Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Burada Samsung'un müşterilerine karşı göstermiş olduğu hizmeti tartışmamız gerek. Türkiye'nin 3.Dünya ülkesi olması falan filan bunlar sığınılacak bahaneler. Apple neden herkese aynı anda güncelleme sunuyor da Samsung sunamıyor? Çünkü gözünde sadece paracıksınız. Ve hep öyle kalacaksınız. Tabi şunu da diyebilirsiniz. E Apple da pahalı! Haklısın ama adamlar hizmeti de sunuyor kardeşim. Şimdi bu da Samsungçular için acı bir gerçek. Kabullenmek lazım. Note 4 alan adam güncelleme nerede diyor? Tam bir skandal.
İnsanlarında bir sabrı var biryere kadar ondan sonra samsungu kim neylesin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Becen fiyat olarak abartılacak bir fark yok 2300 e 2500.Zaten abartılacak kadar da olay da yok evet güncelleme gecikti ama sorunlu bi cihaza güncelleme konusunda yavaşlık yok.4x4 luk.bir cihaz kullanıyorum. Bence bi eksiği yok. Ben lolipop u animasyonları. Ve arayüzü için istiyorum. Durumdan vazife çıkarmayın lütfen.
Kimsenin durumundan vazife çıkardığı yok arkadaşım hepimiz para verdik tabiki hizmet görmek hakkımız ben güncelleme derdinde degilim ancak sen bu hizmeti kendine layık görüyorsan sıkıntı yok.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Becen fiyat olarak abartılacak bir fark yok 2300 e 2500.Zaten abartılacak kadar da olay da yok evet güncelleme gecikti ama sorunlu bi cihaza güncelleme konusunda yavaşlık yok.4x4 luk.bir cihaz kullanıyorum. Bence bi eksiği yok. Ben lolipop u animasyonları. Ve arayüzü için istiyorum. Durumdan vazife çıkarmayın lütfen.

Hocam durumdan neden vazife çıkarayım ki? Ne Apple cıyım ne de başka bir firmanın destekçisi. Nokia 1100 kullanan ve bu tarz olayları takip eden birisiyim. Sadece kendimce yorumlamak istedim. Herkes isyanda az da olsa. Ondan yani ;)

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Hocam durumdan neden vazife çıkarayım ki? Ne Apple cıyım ne de başka bir firmanın destekçisi. Nokia 1100 kullanan birisi ve bu tarz olayları takip eden birisiyim. Sadece kendimce yorumlamak istedim. Herkes isyanda az da olsa. Ondan yani ;)
Bi an Nihat Hatipoğlu yorumluyor gibi hissettim de ondan yani :) Samsungçular ağlıyordu gibisinden..

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
İnsanlarında bir sabrı var biryere kadar ondan sonra samsungu kim neylesin.

Kimsenin durumundan vazife çıkardığı yok arkadaşım hepimiz para verdik tabiki hizmet görmek hakkımız ben güncelleme derdinde degilim ancak sen bu hizmeti kendine layık görüyorsan sıkıntı yok.
Ben de diyorum ki şu an verdiğimiz paranın karşılığını fazlasıyla aldığımızı düşünüyorum. Lolipop bi sürümdur ve gelecektir. Hayatı bi güncelleme olmadığı için böyle söyledim.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben de diyorum ki şu an verdiğimiz paranın karşılığını fazlasıyla aldığımızı düşünüyorum. Lolipop bi sürümdur ve gelecektir. Hayatı bi güncelleme olmadığı için böyle söyledim.
İnan bana mesele güncelleme değil hatta kitkat daha stabil 5.0 göre izlenimim öyle burada benim canımı sıkan tek şey ülke olarak gördğümüz değer neden çifte standart görüyoruz bu yoksa banane aldım kullanırım bizimle yaşacak değilya:)

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
İnan bana mesele güncelleme değil hatta kitkat daha stabil 5.0 göre izlenimim öyle burada benim canımı sıkan tek şey ülke olarak gördğümüz değer neden çifte standart görüyoruz bu yoksa banane aldım kullanırım bizimle yaşacak değilya:)
Ben en çok google a kılım bu konuda. Yıllar geçti düzgün bi Türkçe desteği yok google asistan mevzusuna zaten hiç girmiyorum. Ama Samsun'a şaşırıyorum bu yıl ABD de müşteri memnuniyetine Apple i sollamis bir firma neden Türkiyedeki partnerlerini bu kadar kötü seçer ki? Der demez ülkemizdeki bir çok hizmetin vasat olduğu aklıma geldi...

