Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Simdi ben polonya romunda denedim. Cihazin anlik ram kullanimi kitkata gore 300 mb felan fazlalasti bende. Ha takilma kasikma yok yine. Bu arada kitkat tada art olarak kullaniyorum. Ben cihazi servisten gecen hafta aldim. Nisan 11 de basliyacak dedi. Onlarin yaailim aldiklari server gunluk son halini cekiyormus sjstemden. Ayrica note 4 icinde nisan 11 diye serverdan mail dusulmus. Elimde olan bilgi bu

Nisan 11 hafta sonu hocam. Hafta sonu dağıtım yok diye biliyorum.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rusya ve Kazakistan da yayınlandı. Büyük küçük orta ülke kaldı mı ki? :)

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Kies 3 ile baktım hala 4.4.4 indirmeye kalkıyor. Zaten büyük ihtimalle Türkiye için sammobile de yayınlanmayacak. Eski 4.4.4 sammobile de varmı ki 5.0.1 olsun. Kies ile kontrol edilmeli bence haftaya bir daha bakarım ...

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar telefonumla internete baglanabiliyorum youtube a vs girebiliyorum fakat facebook twitter falan kullanamıyorum. Bi anda böyle oldu neden anlamadım.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar telefonla ilgili bir durum değilmiş. Facebook,Twitter ve Youtube yine yasaklanmış.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet sorma ya koskoca ulkede sosyal medya kullanamiyoruz

Çünkü kraldan çok kralcı olanlar var maalesef aramızda.
Güncelleme çıkalı kaç ay olmuş verilmemesi bir yana içimizde "nolacak uzaya mı çıkacaksınız" diyenler var.
Bence güncelleme falan çok bize...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar sabah cihazım ateş gibi ısındı.Bataryası hızlıca indi.%80'de iken *#0228# yaparak kalibrasyon yaptım %86'ya çıktı.Cihazın kullanım alışkanlıklarına göre bataryası ölebilir mi?Mesela dün yaklaşık 5.5 saat online oyun oynadım.Sonra şarja taktım biraz kullandım sonra sabaha kadar tekrar şarjda kaldı?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu Samsung'un twitter hesabındaki resmi açıklama zirvasi nedir Allah aşkına ? Tüm dünyada açıklanan resmi bir şey için ayrıca ülkemizde mi resmi açıklama olması gerekir yav insan bi özür diler. 6 aydır yakında yayında olacak diyorlar bi de pişkin pişkin.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bi güncelleme dağıtamadılar.
Apple'ı bu konuda takdir ediyorum. Yazılımı yazıyorlay tüm dünyada destekleyen tüm cihazlara aynı anda dağıtıyorlar.
Samsung ise paramızla rezil ediyor. Evde her iki markadan telefon mevcut. Bu yüzden iphone kullanıyorum...
Vurdumduymazlık sinir bozan şey en çok da...

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bu Samsung'un twitter hesabındaki resmi açıklama zirvasi nedir Allah aşkına ? Tüm dünyada açıklanan resmi bir şey için ayrıca ülkemizde mi resmi açıklama olması gerekir yav insan bi özür diler. 6 aydır yakında yayında olacak diyorlar bi de pişkin pişkin.

Bi güncelleme dağıtamadılar.
Apple'ı bu konuda takdir ediyorum. Yazılımı yazıyorlay tüm dünyada destekleyen tüm cihazlara aynı anda dağıtıyorlar.
Samsung ise paramızla rezil ediyor. Evde her iki markadan telefon mevcut. Bu yüzden iphone kullanıyorum...

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Ve güncelleme Kazakistan , Rusya ve Malezyaya ' da :mrgreen: Dibimize kadar geldi hayırlısı :thumbup:

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben umudu kestim. Başka forumlarda GPU konusunda Bug'lar mevcuttur deniliyor. Güç tasarrufundan çıkmıyormuş GPU. Eğer hala bu tür Buglara sahipse, pek de umutlu değilim artık. Aylar oldu çünkü ve Samsung hala Bug içinde boğuşuyor. Beceriksizlik böyle bir şey. Telefon tanıtacağına yazılım departmanına Hardcore Ardoid yazılımcı al. Kötü ne diyeyim bilmiyorum. Umarım yazılanlar yalan yanlıştır.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Beşiktaş Samsung servisine gittim.Adam 5.0 yüklenen S5 leri şu sıralar 4.4.4 sürümüne çeviriyoruz dedi.Note 4 için 5.0.1 güncellemesi yüklemeyin, yüklerseniz de bize gelin 4.4.4 e geri getiririz dedi.Arkadaşlar 5.1 çıkmadan telefonlara dokunmayın derim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beşiktaş Samsung servisine gittim.Adam 5.0 yüklenen S5 leri şu sıralar 4.4.4 sürümüne çeviriyoruz dedi.Note 4 için 5.0.1 güncellemesi yüklemeyin, yüklerseniz de bize gelin 4.4.4 e geri getiririz dedi.Arkadaşlar 5.1 çıkmadan telefonlara dokunmayın derim.

