Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın hocam. Ne desek boş. Sadece yerelleştirme çalışması 2 ay için lüks bence. Hala da dalga geçer gibi insanlara geliştirme aşamasında diyorlar. Sanki Samsung Türkiye geliştiriyor. Canlı destek sayfasına girin görün rezaleti. Müşteri temsilcisi işine gelmeyen sorularda sinirleniyor, ters cevaplar veriyor hatta attığı bile olmuş. Müşteriye yaklaşıma bakın. Şikayet edecek yer bile yok. Neyse insanlar hakettiğini yaşar, ne diyeyim.

Kalem ve android olunca bulduğum ilk modele geçeceğim.
Müşteri temsilcileri böyle bir tutum takınamaz.
1 liralık ürün dahi olsa hizmet verecek. Soruyu nezaket kuralı içinde cevaplayacak.
Terbiyesizliğin alemi yok ama bu müşteriye bakış açısının dışa vurumu.
Çünkü balık baştan kokar.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kalem ve android olunca bulduğum ilk modele geçeceğim.
Müşteri temsilcileri böyle bir tutum takınamaz.
1 liralık ürün dahi olsa hizmet verecek. Soruyu nezaket kuralı içinde cevaplayacak.
Terbiyesizliğin alemi yok ama bu müşteriye bakış açısının dışa vurumu.
Çünkü balık baştan kokar.

Aynen hocam. Ben de kalemli iyi bir alternatif bulduğum an geçerim. Müşteri temsilcisi Okan diye diğer forumlarda geyiği dönüyor zaten. "Samsung size güncelleme vermek zorunda degil" şeklinde çıkışları olmuş bazı arkadaşlara. Firmanın tavrı bu. Ben de telefonla aradığımda gayet gülünç şeyler söyleyen Burak bey geliyor hep. Polonya romunu yüklemeyin yoksa garanti dışı, işte henüz bir açıklama yok o yüzden güncelleme konusunda cevap veremiyorum(Açıklama yok, neden tüm dünya aldi) falan filan. Sony Z2 de ülkemiz için Lollipop'u aldı bugün itibariyle. Samsung fanboyları kendilerini kandırsın hâlâ, güncelleme problemli o yüzden Samsung bize vermek istemiyor diye. HTC, Sony, LG hepsi müşteri katili ama Samsung müşteri dostu. Cidden çok çok sinirlenmeye başladım bu duruma. Ve Odin'le kurmayacağım. Vermek zorunda. Uzaya çıkarmayacak, hayatımda en ufak bir yeri de yok ama hakkım olanı istiyorum. Bu kadar basit. Neyse hocam bakalım ne zaman verecekler, geliştirme ne zaman bitecek...

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen hocam. Ben de kalemli iyi bir alternatif bulduğum an geçerim. Müşteri temsilcisi Okan diye diğer forumlarda geyiği dönüyor zaten. "Samsung size güncelleme vermek zorunda degil" şeklinde çıkışları olmuş bazı arkadaşlara. Firmanın tavrı bu. Ben de telefonla aradığımda gayet gülünç şeyler söyleyen Burak bey geliyor hep. Polonya romunu yüklemeyin yoksa garanti dışı, işte henüz bir açıklama yok o yüzden güncelleme konusunda cevap veremiyorum(Açıklama yok, neden tüm dünya aldi) falan filan. Sony Z2 de ülkemiz için Lollipop'u aldı bugün itibariyle. Samsung fanboyları kendilerini kandırsın hâlâ, güncelleme problemli o yüzden Samsung bize vermek istemiyor diye. HTC, Sony, LG hepsi müşteri katili ama Samsung müşteri dostu. Cidden çok çok sinirlenmeye başladım bu duruma. Ve Odin'le kurmayacağım. Vermek zorunda. Uzaya çıkarmayacak, hayatımda en ufak bir yeri de yok ama hakkım olanı istiyorum. Bu kadar basit. Neyse hocam bakalım ne zaman verecekler, geliştirme ne zaman bitecek...