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben en çok google a kılım bu konuda. Yıllar geçti düzgün bi Türkçe desteği yok google asistan mevzusuna zaten hiç girmiyorum. Ama Samsun'a şaşırıyorum bu yıl ABD de müşteri memnuniyetine Apple i sollamis bir firma neden Türkiyedeki partnerlerini bu kadar kötü seçer ki? Der demez ülkemizdeki bir çok hizmetin vasat olduğu aklıma geldi...
Aynen bende bunu diyorum bize neden bu hizmeti layık görüyorlar bunu iyi düşünmek lazım:)

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence arkadaşlar imza kampanyasını başlatalım. Harika fikir...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Dünya çapında olsun diyeceğim ama en sıkıntılı bölge Türkiye.Türkiye'de bu kadar imza toplayabilir miyiz bilmiyorum.Destek de lazım.Shiftdelete anasayfadan duyurabilir, diğer teknoloji siteleri de kullanıcılarına bunu duyurabilir.Anca öyle Türkiye'de kullanıcılara ulaşırız.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
En azından burdan örgütlenip twitter hesaplarına güncelleme baskını yapabiliriz :) zaten günlük baya baya insanlar soruyor.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
O zaman farklı dillerde bu olayı dile getirmemiz lazım.Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca vs.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almayan cihaz kalmadı. Türkiye hâlâ yok. Böyle bir rezalet olamaz. Ocak denildi olmadı Şubat denildi Nisan'a girdik. Böyle bir şey yok. Note 5 gelecek biz hala 5.1 bekliyor olacağız. Bu şahane cihaz yenisi çıkana dek bir tane hata düzeltme bir tane ana sürüm olmak üzere yalnızca iki tane almış olacam. Ve Note 5 çıkınca Note serisi amiral gemisi olmaktan çıkacak ve güncelleme işi tam bir rezalet olacak. Amiral gemi olduğu halde aldığı güncelleme hızını görüyoruz. Odin ile başka ülkenin romunu yükle diyenler var da o kadar para veriyoruz, neden başka ülke ile uğraşayım. Nexus Factory image yayımlanır yüklersin ve biter. HTC 1-2 global yayınlandıktan sonra hızlıca tüm dünyaya geliyor. Sony o kadar eleştirildi ama Z3 için çıktığı gibi Türkiyeye de geldi. LG G3'den hiç bahsetmiyorum. Nexus 5'e çok yakın sürede aldı ve Türkiyeye de hemen geldi. Ama bu Note 4'te ne hikmetse sorun çıkıyor! Bir açıklama yok. Problem bilen yok. 6 Şubatta Polonya romu yayınlanmış 2 ay test ediliyor. Böyle şey olur mu ya! Günde 10 model telefon çıkarıyorsun ama yazılım rezalet. Kitkatla problemim yok ama o kadar para veriyoruz neden son güncellemeyi kullanmayalım? Bedava mı veriyor samsung. Paramızla rezil oluyoruz. Açıkçası bu. Sosyal medya hesaplarından aylardır yakında deyip duruyorlar. Dalga geçiyorlar insanlarla. Geliştirme sureciymiş! Yazık cidden. 5.0.2 için bu kadar beklediysek sonraki hata düzeltmesi gelene dek Note 5 çıkar ve bizim cihaz unutulur gider. S5 hata düzeltmesi İngiltere'ye çıktı ama hala Türkiye yok. Cidden çok sıkıldım bu samsung güncelleme işinden. Nexus 6 problemi cihaz olmasaydı ona geçecektim. Pes ya.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birleşik Arap Emirlikleri, Baltık ülkeleri ve Brezilya da aldı. 910C olarak. 910 F ise İtalya'dan İngiltere'ye aldılar. Büyük ülke muamelesi var onlar kobay desek, İtalya ve İngiltere yüzümüze çarpıyor, Küçük ülke desek, Trinidad yüzümüze çarpıyor, orta ölçek desek Brezilya vs var. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Sorumsuzluk diz boyu. Samsung yazılım konusunda zamanın (Nexus 4 öncesi) LG'si gibi şu an. Şu dakika itibari ile baktım hala geliştirme süreci saçmalığı yazılıyor sosyal medyada. O sürede sıfırdan derlese yine yetişirdi. HTC daha önce bi güncelleme şeması yayimlamisti ve 90 gün sürecini anlatmıştı. Samsung 160 gün sürecinde ne yapıyor merak ediyorum. Yazılım mühendisleriyle krema partisi mi? Nedir yani. Yazık.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Birleşik Arap Emirlikleri, Baltık ülkeleri ve Brezilya da aldı. 910C olarak. 910 F ise İtalya'dan İngiltere'ye aldılar. Büyük ülke muamelesi var onlar kobay desek, İtalya ve İngiltere yüzümüze çarpıyor, Küçük ülke desek, Trinidad yüzümüze çarpıyor, orta ölçek desek Brezilya vs var. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Sorumsuzluk diz boyu. Samsung yazılım konusunda zamanın (Nexus 4 öncesi) LG'si gibi şu an. Şu dakika itibari ile baktım hala geliştirme süreci saçmalığı yazılıyor sosyal medyada. O sürede sıfırdan derlese yine yetişirdi. HTC daha önce bi güncelleme şeması yayimlamisti ve 90 gün sürecini anlatmıştı. Samsung 160 gün sürecinde ne yapıyor merak ediyorum. Yazılım mühendisleriyle krema partisi mi? Nedir yani. Yazık.
M9 mu alsak ne yapsak ☺ Ama paranın hepsini buna verdim... 😀😀😀 Alamam ki ...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M9 mu alsak ne yapsak ☺ Ama paranın hepsini buna verdim... 😀😀😀 Alamam ki ...