5.0.1 kulanıyorum şuana kadar bir hata ile karşılaşmadım akıcı ve teklemiyor sıkıntı yok yani, sessiz ile ilgili bir eksiklik vardı ek güncelleme ile onuda verdiler şuan memnunum polonya romunu kullanıyorum. 1 ay olmuştur belki..

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
5.0.1 kulanıyorum şuana kadar bir hata ile karşılaşmadım akıcı ve teklemiyor sıkıntı yok yani, sessiz ile ilgili bir eksiklik vardı ek güncelleme ile onuda verdiler şuan memnunum polonya romunu kullanıyorum. 1 ay olmuştur belki..
S5 kullanıcıları öyle değil.Note 4 iyidir belki.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S5 kullanıcıları için dün yeni güncelleme geldi ve okuduğum kadarıyla sorunlar ortadan kalkmış. Sessiz mod da dahil edilmiş bu yeni güncellemeye. Hatırlarsanız İngiltere için yayınlanmıştı bu hata güncellemesi. Ne yazık ki ülkemize S5 için ancak dün gelebildi. Note 4 için hata güncellemesi dahil olmayan ilk güncelleme gelirse eğer cidden isyan sebebi olur. Umarım Polonya hata güncellemesinin de dahil olduğu bir güncelleme gelir. Yoksa bekle dur bu sefer de aylar sonra o gelsin. Bir de bu güncelleme konusunda bazı forumlarda kendini kandıran insanlar görüyorum, yazık. Yok, işte İngiltere, Fransa, Almanya gibi ülkeler almadıkça almayız, çünkü biz de büyük ülkeyiz gibi yorumlar yapıyorlar da keşke 910 F sürümünün onlara ait olduğunu ve bu ülkelerin de aldığını görebilseler. Kendimizi kandırmayı çok seviyoruz, çok. Samsung Türkiye'nin tavrı da buna örnek. Ortak bir tepki verilmiyor. Kendi firması olsa bu kadar savunmaz, böyle çarpık analizler yapmaz. Yurdum insanı kendine bunu yakıştırıyorsa diyecek bi şey yok. Ve ben ısrarla Odin'le yüklemeyeceğim. Eğer böyle olacaksa Universal bir rom hazırlasın ve biz de flash'layalım. Yok ben veriyorum diyorsa da gereğini yapsın. Kurumsal kimlikleri ciddiyetsiz. Arayın müşteri hizmetlerini ve görün.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
ah be Samsung bide yazılım konusundada iyi olsan gerçekten Apple diye birşey olmazdı. 10 numara cihaz çıkarıyon ama bi yazılımın kötü.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Memory leak varsa ne kadar düzeltirse düzeltsin cihaz bir süre sonra ramden sınıfta kalır.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Verizon performans güncellemesi de aldı. Samsung sosyal medya hesapları ise hâlâ geliştirme aşamasında diyor. Google yeni sürümü bu sürede sıfırdan yazıyor, bunlar ise var olan sürüme arayüz entegre edemiyor. Beceriksizler. Yayınlanmayan ülke kalmadı hemen hemen. Nexus 7 çıksın hemen alacağım net. Kalemli iyi bir alternatif çıktığında ona geçerim artık. Samsung gibi şımarık bir firmadan sıkıldım. Müşteriyle kafa bulma cesareti bir tek Samsung'un klişesi. Apple'a tanıtımda gönderme yapıyordu ya(İphone 6 plus kullandım ve nefret ettim) müşteri memnuniyeti konusunda ve satış sonrası destek konusunda tırnağının ucu olamaz Samsung.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Memory leak varsa ne kadar düzeltirse düzeltsin cihaz bir süre sonra ramden sınıfta kalır.
5.0'da Note 4 bu konuda sıkıntılıymış. CQ modeli özellikle sorun çıkartabilirimiş uzun vadede. Bu nedenle 5. 1.1 beklenmeli diye bir bilgi Var.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.0'da Note 4 bu konuda sıkıntılıymış. CQ modeli özellikle sorun çıkartabilirimiş uzun vadede. Bu nedenle 5. 1.1 beklenmeli diye bir bilgi Var.

Hocam nerden alıyorsunuz bu bilgileri allah aşkına? C ile CQ arasında sıfır donanım farkı var. C alıyor da CQ neden almasın? Note 3de de var bu ayrım. Samsung cihazlarına Türkiye için Q ekliyor ama donanım farkı yok. Ve Polonya romunu kuranlar (Ki CQ modeline C romu) bir sorunla karşılaşmadı. Ayrıca hemen hemen her yere verildi. Bize gelince mi sorunlu oldu? Bize gelince mi, samsung düşünceli oldu. Yapmayın ne olur.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam nerden alıyorsunuz bu bilgileri allah aşkına? C ile CQ arasında sıfır donanım farkı var. C alıyor da CQ neden almasın? Note 3de de var bu ayrım. Samsung cihazlarına Türkiye için Q ekliyor ama donanım farkı yok. Ve Polonya romunu kuranlar (Ki CQ modeline C romu) bir sorunla karşılaşmadı. Ayrıca hemen hemen her yere verildi. Bize gelince mi sorunlu oldu? Bize gelince mi, samsung düşünceli oldu. Yapmayın ne olur.

