Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yapılan testlerde tüm lolipop kullanan cihazlarda kitkat a göre şarj sürelerinde düşmeler var. Bu eşit yapılan bir testte kanıtlanmış bir olgudur.
Ben de diyorum ki bu cihaz önceden 2 günü rahat çıkarıyordu da lolipopta mi battı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben de diyorum ki bu cihaz önceden 2 günü rahat çıkarıyordu da lolipopta mi battı?
Kitkat ta 1.5 günü görüyordum. Şuan aynı uygulamalar yüklü iken günde 2 kez cihazı aktif kullandığım zaman 3 kez şarja takıyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
gözünle gördün mü ? :)
Peki sen inasn vücudundaki atomları gördün mü? Veya bir nesnedeki atomları görmeden nasıl inanıyorsun veyahut dini karıştırmak istemezdim ama İslam hırıstıyan budist v.s. bir çok din var herkes inanıyor sen görmeden hangi dindeysen nasıl yaratıcıya inanıyorsun gördün mü ?

unicornn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sırf batarya daha uzun gitsin diye (ki bende hala aynı gidiyor) yeni sürümü kullanmamakta ayrı bir şey, yen, sürümü sizler kullandıkça daha da iyileşir kimse kullanmaz ise yeni sürüm diye birşeyde kalmaz

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yalan söyledin demedik öyle birşey yazmayaız kanıtımız yok.
3a6a8081558d391d997c587bda7f7d5e.jpg

00f3335ae93c511f88e1cbb176f31eaf.jpg

Efendim bakın burada telefonu hiç elimden düşürmediği bi gun

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
9 saati siz günü çıkarmış mi sayiyorsunuz.
Bu normal bi kullanım değildi diyorum sadece 😄 bu cihazı aşırı kullandığımda olan sonuç. Normal bi kullanımımda 3 saat ortalama ekran süresi alıyorum ve beni bi gece bi gündüz de idare ettiği oluyo.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu arada birilerini kırdım ise affola beyler 😊 Ben sadece gerçekten yaşadığım ve çevremde böyle olduğu için savunmak istedim. Tabi ki sizi de anlıyorum. Sonuçta ben geçen gün akbank uygulaması ile bildiğin ekran döndürme olayını yitirdim. Yani bazı şeyler bazı şeyleri bozabiliyo 😄 uygulamayı kaldırdım düzeldi.

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki sen inasn vücudundaki atomları gördün mü? Veya bir nesnedeki atomları görmeden nasıl inanıyorsun veyahut dini karıştırmak istemezdim ama İslam hırıstıyan budist v.s. bir çok din var herkes inanıyor sen görmeden hangi dindeysen nasıl yaratıcıya inanıyorsun gördün mü ?
hacı ben bi espiri yapayım dedım ama sen maşallah konuyu nereye getirmişsin :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
hacı ben bi espiri yapayım dedım ama sen maşallah konuyu nereye getirmişsin :)
Sayfadaki yazılarda espiri havası olmayınca espiri yapılsa dahi espiri olduğunu anlamak güç. Alaycı dile karşı yapılan bir savunma olarak görebilirsin.