M7, M8 kullandım. Açıkçası M9 beni hiç heyecanlandırmadı. Nexus 6 istiyordum aslında ama direkt gelmediği için ve ilk partilerde sorunlar yaşandığı için ondan da vazgeçtim. G3 kullandım ama perişan etti beni. Nexus 5 batarya ve ses konusunda zayıf kalmasaydı asla değiştirmezdim. Çok performanslı bir cihazdı. Aynen ben de tüm parayı buna verdim. Zaten piyasada Note 4 yerine alınabilecek bir cihaz da yok. Güncelleme takıntısı olan biri değilim. Ama 5 ay sonunda hala güncelleme gelmiyorsa insan ister istemez sinirleniyor. Neden, diye soruyor. Misal ben geçiş efektlerini çok sevdim lollipop ile ya da headsup(uygulama var ama sistem daha hoşuma gidiyordu) ya da Project volta ile şarj olayı ya da arayüzde uyumluluk(Uygulamaya göre bildirim paneli renk değişmesi) gibi gibi. Chrome 60 Fps olaylarına hiç girmeyeyim. Sonuçta 2000 lira üzeri para veriyoruz ki İphone ile neredeyse aynı fiyata bu kadar kötü bir hizmet alıyoruz. Servis rezalet bari güncelleme tam olsun. O da yok. Ne anladık bu işten? Sadece cihazı yaptığında mi hizmet vermiş oluyorsun? Sonrası ne olacak... Hocam çok fena isyanlardayım :D

Lollipop geldiğinde uzaya mı çıkacaksınız, diyen firma fetişi insanlara gelsin. Hepsinden faydalanmak hakkım. Bedava almıyoruz bu cihazları: http://www.akillirobot.com/2014/11/10/android-5-0-lollipop-incelemesi/

