Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ben yükledim 5.1.1 i bence mükemmel olmuş performansta gözle görülür bir iyileşme var 5.0.1 deki takılmalar hiç yok ısınma da çok bariz bir iyileşme var eskisi kadar ısınmıyor pil performansı ise mükemmel hiç elimdem düşmemesine rağmen tam günü çıkarıyor 5.0.1 de günde 3 sefer şarj ettiğim oluyordu... arayüze gelicek olursak tema desteği olsaydı fena olmazdı ama telefon o kadar stabil ki tema falan aramıyor insan ram kullanımı da 65-75 civarında gayet iyi ve smart manager bence mükemmel bir programve samsungun yaptığı en iyi şeylerden biri (clean master ve grenify vb programların birleşimi smart managerden sonra ikisini de sildim) her ne kadar yeni aryüzü vermemiş olsada samsungu ilk defa takdir ettim

Arayüz gelse iyiymiş, biricik S6 ya kadar verdikleri ilgiyi note 4 e verseler iyi olacak.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
nasıl yükledin link verebilir misin rica etsem merak ettim s6 kamera tema vb aynen var mı
Google a note 4 n910c s6 rom yaz ilk çıkan linkte detaylı konusu var oradan indiriniz.Romu kurunca tema ülke desteklemiyor hatası verecek.Fixi var onu indirip flashlıcaksınız tema çalışacak.Kusura bakmayın mobildeyim link atamıyorum.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bence glamour değilde bi tane daha s6 port romu var onu kur o daha stabil bi kaç hata haricinde çok güzel çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S4 sahibiydim aldığım hafta ekranda sorun çıktı garantiye verdim düzelmedi bir ay dolmadan tüketici haklarına başvurdum 3 ay sonrasına gün verdiler 3 4 ay mahkeme sürdü bu sırada telefonu kullanmaya devam ettim 6 ayın sonun da bilirkişi telefonu 1 hafta kadar test etti ve hatalı buldu paramı olduğu gibi geri aldım, şuan note 4 kullanıcısıyım aynı ısınma problemi var, dha ince s4 de olmuştu şarj sürelerine dikkat edince geçmişti bunda denedim düzelmiyor.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Kurdum çok iyi ve stabil hemen hemen bütün özellikleri çalışıyor telefon bildiğin s6 oluyor çalışmayan tuş ışığı dpi düşürmüş romu yapan kişi bundan dolayı ikonlar çok küçük tu ben dpi değişimi yaptım ikonlar normale döndü temalar falan parmak izi hepsi aktif yapan sağlam yapmış glamour romu na on basar 5 le çarpar ikiye böler o derece güzel ve stabil bir rom

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Kurdum çok iyi ve stabil hemen hemen bütün özellikleri çalışıyor telefon bildiğin s6 oluyor çalışmayan tuş ışığı dpi düşürmüş romu yapan kişi bundan dolayı ikonlar çok küçük tu ben dpi değişimi yaptım ikonlar normale döndü temalar falan parmak izi hepsi aktif yapan sağlam yapmış glamour romu na on basar 5 le çarpar ikiye böler o derece güzel ve stabil bir rom
Ben zaten güç korumada kullanıyom tuş ışığını boşver :D Temada varsa tamamdır kurayım bende.Özelden link atarmısınız ?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Cahilce bi soru olabilir ama bu costum romlar Knox sayacı na napiyo 😄😄
Telefon ilk alfığında knpx sayacı 0x0 yani garanti içinde olur.Eğer root atarsan ve başka bir yazışıma geçersen knox 0x1 olur ve sıfırlanmaz.Garanti gider ama daha özgür olursun.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Polonya romunu kurdum telefon zaten stabildi ama bu rom harbiden çok çok iyi, bence hiç beklemeden indirip kurun. Extraları vardır illa ama kullandıkça ortaya çıkar. Benim ilk izlenimim çok çok iyi

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler [emoji106]

[MENTION=426264]emre.bas.581525[/MENTION] sen [MENTION=82926]tugrul_27[/MENTION] nin dediği rom galiba note 5 romu sen kurdun mu kurduysan sende deneyimini anlatır mısın artıları ve eksik yanları neler ... bir de şu kurma işi biraz karışık onun türkçe anlatımını nasıl bulabilirim odini öğrendimde bu farklı biraz bir de bunu yaparken telefon rootlu olmak zorunda mı

