mhmtdgn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
İnsanlarında bir sabrı var biryere kadar ondan sonra samsungu kim neylesin.Burada Samsung'un müşterilerine karşı göstermiş olduğu hizmeti tartışmamız gerek. Türkiye'nin 3.Dünya ülkesi olması falan filan bunlar sığınılacak bahaneler. Apple neden herkese aynı anda güncelleme sunuyor da Samsung sunamıyor? Çünkü gözünde sadece paracıksınız. Ve hep öyle kalacaksınız. Tabi şunu da diyebilirsiniz. E Apple da pahalı! Haklısın ama adamlar hizmeti de sunuyor kardeşim. Şimdi bu da Samsungçular için acı bir gerçek. Kabullenmek lazım. Note 4 alan adam güncelleme nerede diyor? Tam bir skandal.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kimsenin durumundan vazife çıkardığı yok arkadaşım hepimiz para verdik tabiki hizmet görmek hakkımız ben güncelleme derdinde degilim ancak sen bu hizmeti kendine layık görüyorsan sıkıntı yok.Becen fiyat olarak abartılacak bir fark yok 2300 e 2500.Zaten abartılacak kadar da olay da yok evet güncelleme gecikti ama sorunlu bi cihaza güncelleme konusunda yavaşlık yok.4x4 luk.bir cihaz kullanıyorum. Bence bi eksiği yok. Ben lolipop u animasyonları. Ve arayüzü için istiyorum. Durumdan vazife çıkarmayın lütfen.