Allah doğru yolu göstersin görmeyen gözlere diyelim o zaman ne diyelim başka.
Dediğin gibi hepsi müşteri katili son model tanıtımını Türkiye'de yaparlar,güncelleme çıkınca hemen verirler pek sevmiyorlar müşteriyi.
Samsung öyle seviyor ki hiç testsiz verir mi?Ama test 6 ay sürüyor işte.
Bizi düşündüğü için hep.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben hala twitter hesabını basalım diyorum

Kendi adıma hem Facebook hem Twitter üzerinden sürekli yazıyorum. Çoğu zaman cevap vermiyorlar. Herkes yazsa, herkes yüklense ve boykota çağırsa çok güzel olur. Ben her zaman desteklerim hocam.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bence sorunlarımız için Özbekistan yada Kazakistan Samsung ile iletişime geçelim arkadaşlar :mrgreen:

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Kies güncellendi. Yakında güncellemeyi verirler ☺ Apple da itunes güncellendi ği zaman güncelleme geliyor ya bence bu da öyle olacak ... Garibin ekmeği umut 😂😂😂😂

Çok takılmayın kurun polonyayı kullanın hiç bir farkı yok hemde daha çabuk güncelleme almış olursunuz ☺

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok net ve düzgün şekilde güncellemenin nerede kaldığını ve geliştirme aşamasında muhabbetlerinin sahte olduğunu dile getirdiğim bir ileti yazdım Facebook üzerinden Samsung Türkiye'ye, iletiyi silip, beni engellemişler. Sansür uyguluyor firma resmen. :D Küfür yok, hakaret yok bir daha almam dedim. Herhalde buna çok sinirlendiler ya da yerelleştirme için 2 ay ne yaptınız dedim acaba uyudukları ortaya çıktı diye mi sinirlendiler. Terbiyesizler. Sansürcüler :D

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Kendi adıma hem Facebook hem Twitter üzerinden sürekli yazıyorum. Çoğu zaman cevap vermiyorlar. Herkes yazsa, herkes yüklense ve boykota çağırsa çok güzel olur. Ben her zaman desteklerim hocam.
Ben de öyle düşünüyorum efendim. Hem göz önünde hem de direk ulaşabileceğimiz kanal.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Çok net ve düzgün şekilde güncellemenin nerede kaldığını ve geliştirme aşamasında muhabbetlerinin sahte olduğunu dile getirdiğim bir ileti yazdım Facebook üzerinden Samsung Türkiye'ye, iletiyi silip, beni engellemişler. Sansür uyguluyor firma resmen. :D Küfür yok, hakaret yok bir daha almam dedim. Herhalde buna çok sinirlendiler ya da yerelleştirme için 2 ay ne yaptınız dedim acaba uyudukları ortaya çıktı diye mi sinirlendiler. Terbiyesizler. Sansürcüler :D
Samsung Kazakistan ve Özbekistan iyi arkadaşlar :thumbup:

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım az önce. Sizi global firmaya şikayet ettim, güncelleme gelmiyor ve sosyal medya hesaplarınızdan insanlarla dalga geçiliyor diye. Hemen şikayet kaydı oluşturdular. Güncellemeyi hazırlayan ekip için de aynı şekilde kayıt tuttular. Vakti olan arasın ve aynı şekilde tepkisini dile getirsin. Bir daha almayacağız ve aldırmayacağız da deyin mutlaka. Şikayet kaydı oluşturun mutlaka. Baskı kuralım.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım az önce. Sizi global firmaya şikayet ettim, güncelleme gelmiyor ve sosyal medya hesaplarınızdan insanlarla dalga geçiliyor diye. Hemen şikayet kaydı oluşturdular. Güncellemeyi hazırlayan ekip için de aynı şekilde kayıt tuttular. Vakti olan arasın ve aynı şekilde tepkisini dile getirsin. Bir daha almayacağız ve aldırmayacağız da deyin mutlaka. Şikayet kaydı oluşturun mutlaka. Baskı kuralım.

