Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Samsungun stock Romlarından bi cacık olmaz bi Ton gereksiz uygulama napcak bu millet bu kadar uygulamayı hiç bi işine yaramıyor artı Google bi ton uygulama ne gerek var abicim yaa ben bu zamana kadar hiç bir telefonu rootsuz kullanmadım kralı olsun basar rotu geçerim sanki Türkiye'de ki servis çok mu dikkat ediyor root işine kaç kere yolladım hatta rootlu olduğunu söyledim yinede yaptılar telefonu
Erobotta samsung tabanlı :Dd Ama applerin çoğu silinmiş hoş olmuş batarya ikonları yazı tipleri falan çok tatlı oldu telefon.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar bana ota üzerinden geldi güncelleme şimdi kuruyum mu kurmayımmı kararsızlık içindeyim çünkü malum 5.0 dan sonra cihazın içine ettiler iyice ederler diye korkuyorum Varsa Kuran ARKADAŞLAR Cevap Verirler İse İyi Olur
5.1.1 kurman 5.0.1 e göre daha mantıklı olacaktır dostum

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Turkcell'den alınan cihazlara yine güncelleme gelmedi. Ben telefonu Turkcell'den aldım, arkadaş Vodafone'dan aldı. İki telefonuda Smart Switch'e bağladığımda Vodafone'dan alınana güncelleme gelmiş benim Turkcell'den aldığım cihaza gelmemiş. Gel de sinirlenme arkadaş. :cursing:
Cünlü turkcell cihazı ile teknoloji mağazasında satılan n910cq lerin csc kodları farklı.Ondan dolayı geç gelecrktir size.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
ya arkadaş samsunga twet atıyorm onlarda bilmiyor :) gelişmeleri takip edin diyolar , millet kuruyor 5.0.1 de olduğu gibi ben ve benim gibi enayi gibi turkcellden alanlar özellikle daha geç alıyor güncellemeyi yahu hem daha çok para veriyorz hem daha çok bekliyorz :cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeş bu ikinci linkteki tek dosyalımı ?
Biliyorlar bilmesine ama söyleyemiyorlar.Zamanında 4.4. E dönüş varmı diye sordum yok dediler döndürdüm 4.4.4 e var dedim sustular.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Sorun samsung mu yoksa türkiye'deki operatörler mi? Yukardaki arkadas vodafone üzerinden güncelleme geldi diyor yanlis anlamadiysam.
Vodafone ile turkcellin csc farklı onu kastetmiş.Turkcell hariç tüm mağazalar ve operatörler türkiye csc kodlu cihaz satıyorlar.Turkcell csc kodunu değiştiriyor.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
ya samsungun kendi elemanının güncellemeden haberi yok takip edin diyolar sayfayı güncelleme geldi demiyolar çünkü onlarda bişey bilmyor :cursing: turkcel kendi uygulamalarını optimize ediyor galiba sonra veriyor aman ne önemli içindeki uygulamalrın hepsini devre dışı bıraktım kaç kişi turkcellin abuk subuk uygulamalrını kullanıyor ulan sanki ,sinirlendim yine :cursing:
5.1.1 stock romunu verdi arkadaş indir odinden kur turkcell app leri silinir hem vede yeni sürüme geçersin.Garantı da gitmez.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar Note 4 klübüne bende bugün itibariyle katıldım.
0ae9600a24569de0c535aa12c87dab7a.jpg
Welkam tu cehennem bro

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
O kadarini bilmiyordum, bilgilendirdigin icin tesekkür ederim :)

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
5.1.1 stock romunu verdi arkadaş indir odinden kur turkcell app leri silinir hem vede yeni sürüme geçersin.Garantı da gitmez.
Kuralim kurmasinada 2 link vermis 1.sinde 4 dosyali yaziyor ikincisi tek dosyalimi acaba bide 1.8 gb yaziyordu sanirm Ota dan 650mb neden boyutlar farkli

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Emre kardeş sakın yanlış anlama, telefon bildirim delisi oldu 😀 şu mesajları birleştirip yazaydın ya 😀

fatihsusamci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell den aldigim note 4 ume az evvel güncelleme geldi 680mb kadar bir güncelleme suan gayet hızlı ve stabil çalışıyor :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
[MENTION=426264]emre.bas.581525[/MENTION] Bende Turkcell'den aldım. Orjinal CQ rom yükleyip OTA'dan 5.0.2 yi almıştım. Bugün de 5.1.1'i OTA yoluyla aldım kurdum. Bir sıkıntı yok performansta gözle görülür artış var fakat SDN'de tema desteği olacak diye haber okumuştum fakat tema desteğini bulamadım. Pek kurcalayacak da vaktim yoktu ayarlar kısmında göremedim en azından.

meminp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6guncellemesı gelecek denmıstı ama gelmdı samsung yıne yamuk yaptı sanırım bıze :)

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
[MENTION=426264]emre.bas.581525[/MENTION] Bende Turkcell'den aldım. Orjinal CQ rom yükleyip OTA'dan 5.0.2 yi almıştım. Bugün de 5.1.1'i OTA yoluyla aldım kurdum. Bir sıkıntı yok performansta gözle görülür artış var fakat SDN'de tema desteği olacak diye haber okumuştum fakat tema desteğini bulamadım. Pek kurcalayacak da vaktim yoktu ayarlar kısmında göremedim en azından.
Tema desteği yok malesef verse note 5 den ne farkı kalır ki millet gider note 5 yerine note 4 alır

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Günaydın arkadaşlar.
Note 4 ün ilk şarjı için kaç saat şarj etmek gerekiyor?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Tema desteği verilmeyecekti zaten