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sayfadaki yazılarda espiri havası olmayınca espiri yapılsa dahi espiri olduğunu anlamak güç. Alaycı dile karşı yapılan bir savunma olarak görebilirsin.
esrf. hiç bir zaman alaycı olamdım da.. M ile düşecek deyince öyle bir espiri yapayım dedim ama haklısın millet gayet ciddi :) en ufak hata da dalacak :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
esrf. hiç bir zaman alaycı olamdım da.. M ile düşecek deyince öyle bir espiri yapayım dedim ama haklısın millet gayet ciddi :) en ufak hata da dalacak :)
M ile düşmeyecek artacak. Hnagi ciddi ortamda espiri yaparsan yap buradaki gibi tepki alırısn.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlat ben ciddi manada 5.1.1 işede cihazın kendini bulacağını düşünüyorum. Kitkatın şarj süresi lolipopun performansı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi sorum olcaktı note 4 ün home tuşu sağlam mı yani biraz dışarı çeksek kurcalasak çıkar mı ?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
yok öyle bişey sallamayın kardeşim bende 2 buçuk aydır var ısınma falan yok şarj eskiden 4 saaat gidiyorsa şimdi 3 saat 45 dakika gidiyor (örneğin) insanları yanlış yönlendirmeyin kardeşim adamn kursun performans ve görsellik görsün biraz şarjım günde yarım saaat gidecek diye 6 ay öncenin güncellemesini kullanmayın
O 4.4.4 ü kullan dememizin sebebi lollipopdaki art işletim sisteminin şarjı sömürmesidir.
4.4.4 de dalvik olduğu için daha fazla şarj ömürü daha iyi parformans bulunuyor.Haklısınız performans var ona bir sözüm yok.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Android 5.1.1 ile iyileşme olabilir ama tam düzeltme bana göre Andorid M ile düzelir.
valla arkadaslar samsung fanı ve android sever olarak nacizane bi yorumumu yapiyim kendimizi kandirmayalim valla artik inanmiyorum bende note 2 vardi 1.5sene kullandim 4.3 geldi yok performans batarya denildi hicbisey olmadi 4.4.2 geldi ram batarya performans dendi bisey olmadi note 4 aldm 4.4.4 vardi evet cok guclu donanimli stabil bir touchwizh var artik performansli bir hale geldi sonra 5.0.1 geldi yine performans iyilesmis pil ve ram dediler 1.ram iyi 4.4.4 le ayni ne iyi ne kotu 2. pil iyilesti denildi eskisine oranla evet azalma var o kabul 3. performansli evet onada okey ama sunu soylemek istiyorum android maalesef hic bir zaman ram le harikalar yaratamicak batarya bundan daha ileri gidemicek ios dan igreniyorum ama 1gb ile stabil calisiyor benm cihazm lpddr3 3gb ramle ona anca yetisiyorsa google utanmali ve android ram ve batarya konusunda bastan basa bir basarisiz yazilim dir okudugunuz icin tesekkurler hak veren olur yada olmaz benim fikrim bu ama artik ümidim kalmadı..

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Katılıyorum buna. Hatta ben şu an 4 saatin altında ekran süresi almıyorum. Isınma vb problemlerim de olmadı çevremde en az 10 kişi de note 4 kullanıyor ve onlarda da yok. Cidden ben bu lolipopta sorun yaşayanların lollipop u toptan karalamasindan sıkıldım. Beyler sorun yaşayanlardan çok sorun yaşamayanlar var. Hatta geçen gün kitkat a dönüp sonra yeniden lollipop yüklemesi mi biri? Ve evet ciddi manada performansın arttığını ben de düşünüyorum. Ek olarak da tasarım ve kullanışlılık gerçekten çok iyi. Bu arada forumda ota ile güncellemeyi yükleyen ilk kişiyim. Ve o günden beridir hiç bi sorun yaşamadım.
Şarj ve ısınma kullanıcılara bağlıdır oynadıklar pyunlara yaptıkları şeylere bağlıdır.Lollipopta art işletimi sebebiyle şarj ve ısınma sorunu mevcuttur.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Birçok arkadaşımda var bu telefon hiçbiride batarya sıkıntısı yaşamıyor siz yaşıyorsunuz diye herkes yaşayacak gibi bir durumda yok demi :) kitkat kullan sen süper ;)
Bu sorun kullanıcıların kullandığı programlara ve yaptıkları işleme bağlıdor.Lollipop işletim sisteminde 6 saat şarjım direnebiliyordu.
Siz yaşamıyorsunuz diye başkaları da yaşamıyor sallıyoruz diye birşey de yok.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
O 4.4.4 ü kullan dememizin sebebi lollipopdaki art işletim sisteminin şarjı sömürmesidir.
4.4.4 de dalvik olduğu için daha fazla şarj ömürü daha iyi parformans bulunuyor.Haklısınız performans var ona bir sözüm yok.
Art runtime şarjı sömürmez aksine pil tüketimine faydası var. Çünkü programların her çalışmasında değil sadece yüklerken ilk başta makine dilinde yüklüyor. Lolipop ile kitkat arasındaki pil tüketimin bunla alakası olamaz.

koray_44_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 yeni aldım . S health uygulamasını kapatamıyorum ve şarj konusunda sıkıntı çekiyorum. Ne yapmam lazım :(