McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
2 gün gidiyor samsung portu erobot 5.1.1 de.5.1.1 kurup şarjdan memnun olan varmı şarj çok kötü 5.1.1 de
2 gün gidiyor samsung portu erobot 5.1.1 de.5.1.1 kurup şarjdan memnun olan varmı şarj çok kötü 5.1.1 de
Ultimate de bayağı sağlam ben onu kurdum maxicepdeki linkindenŞarj için diyoruz ki rootlayın teli telexcop kerneli kurun şarj mükemmel
Kerneli rootsuz kuramazsınBu rootlamadan orjinal 5.1.1 de iyi gitmesi mümkün olmazmı
Batarya kalibresi yapmayı da deneOnuda yaptım bir kaç gün geçse farkı olurmu acaba bugün ikinci gün
Erobotta samsung tabanlıSamsungun stock Romlarından bi cacık olmaz bi Ton gereksiz uygulama napcak bu millet bu kadar uygulamayı hiç bi işine yaramıyor artı Google bi ton uygulama ne gerek var abicim yaa ben bu zamana kadar hiç bir telefonu rootsuz kullanmadım kralı olsun basar rotu geçerim sanki Türkiye'de ki servis çok mu dikkat ediyor root işine kaç kere yolladım hatta rootlu olduğunu söyledim yinede yaptılar telefonu
5.1.1 kurman 5.0.1 e göre daha mantıklı olacaktır dostumArkadaşlar bana ota üzerinden geldi güncelleme şimdi kuruyum mu kurmayımmı kararsızlık içindeyim çünkü malum 5.0 dan sonra cihazın içine ettiler iyice ederler diye korkuyorum Varsa Kuran ARKADAŞLAR Cevap Verirler İse İyi Olur
Cünlü turkcell cihazı ile teknoloji mağazasında satılan n910cq lerin csc kodları farklı.Ondan dolayı geç gelecrktir size.Turkcell'den alınan cihazlara yine güncelleme gelmedi. Ben telefonu Turkcell'den aldım, arkadaş Vodafone'dan aldı. İki telefonuda Smart Switch'e bağladığımda Vodafone'dan alınana güncelleme gelmiş benim Turkcell'den aldığım cihaza gelmemiş. Gel de sinirlenme arkadaş. :cursing:
Teşekkür ederim.[MENTION=464652]baycebir[/MENTION]
Aramiza hos geldin![]()
Sağol dostum pc ye koydum stock bulunsun elimde diye[h=5]N910CQ Galaxy Note 4 N910CXXU1COI4 Türkiye 5.1.1 Factory Firmware (4 Dosyalı)[/h]
- http://turbobit.net/vsvnpne3ndky.html
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[h=5]N910CQ Galaxy Note 4 N910CXXU1COI4 Türkiye Lollipop 5.1.1 Resmi Firmware[/h]
https://mega.nz/#!B5hh1BqQ!GmQaxJbn8vN_3506ZlaXuWhjk6OH3dU8K3Dj2laVI0k
Bela okumaya gerek yok alıştım ben 4 senedir kullandığım içinOhoo marsmallow çıktı biz 5.1.1 alamadık samsung senin ALLAH BELANI VERSİN
Biliyorlar bilmesine ama söyleyemiyorlar.Zamanında 4.4. E dönüş varmı diye sordum yok dediler döndürdüm 4.4.4 e var dedim sustular.ya arkadaş samsunga twet atıyorm onlarda bilmiyorgelişmeleri takip edin diyolar , millet kuruyor 5.0.1 de olduğu gibi ben ve benim gibi enayi gibi turkcellden alanlar özellikle daha geç alıyor güncellemeyi yahu hem daha çok para veriyorz hem daha çok bekliyorz :cursing:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardeş bu ikinci linkteki tek dosyalımı ?
Nexus derken cm 12.1 eos team romumu ?Nexus rom atsak nolur acep?