Tepkisiz arkadaşları görünce samsung bize cevap yazsa ancak böyle güzel yazabilir diyorum.
Onun için diyorum hep bize değil güncelleme,akıllı telefon bile çok...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tepkisiz arkadaşları görünce samsung bize cevap yazsa ancak böyle güzel yazabilir diyorum.
Onun için diyorum hep bize değil güncelleme,akıllı telefon bile çok...

Hocam forumlara bakıyorum, neler neler okuyorum. İşte biz çok büyük ülkeyiz de Samsung o yüzden sorunsuz vermek için erteliyor, yok CQ'da problem var da o yüzden gelmiyor, yok o ülke kobay bu ülke sallama falan filan...Bazıları Samsung'un böyle bir yanı var, almayın o zaman diyorlar. Böyle şey olabilir mi? Google açıkladı 18 ay güncelleme sözü var. Alt seviye bir cihaz olsa dahi güncelleme almak zorunda. Hele ki en tepe cihaz hemen almalı. İşte insanlar tepkisiz kalınca, üretici de kendi keyfine göre cihaza destek veriyor. Donanım zayıf o yüzden almaz diyor. O zaman çıkarma! Çinli firmalar senin alt seviye cihazlarından çok daha donanımlısını ucuza satıyor. Ve destek de var. Şımarık firmalara tahammül edemiyorum. Nokia ne olduysa BlackBerry ne olduysa Samsung da öyle olur zamanı gelince. Kimsenin babasının malı değil bu firmalar, para veriyoruz ve karşılığında destek bekliyoruz. Hepsi bu. Basit ve normal olanı. Samsung şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası yaparsa ben de şimdi al 6 sonra güncelleme al olayına ses etmeyeceğim. Net.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam forumlara bakıyorum, neler neler okuyorum. İşte biz çok büyük ülkeyiz de Samsung o yüzden sorunsuz vermek için erteliyor, yok CQ'da problem var da o yüzden gelmiyor, yok o ülke kobay bu ülke sallama falan filan...Bazıları Samsung'un böyle bir yanı var, almayın o zaman diyorlar. Böyle şey olabilir mi? Google açıkladı 18 ay güncelleme sözü var. Alt seviye bir cihaz olsa dahi güncelleme almak zorunda. Hele ki en tepe cihaz hemen almalı. İşte insanlar tepkisiz kalınca, üretici de kendi keyfine göre cihaza destek veriyor. Donanım zayıf o yüzden almaz diyor. O zaman çıkarma! Çinli firmalar senin alt seviye cihazlarından çok daha donanımlısını ucuza satıyor. Ve destek de var. Şımarık firmalara tahammül edemiyorum. Nokia ne olduysa BlackBerry ne olduysa Samsung da öyle olur zamanı gelince. Kimsenin babasının malı değil bu firmalar, para veriyoruz ve karşılığında destek bekliyoruz. Hepsi bu. Basit ve normal olanı. Samsung şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası yaparsa ben de şimdi al 6 sonra güncelleme al olayına ses etmeyeceğim. Net.

Bizim insanımızdan kaynaklı maalesef.
Eğer tepkimizi doğru düzgün ortaya koysak böyle olmaz.Az buz paralar ödenmiyor nihayetinde.
Ama bu parayı ödeyip bir de uzaya mı çıkacaksınız, sorunlu güncelleme, kobay ülke yazınca insan diyecek hiç bir şey bulamıyor. Kaldı ki samsung en üst cihaz sahiplerine yapıyor bunu. Çünkü böyle kullanıcıyı ben bulsam güncelleme vermem altı ay sonra alırım ellerinden telefonu.
Emin ol ona da ses çıkarmazlar.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim insanımızdan kaynaklı maalesef.
Eğer tepkimizi doğru düzgün ortaya koysak böyle olmaz.Az buz paralar ödenmiyor nihayetinde.
Ama bu parayı ödeyip bir de uzaya mı çıkacaksınız, sorunlu güncelleme, kobay ülke yazınca insan diyecek hiç bir şey bulamıyor. Kaldı ki samsung en üst cihaz sahiplerine yapıyor bunu. Çünkü böyle kullanıcıyı ben bulsam güncelleme vermem altı ay sonra alırım ellerinden telefonu.
Emin ol ona da ses çıkarmazlar.

Haklısın hocam. Ne desek boş. Sadece yerelleştirme çalışması 2 ay için lüks bence. Hala da dalga geçer gibi insanlara geliştirme aşamasında diyorlar. Sanki Samsung Türkiye geliştiriyor. Canlı destek sayfasına girin görün rezaleti. Müşteri temsilcisi işine gelmeyen sorularda sinirleniyor, ters cevaplar veriyor hatta attığı bile olmuş. Müşteriye yaklaşıma bakın. Şikayet edecek yer bile yok. Neyse insanlar hakettiğini yaşar, ne diyeyim.