McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Pc varsa beklemene gerek yok kies yükle güncellemeyi kurBeklersek OTA ile de gelecek ama di mi?
Pc varsa beklemene gerek yok kies yükle güncellemeyi kurBeklersek OTA ile de gelecek ama di mi?
Kiesden yüklemiyor hata veriyorPc varsa beklemene gerek yok kies yükle güncellemeyi kur
Telefon belleginde boş yer var mı yeterince. Bende yer yoktu. 4GB - 5GB yer açtım ondan sonra kurmaya başladı.Kiesden yüklemiyor hata veriyor
16 gb alan var sd karttada 20gbTelefon belleginde boş yer var mı yeterince. Bende yer yoktu. 4GB - 5GB yer açtım ondan sonra kurmaya başladı.
Telefonuna hiç root attınmı peki ?16 gb alan var sd karttada 20gb
Hayır kiesdende yüklemiyor smart swicthdende aynı hata bilinemeyen bir hata oluşmuştur yazıyor araştırdım benim gibi bu hatayı alan baya bi arkadaş var güncellemeyi görüyorum ama yüklemiyorTelefonuna hiç root attınmı peki ?
Hayır 😊Güç koruma modunda mı kullanıyorsun sen ?
N910C Polonya kurSelam arkadaşlar. Birşey sormak istiyorum;
Bende Turkcell'den alınma Note 4 var. Android 5 geldiğinde Turkcell ROM'unu orjinal CQ rom ile değiştirmiştim. OTA dan lollipop 'u yüklemiştim fakat 5.1.1 henüz OTA'dan gelmemiş. Birşey yapmam gerekiyor mu ?
Şarj nasıl sizde benfeki H modeli 5.1 1 de şarj dayanmıyorSelam arkadaşlar
Benim telefonum sm n910h. Bugün bana da güncelleme gelmiş ve yaptım. Herkes kiesle yapın yazıyor. Kies nedir? Nasıl yaparız? Hadi nasıl yapıldığını int.netten öğrenirimde, neden kies yapıyoruz? Ben normal güncelledim bi sorun gözükmüyor. Zaten telefonu aldımdan beri (kasım 2014) hiçbir sorun yaşamadım. Kies muhabbetini bilen biri açıklarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bu rootlamadan orjinal 5.1.1 de iyi gitmesi mümkün olmazmıŞarj için diyoruz ki rootlayın teli telexcop kerneli kurun şarj mükemmel
Hepsini yaptım gereksiz herşeyi kaldırdım kullanmadıklarım devre dışı bu 5.1.1 de başladı sorunGreenify kur uygulamaları uyut artı gereksiz Samsung ve Google uygulamalarını devre dışı birak
Erobotdayım bro senin dediğin ultimate kernel var talexop a geçirsem sıkıntı çıkarmaz demiŞarj için diyoruz ki rootlayın teli telexcop kerneli kurun şarj mükemmel
O zaman dostum bence bi full wipe yap iyi olurHepsini yaptım gereksiz herşeyi kaldırdım kullanmadıklarım devre dışı bu 5.1.1 de başladı sorun
Onuda yaptım bir kaç gün geçse farkı olurmu acaba bugün ikinci günO zaman dostum bence bi full wipe yap iyi olur