Bir şikayet te benden gelsin o halde.
Arayıp bende üzerime düşeni yapıyorum o hâlde.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Kısa sürede yapıyorum

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
9 dakika boyunca Samsung Mş. Hiz. ile görüştüm. Güzel bir üslup ile kendilerine durumu anlattım. Bu şekilde tepe modele bu para vermiş kullanıcılar olarak yazılımsal desteiği istemek , dünyada ki destek ile aynı anda güncellemelerin tarafımıza sağlanması gerektiğini belirttim. Samsung Türkiye ' nin Lolipop veya başka herhangi bir güncelleme üzerinde çalışmadıklarını söylediler. Bunun üzerine şikayet formu oluşturmalarını rica ettim. Gerisi bildiğiniz sıradanlıkla sürdü , gereğini yaptım. Sonunda ise İphone 6 ' dan Note 4 ' e geçtiğimi ve bu şekilde vurdumduymazlığın devam ettiği sürece tekrar Apple ürünlerini kullanacağımı söyledim.İyi günler diyip telefonu kapattım. :mrgreen: Sizin anlayacağınız bu işten cacık çıkacağını sanmıyorum . Şahsen yeni nesil İphone ' u beklemedeyim. Batarya performansı İphone 6' dan iyi ise kesinlikle tekrar İphone'a döneceğim.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ciddiyetsizlik diz boyu :D Şirket nasıl yönetilmez diye ders diye okutulmalı bu Samsung tavrı :D

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
[video=youtube;bHKszHPD4Pw]https://www.youtube.com/watch?v=bHKszHPD4Pw[/video] Arkadaşlar Samsung Türkiye'den konuya ilişkin açıklama gelmiş durumda lütfen izleyelim :mrgreen:

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Twitter'da az önce Note 4 için güncellemeyi soran arkadaşa "önümüzdeki günlerde" demişler bu sefer. Önümüzde gün çok nasılsa bekleriz :D Samsung globale mail attım. Her yere de yazacağım. Şikayet var hesabımı unuttum oraya da yazacağım. Umarım bir gün herkes Samsung gibi dalga geçebilecek kadar karnı tok gözü pek olsun. Bu da yeni temenni :D

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Twitter'da az önce Note 4 için güncellemeyi soran arkadaşa "önümüzdeki günlerde" demişler bu sefer. Önümüzde gün çok nasılsa bekleriz :D Samsung globale mail attım. Her yere de yazacağım. Şikayet var hesabımı unuttum oraya da yazacağım. Umarım bir gün herkes Samsung gibi dalga geçebilecek kadar karnı tok gözü pek olsun. Bu da yeni temenni :D

Millet bastırdığı gibi kıpırdanmalar başladı. Bende globale mail atıp şikayetimi dile getirdim.
Samsung Türkiye yi de şikayet ettim.
Dalga geçer gibi önümüzdeki günler demezler mi bir de.
Firma ciddiyeti işte.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Global a mail atacaktım ancak url bulunamadı diyo. Çöktü mu ne

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar globalin maili nedir?Güzel bir İngilizce döşeyeyim arkadaşlara :mrgreen:

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Gerçekten mail iyi olur. Her 10 dakika kopyala yapıştırla iletirim.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
3f79f698cd16520e959f988c3732d0a6.jpg

2 gündür şarjı mahvetti bu hava durumu uygulama durdursam bile çalışmaya devam ediyo widget i kaldırdım yine aynı bu durumla karşılaşan var mı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 5.0 öyle telefonu uzaya falan çıkarmayacak. sadece bizim duygularımızı tatmin edecek. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde ekran %41 i gösteriyo ya parlaklıgı falan düşürmem de etki etmiyo nası müdahale edebiliriz ?

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 5.0 öyle telefonu uzaya falan çıkarmayacak. sadece bizim duygularımızı tatmin edecek. :)

Hakikaten haklısın.
Tebrikler bu kadar derin düşünmek her babayiğidin harcı değil.
Ben de Mars'a gideriz diye tahmin etmiştim.
Oysa yanılmışım...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar tüm dünya için iOS 8.3 yayınlanmış.Darısı N910CQ başına :P