Gereksiz nfc,senkorize vb. şeyleri kapatman daha sağlıklı olacaktır.Batarya performansı bence düştü. Daha erken bitiyor.
Kapatmadıgımı nereden biliyorsun.Gereksiz nfc,senkorize vb. şeyleri kapatman daha sağlıklı olacaktır.
Asabiliğe gerek yok orada sana yardımcı olmaya çalışıyorlar. Kimsenin de sana yardım rome zorunluluğu da yok. Kimseye kaba cevap vermeye hakkında yok.Kapatmadıgımı nereden biliyorsun.
6 aydır bu tarz kulüplerde insanlara yardım ediyorum ve şarjı hızlı bitenlerin hepsi şarjı sömüren özellikleri açık bırakırdı.Kapatmadıgımı nereden biliyorsun.
Kapatmadigimi nerden biliyorsun yerine hepsi kapalı yazabilirsin. Her kelimenin kişiler üzerinde bıraktığı anlam farklıdır. Kapatmadigimi nerden biliyorsun cümlesi asabi bir cümledir. Burada bu konulara girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Cevap verirken yazdıklarını 2 defa okumanı tavsiye ederim.Ben de yardım etmek için foruma giriyorum, amaçlarımızdan biri hem öğrenmek hem de yardımcı olmak.
Ama sanki cümleleri daha iyi okumak lazım. Ben telefonu yeni aldım araniza yeni katıldım ama telefon pili erken bitiyor bir günü geçmiyor demedimki. Ben note4 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve son güncelleme ile telefonun pil performansı kötüleşti dedim. Bunu da ortaya söyledim ki amacım istatistik olsun. Yani birileri pil iyi oldu diyor birileri pil aynı diyor bende de kötüleşti. Yani amacım bilgi vermek. Böyle bir bilgi cümlesine verilecek bir cevap değil. Ben o yüzden nerden biliyorsun dedim. Lütfen cümlelerim sert mimiklerle değil normal bir konuşma tonlamasıyla okunursa sevirinirim. Ben de gereksiz yere tartışma çıksın taraftarı değilim. Bilgi paylaşmak, öğrenmek ve yardımcı olmak için buradayım.
Hepsi kapalı yazmak ile benin yazdığım cümle arasında dağlar kadar fark var. Bir kere şunu kaçırıyorsunuz, diyelim ki hepsi açık. Sekronize,nfc, bluetooth... güncelleme öncesi de açıktı, şimdi de açık yani benim kullanım alışkanligim değişmeden diyorum ki pil kötüleşti. Cümleyi anlayarak cevap verilmesi için cevabını yukarıdaki gibi verdim. Siz buna asabilik deyin ben dikkat çekici diyorum.Kapatmadigimi nerden biliyorsun yerine hepsi kapalı yazabilirsin. Her kelimenin kişiler üzerinde bıraktığı anlam farklıdır. Kapatmadigimi nerden biliyorsun cümlesi asabi bir cümledir. Burada bu konulara girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Cevap verirken yazdıklarını 2 defa okumanı tavsiye ederim.

Bu işlem cihazın sayacını artırdığı için garanti dışı bırakır gibi. Bence bunu uyarı olarak yazın.Samsung Galaxy Note 5in ekran kapalıyken not alma özelliğini kendi cihazınıza ekleme
Ekran kapalıyken not almak ister miydiniz?
Samsung Galaxy Note 5in ekran kapalıyken not alma özelliğini kendi cihazınıza eklemek ister miydiniz? O zaman bu yazımız size göre.
Bu yazımızda Samsung Galaxy Note 5in ekran kapalı not alma özelliğinden bahsetmiştik. Peki bu özelliği kendi cihazınıza ekleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Xda-developers sitesinde bulunan bir geliştirici Samsung Galaxy Note 5de yer alan bu özelliği diğer Note cihazlarına başarılı bir şekilde aktardı. Bu özelliğin Note 3, Note 4 ve Note Edge cihazlarında sorunsuzca çalıştığı kullanıcılar tarafından bildirildi. Ayrıca API19 ve üstüne sahip Note cihazlarında sorunsuzca çalışacağı geliştirici tarafından belirtildi.
Bu özelliği kendi Note cihazınıza eklemek istiyorsanız bu bağlantıdan indirebileceğiniz uygulamaya ait apk dosyasını cihazınıza atıp yükleyin. Daha sonra Ayarlar -> Güvenlik -> Cihaz Yöneticisi bölümünden uygulamaya yetki verin ve keyfini çıkarın.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[h=2]Samsung note 4 n910c 5.1.1 ROOT[/h]Gerekli dosyalar
1. Odin 3.10.0 yüklüyoruz
http://www.aramakutusu.com/windows/odin-3-10-0.html
2. Bu kerneli flaşlıyoruz;http://forum.xda-developers.com/note...-root-t3192875 ( Odine ap kısmından yükleniyor )
3. Sd kartımıza; twrp-2.8.7.0-treltexx.img recovery dosyasını bulup atıyoruz. (açık bir alana)
twrp recovery i buradan indirebilirsiniz;https://dl.twrp.me/treltexx/
4. Google playden rashr uygulamasını bulup recovery yüklüyoruz. ( Rashr uygulaması img uzantılı dosyayı görüyor)
Odin ile tr Romu kurmak ciddi manada çok basit ben olsam uğraşmazdım.Arkadaslar saka maka turkcell note 4 hala guncelleme almadi 2 haftadan asagida almayacak gibi gorunuyor samsung servise versem guncelleyip verirmi telefonu ?
Hayir vermez.Csc kodu trc oldugu icin cok gec alir gibime geliyor.Arkadaslar saka maka turkcell note 4 hala guncelleme almadi 2 haftadan asagida almayacak gibi gorunuyor samsung servise versem guncelleyip verirmi telefonu ?
Ben sürekli bankacılık işlemleri kullanıyorum şahsen. Bir sürü program indirip kaldırıyorum. Root yaptığım zaman bankacılık işlemlerinde çıkan problemlerden ben sorunlu oluyorum. Güvenlik riski de cabası. Normal gündelik kullanıcı olsam direk root yapmış olurdum hele ki Note4 e.Benim tab4 t700u rotlamistim.Root hakikaten özgürlük ancak nedense insanlar çekiniyor.
Ben bunu kullanıyorum. Cihaz garanti dışı mı kaldı şimdi?Bu işlem cihazın sayacını artırdığı için garanti dışı bırakır gibi. Bence bunu uyarı olarak yazın.
EvetBen bunu kullanıyorum. Cihaz garanti dışı mı kaldı şimdi?