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dağıtıma başlandı demekki seri olarak ne bu sinir anlamam ki çok istiyorsanız sizde 5.0.1 lerden birini kurun arkadaşlar, haksızsınız diyen yok ta yanı bunu buraya yazsanız neye yarar anca kendı kendınıze sinirlenip durursunuz. ben 5.0.1 kurdum akşam 4.4.4 e geçicem Türkiye gelince 5.0.1 a takrar geçeceğim.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dağıtıma başlandı demekki seri olarak ne bu sinir anlamam ki çok istiyorsanız sizde 5.0.1 lerden birini kurun arkadaşlar, haksızsınız diyen yok ta yanı bunu buraya yazsanız neye yarar anca kendı kendınıze sinirlenip durursunuz. ben 5.0.1 kurdum akşam 4.4.4 e geçicem Türkiye gelince 5.0.1 a takrar geçeceğim.

İyide o ki kendimiz kuracağız o zaman bir tane yayınlasın, desin ki "siteden al yükle,uzaya da çıkmıyor yükleyen".Böyle bir de not düşsün.
Ne gerek var kiese, ülkeye gelmesini beklemeye.
Bu kadar sığ adamların meseleye bakışı maalesef bu oluyor.
Binlerce lirasını verip güncelleme alamayan insan sitem eder sinirlenir tabi. Peki sen bunu yazınca ne geçti eline? Sen de yazıp durursun o zaman eline bir şey geçmez. İnsanlar tepki veriyor ki haklılar. Buna niye buraya yazıyorsunuz demek doğru değil. Sizin sayfanızı mı karaladılar ki. Foruma yazıp, fikir alış verişinde bulunuyor insanlar. Daha büyük,etkili bir tepki için birlikte hareket edecekler belkide.
Parayı almaya gelince bekle ocak ayını deyip haziranda ödeme yapan varsa ona lâfım yok.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu senelrdir burada söyleniiyor burada çoğu samsung kullanıcısı bundan şikayetçi ve yazıyorlarda bunun üzerine o malı alıpta kulanıp hemen güncelleme beklemek afedersiniz ama sizinle alakalı bir durum. Kaç senedir bu forumdayım üye olmadan önce de takip ederdim herkes şikayetçiydi bu durumdan.

Ürünün bedelini ödemişse güncelleme beklemek,kaliteli hizmet beklemek, üründen maksimum fayda ummak herkesin hakkı. 10ay önce alanında hakkı 10dk önce alanında. Bende diyorum ki senelerdir bize bunu reva görenlere almayarak,tercih etmeyerek yahut yazarak tepkimizi gösterebiliriz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İyide o ki kendimiz kuracağız o zaman bir tane yayınlasın, desin ki "siteden al yükle,uzaya da çıkmıyor yükleyen".Böyle bir de not düşsün.
Ne gerek var kiese, ülkeye gelmesini beklemeye.
Bu kadar sığ adamların meseleye bakışı maalesef bu oluyor.
Binlerce lirasını verip güncelleme alamayan insan sitem eder sinirlenir tabi.
Parayı almaya gelince bekle ocak ayını deyip haziranda ödeme yapan varsa ona lâfım yok.
Hocam bu senelrdir burada söyleniiyor burada çoğu samsung kullanıcısı bundan şikayetçi ve yazıyorlarda bunun üzerine o malı alıpta kulanıp hemen güncelleme beklemek afedersiniz ama sizinle alakalı bir durum. Kaç senedir bu forumdayım üye olmadan önce de takip ederdim herkes şikayetçiydi bu durumdan.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar cihazı servise yollarsam bir sıkıntı yaşarmıyım nedersiniz?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar cihazı servise yollarsam bir sıkıntı yaşarmıyım nedersiniz?
5.0.1 le ben verdim sıkıntı çıkmadı ama fazla kurcalamadılar telefonu gerçi o da var. Tuş kilidini açıp menülerde dolanıp ayarlardan seri nosunu aldı, garanti dahilinde işlem yaptırdım.