celalettinaktas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 34
Valla bana soylenen boyle birsey kalmadi bekleyip gorecegiz
Simdi ben polonya romunda denedim. Cihazin anlik ram kullanimi kitkata gore 300 mb felan fazlalasti bende. Ha takilma kasikma yok yine. Bu arada kitkat tada art olarak kullaniyorum. Ben cihazi servisten gecen hafta aldim. Nisan 11 de basliyacak dedi. Onlarin yaailim aldiklari server gunluk son halini cekiyormus sjstemden. Ayrica note 4 icinde nisan 11 diye serverdan mail dusulmus. Elimde olan bilgi bu
Evet sorma ya koskoca ulkede sosyal medya kullanamiyoruz
Vurdumduymazlık sinir bozan şey en çok da...Bi güncelleme dağıtamadılar.
Apple'ı bu konuda takdir ediyorum. Yazılımı yazıyorlay tüm dünyada destekleyen tüm cihazlara aynı anda dağıtıyorlar.
Samsung ise paramızla rezil ediyor. Evde her iki markadan telefon mevcut. Bu yüzden iphone kullanıyorum...
Bu Samsung'un twitter hesabındaki resmi açıklama zirvasi nedir Allah aşkına ? Tüm dünyada açıklanan resmi bir şey için ayrıca ülkemizde mi resmi açıklama olması gerekir yav insan bi özür diler. 6 aydır yakında yayında olacak diyorlar bi de pişkin pişkin.
Ve Güncelleme an itibarı ileeeee ;Ve güncelleme Kazakistan , Rusya ve Malezyaya ' da :mrgreen: Dibimize kadar geldi hayırlısı :thumbup:
Hahaha 😃Ve Güncelleme an itibarı ileeeee ;
ÖZBEKİSTAN' da
Beşiktaş Samsung servisine gittim.Adam 5.0 yüklenen S5 leri şu sıralar 4.4.4 sürümüne çeviriyoruz dedi.Note 4 için 5.0.1 güncellemesi yüklemeyin, yüklerseniz de bize gelin 4.4.4 e geri getiririz dedi.Arkadaşlar 5.1 çıkmadan telefonlara dokunmayın derim.
S5 kullanıcıları öyle değil.Note 4 iyidir belki.5.0.1 kulanıyorum şuana kadar bir hata ile karşılaşmadım akıcı ve teklemiyor sıkıntı yok yani, sessiz ile ilgili bir eksiklik vardı ek güncelleme ile onuda verdiler şuan memnunum polonya romunu kullanıyorum. 1 ay olmuştur belki..
5.0'da Note 4 bu konuda sıkıntılıymış. CQ modeli özellikle sorun çıkartabilirimiş uzun vadede. Bu nedenle 5. 1.1 beklenmeli diye bir bilgi Var.Memory leak varsa ne kadar düzeltirse düzeltsin cihaz bir süre sonra ramden sınıfta kalır.
5.0'da Note 4 bu konuda sıkıntılıymış. CQ modeli özellikle sorun çıkartabilirimiş uzun vadede. Bu nedenle 5. 1.1 beklenmeli diye bir bilgi Var.
Hocam nerden alıyorsunuz bu bilgileri allah aşkına? C ile CQ arasında sıfır donanım farkı var. C alıyor da CQ neden almasın? Note 3de de var bu ayrım. Samsung cihazlarına Türkiye için Q ekliyor ama donanım farkı yok. Ve Polonya romunu kuranlar (Ki CQ modeline C romu) bir sorunla karşılaşmadı. Ayrıca hemen hemen her yere verildi. Bize gelince mi sorunlu oldu? Bize gelince mi, samsung düşünceli oldu. Yapmayın ne olur.
Tepkisiz arkadaşları görünce samsung bize cevap yazsa ancak böyle güzel yazabilir diyorum.
Onun için diyorum hep bize değil güncelleme,akıllı telefon bile çok...
Hocam forumlara bakıyorum, neler neler okuyorum. İşte biz çok büyük ülkeyiz de Samsung o yüzden sorunsuz vermek için erteliyor, yok CQ'da problem var da o yüzden gelmiyor, yok o ülke kobay bu ülke sallama falan filan...Bazıları Samsung'un böyle bir yanı var, almayın o zaman diyorlar. Böyle şey olabilir mi? Google açıkladı 18 ay güncelleme sözü var. Alt seviye bir cihaz olsa dahi güncelleme almak zorunda. Hele ki en tepe cihaz hemen almalı. İşte insanlar tepkisiz kalınca, üretici de kendi keyfine göre cihaza destek veriyor. Donanım zayıf o yüzden almaz diyor. O zaman çıkarma! Çinli firmalar senin alt seviye cihazlarından çok daha donanımlısını ucuza satıyor. Ve destek de var. Şımarık firmalara tahammül edemiyorum. Nokia ne olduysa BlackBerry ne olduysa Samsung da öyle olur zamanı gelince. Kimsenin babasının malı değil bu firmalar, para veriyoruz ve karşılığında destek bekliyoruz. Hepsi bu. Basit ve normal olanı. Samsung şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası yaparsa ben de şimdi al 6 sonra güncelleme al olayına ses etmeyeceğim. Net.
Bizim insanımızdan kaynaklı maalesef.
Eğer tepkimizi doğru düzgün ortaya koysak böyle olmaz.Az buz paralar ödenmiyor nihayetinde.
Ama bu parayı ödeyip bir de uzaya mı çıkacaksınız, sorunlu güncelleme, kobay ülke yazınca insan diyecek hiç bir şey bulamıyor. Kaldı ki samsung en üst cihaz sahiplerine yapıyor bunu. Çünkü böyle kullanıcıyı ben bulsam güncelleme vermem altı ay sonra alırım ellerinden telefonu.
Emin ol ona da ses çıkarmazlar.