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
[MENTION=426264]emre.bas.581525[/MENTION] sen [MENTION=82926]tugrul_27[/MENTION] nin dediği rom galiba note 5 romu sen kurdun mu kurduysan sende deneyimini anlatır mısın artıları ve eksik yanları neler ... bir de şu kurma işi biraz karışık onun türkçe anlatımını nasıl bulabilirim odini öğrendimde bu farklı biraz bir de bunu yaparken telefon rootlu olmak zorunda mı
öncelikle Rom Note 5 romu değil bunu belirtelim S6 port Romu evet gayet de stabil Çalışmayanlar: parmak izi sadece private mode da çalışıyor,Tuş ışıkları çalışmıyor,Ekran kilit efeklerinde ışık gecikmesi
Kurulum:
1-Romu indir ve hafıza kartına taşı
2-Mutlaka Yedek olsun(daha önce alınmış)
3-Telin mutlaka Root lu olması lazım
4-Recovery olarak TWPR Kullanmanız önerilir
5- TWPR rocevery üzerinden bütün wipe ları yapalım Micro SD kart hariç
6-Install bölümünden Hafıza kartını bulup indirdiğimiz Romu Yükleyin
7-Kurulum bittikten sonra Telefonu yeniden başlatın açılması biraz sürebilir
8-Telefon açıldıktan sonra Tekrar telefonu kapatıp Recovery menüye girelim ve Wipe kısmından Dalvik Cache ve Wipe cache yapalım Advanced kısmından fix permission yapalım ve teli yeniden başlatalım
Son aşamayı niçin yaptık telefonun daha stabil olması için Sonra telefonu kullanmaya başlayalım Saygılarımla ..

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Birde Romda Dpi düşük yani ikonlar küçük bunu beğenmeyenler şunu yapsin
1 Root Explorer indir
2 Programa Root yetkisi ver
3 Şu klasöre git System
4 klasörü aç ve buildprop dosyasını bul
5 dosyanın üzerine basılı tut ve en başta Open with var ordan text editörü seç
6 şu sekmeyi bul ve değerini 640 yap (ro.sf.lcd_density=640)olacak
7 sağ üst köşede 4 noktalı yere bas ve save and exit de ve çık
8 teli yeniden başlat ikonlar büyüdü

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Buda Ekran Görüntüleri
76277f8aac113d36050791d5f95d120f.jpg
eccbd8b708c86d117076083c208236b1.jpg
e01e04389ad0269051223d9d2b0b1194.jpg
0624edf1d02bed6fef0417a04df795b0.jpg

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Farklılık olsun diyenler kura bilir en azından size note 5 yada S6 aldırmaz [emoji3]

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Rom kurarken telefonunda root tvrp recovery nin kurulu olması şarttır.Youtubeye miguel angel rocha yazarsanız o adam root un ve terp nin nasıl kurulduğunu anlatıyor.Rom aşırı derecede güzel ama efektler çok hızlı [emoji4] onu sevmedim.Hatası tuş ışıklarının çalışmaması.Ben zaten sadece güç korumada kullandığım için bana sıkıntı yok.Deneyimlerim bunlar.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Dostlar polonya romunu kuran birisi internet tarayicisinin fotografini atabilir mi 😊 tesekkurler simdiden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende note 4 almayı düşünüyorum yalnız lg g4 le arasında kaldım aklım note 4 de daha cok yatıyo ama tavsiyelerinize iyi kötü açığım sizede bir sorum var note 4 de bildirim ışığı yokmu yani cevapsız aramada bildirim ışığı led yanmıyor mu orada kafam karıstı kullanlardan öğrenmek istedim. g4 le note 4 tavsiyelerinizi bekliyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar mrb.
GALAXY NOTE 4 (SM-N910CQ) telefonuma, GALAXY NOTE 4 (SM-N910C) Poland 5.1.1 rom'u (odin ile) yüklenebilirmi, yüklesem bir sıkıntı olur mu?
Teşekkürler...