Vodafone ile turkcellin csc farklı onu kastetmiş.Turkcell hariç tüm mağazalar ve operatörler türkiye csc kodlu cihaz satıyorlar.Turkcell csc kodunu değiştiriyor.Sorun samsung mu yoksa türkiye'deki operatörler mi? Yukardaki arkadas vodafone üzerinden güncelleme geldi diyor yanlis anlamadiysam.
Csc koduna göre değişiyor.Operatör çıkışlılar daha geç alıyor diye biliyorum
5.1.1 stock romunu verdi arkadaş indir odinden kur turkcell app leri silinir hem vede yeni sürüme geçersin.Garantı da gitmez.ya samsungun kendi elemanının güncellemeden haberi yok takip edin diyolar sayfayı güncelleme geldi demiyolar çünkü onlarda bişey bilmyor :cursing: turkcel kendi uygulamalarını optimize ediyor galiba sonra veriyor aman ne önemli içindeki uygulamalrın hepsini devre dışı bıraktım kaç kişi turkcellin abuk subuk uygulamalrını kullanıyor ulan sanki ,sinirlendim yine :cursing:
Welkam tu cehennem broArkadaşlar Note 4 klübüne bende bugün itibariyle katıldım.
![]()
Turkcelliler csc yüzünden yandı hep.Bende vodafoneden aldım ama rootlu birey olarak kafam rahat [emoji57] [emoji377]Ooooooo turkcelliler kavga çıkartacak şimdi. Helal olsun vodafone
Hat turkcell diye gelmemezlik olmaz cihazı turkcellden alanların csc kodu farklı onlara geç gelecek.ben turkcellım oglen geldı yaptım sıkıntı yok suan bende sukurler olsun ne wıpe ne rom hıc bır sey yapmadım
Kalibra açısından doğru bir söz.Ne kaybedersiniz 😀 bence yapmakta fayda var.
Kuralim kurmasinada 2 link vermis 1.sinde 4 dosyali yaziyor ikincisi tek dosyalimi acaba bide 1.8 gb yaziyordu sanirm Ota dan 650mb neden boyutlar farkli5.1.1 stock romunu verdi arkadaş indir odinden kur turkcell app leri silinir hem vede yeni sürüme geçersin.Garantı da gitmez.
1.8 gb çünkü efs radio yedekleri ekleme yapıyor.Kuralim kurmasinada 2 link vermis 1.sinde 4 dosyali yaziyor ikincisi tek dosyalimi acaba bide 1.8 gb yaziyordu sanirm Ota dan 650mb neden boyutlar farkli
Kardeşim herkese özel cevap veriyorum.Çünkü tam yazınca okumuyor kimse gene soruyor.Emre kardeş sakın yanlış anlama, telefon bildirim delisi oldu 😀 şu mesajları birleştirip yazaydın ya 😀
Tema desteği yok malesef verse note 5 den ne farkı kalır ki millet gider note 5 yerine note 4 alır[MENTION=426264]emre.bas.581525[/MENTION] Bende Turkcell'den aldım. Orjinal CQ rom yükleyip OTA'dan 5.0.2 yi almıştım. Bugün de 5.1.1'i OTA yoluyla aldım kurdum. Bir sıkıntı yok performansta gözle görülür artış var fakat SDN'de tema desteği olacak diye haber okumuştum fakat tema desteğini bulamadım. Pek kurcalayacak da vaktim yoktu ayarlar kısmında göremedim en azından.
Tema desteği verilmeyecekti zaten[MENTION=426264]emre.bas.581525[/MENTION] Bende Turkcell'den aldım. Orjinal CQ rom yükleyip OTA'dan 5.0.2 yi almıştım. Bugün de 5.1.1'i OTA yoluyla aldım kurdum. Bir sıkıntı yok performansta gözle görülür artış var fakat SDN'de tema desteği olacak diye haber okumuştum fakat tema desteğini bulamadım. Pek kurcalayacak da vaktim yoktu ayarlar kısmında göremedim en azından.