://forum.xda-developers.com/note...-root-t3192875 ( Odine ap kısmından yükleniyor )

3. Sd kartımıza; twrp-2.8.7.0-treltexx.img recovery dosyasını bulup atıyoruz. (açık bir alana)

twrp recovery i buradan indirebilirsiniz;https://dl.twrp.me/treltexx/

4. Google playden rashr uygulamasını bulup recovery yüklüyoruz. ( Rashr uygulaması img uzantılı dosyayı görüyor)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Arkadaslar saka maka turkcell note 4 hala guncelleme almadi 2 haftadan asagida almayacak gibi gorunuyor samsung servise versem guncelleyip verirmi telefonu ?

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Samsung Galaxy Note 5’in ekran kapalıyken not alma özelliğini kendi cihazınıza ekleme

Ekran kapalıyken not almak ister miydiniz?

Samsung Galaxy Note 5’in ekran kapalıyken not alma özelliğini kendi cihazınıza eklemek ister miydiniz? O zaman bu yazımız size göre.
Bu yazımızda Samsung Galaxy Note 5’in ekran kapalı not alma özelliğinden bahsetmiştik. Peki bu özelliği kendi cihazınıza ekleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Xda-developers sitesinde bulunan bir geliştirici Samsung Galaxy Note 5’de yer alan bu özelliği diğer Note cihazlarına başarılı bir şekilde aktardı. Bu özelliğin Note 3, Note 4 ve Note Edge cihazlarında sorunsuzca çalıştığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Ayrıca API19 ve üstüne sahip Note cihazlarında sorunsuzca çalışacağı geliştirici tarafından belirtildi.
Bu özelliği kendi Note cihazınıza eklemek istiyorsanız bu bağlantıdan indirebileceğiniz uygulamaya ait apk dosyasını cihazınıza atıp yükleyin. Daha sonra Ayarlar -> Güvenlik -> Cihaz Yöneticisi bölümünden uygulamaya yetki verin ve keyfini çıkarın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=2]Samsung note 4 n910c 5.1.1 ROOT[/h]
Gerekli dosyalar

1. Odin 3.10.0 yüklüyoruz

http://www.aramakutusu.com/windows/odin-3-10-0.html

2. Bu kerneli flaşlıyoruz;http://forum.xda-developers.com/note...-root-t3192875 ( Odine ap kısmından yükleniyor )

3. Sd kartımıza; twrp-2.8.7.0-treltexx.img recovery dosyasını bulup atıyoruz. (açık bir alana)

twrp recovery i buradan indirebilirsiniz;https://dl.twrp.me/treltexx/

4. Google playden rashr uygulamasını bulup recovery yüklüyoruz. ( Rashr uygulaması img uzantılı dosyayı görüyor)

Bu işlem cihazın sayacını artırdığı için garanti dışı bırakır gibi. Bence bunu uyarı olarak yazın.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaslar saka maka turkcell note 4 hala guncelleme almadi 2 haftadan asagida almayacak gibi gorunuyor samsung servise versem guncelleyip verirmi telefonu ?
Odin ile tr Romu kurmak ciddi manada çok basit ben olsam uğraşmazdım.
Arkadaşıma kurduk ve hiçbir sorun yaşamadı.

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Marshmallow geldiğinde kimbilir ne kadar çok bekliyeceğiz.

q1w2e3r4t5musa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes zaten bunu yapmak icin root gerekiyor oda sayaci artirdigi icin ha0×1 olmus ha0×2 olmus fark etmiyceni dusunuyorum

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Stock yazılım kurduktan sonra güncelleme leri alabilir sıkıntı yok zaten bi cihaz niçin garantiye gider su geçirse garanti dışı yüksek voltaj garanti dışı yere düşüp cami kırılsa garanti dışı geriye ne kaldı garanti kapsamında olan

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Android özgürlük demek o zaman tadını çıkarmak gerekir bas Rootu geç tadını çıkar kontrol sende olsun 😏

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Root hakikaten özgürlük ancak nedense insanlar çekiniyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Root hakikaten özgürlük ancak nedense insanlar çekiniyor.
Ben sürekli bankacılık işlemleri kullanıyorum şahsen. Bir sürü program indirip kaldırıyorum. Root yaptığım zaman bankacılık işlemlerinde çıkan problemlerden ben sorunlu oluyorum. Güvenlik riski de cabası. Normal gündelik kullanıcı olsam direk root yapmış olurdum hele ki Note4 e.Benim tab4 t700u rotlamistim.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Rootlandığı zamam öyle ağzımızı açık bırakacak prpgram vs ne var. Gm discoveryim rootlu öle duruyor. Ha yap ha yapma

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Root yaptığın zaman bir çok farklı Romların ve bununla beraber yeni özelliklerin tadını çıkarırsın gereksiz samsung ve google uygalamalarin dan reklamlardan kurtulabilirsin sanki bütün programlar Pro sürüm müş gibi hiç bi yerde reklam göremezsin telefonu hızlandıracak modlar batarya ömrünü uzatan kerneller kullanabilirsin gelişmiş recovery menüden her işlemi rahatça yapabilirsin rom silme yedek alma geri yükleme Vs daha neler neler saymakla bitmez

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Kimbilir çok ilgilenirsen birgün kendi romunu yaparsın yani android=özgürlük