AkçakocaLı
Profesör
Cihaz gayet stabil , antutuda 56k yı gördü :mrgreen: şarj olayı kötü olmuştu , daha hızlı tükeniyordu şarj !!! Şu an kitkat tr romuna geri döndüm beklemedeyim ....Ama Lolipopla kendini buldu diyor kullanan arkadaşlar.
Cihaz gayet stabil , antutuda 56k yı gördü :mrgreen: şarj olayı kötü olmuştu , daha hızlı tükeniyordu şarj !!! Şu an kitkat tr romuna geri döndüm beklemedeyim ....Ama Lolipopla kendini buldu diyor kullanan arkadaşlar.
Benimki durduğu yerde ısınmıyor ancak oyun oynarken ve özellikle sarjdayken telefonla görüşürsem biraz isiniyor. Bazı uygulamalar özellikle hangouts videolu aramada acayip ısınmasını sebep oluyordu ama uzun zamandır denemedim.Nasıl ısınmıyor anlamadım bu problemi sadece benmi yaşıyorum sizlerde böyle ısınmıyo diiyince iyi cihazdan süphleniyorum güncellemeyi bekliycem olmazsa servise göndermeyi düşünüyorum.
Benimki durduğu yerde ısınmıyor ancak oyun oynarken ve özellikle sarjdayken telefonla görüşürsem biraz isiniyor. Bazı uygulamalar özellikle hangouts videolu aramada acayip ısınmasını sebep oluyordu ama uzun zamandır denemedim.
Aynen normal kullanımında benim de ısınmıyor şarjda sadece telefon gorusmesi yaparken isiniyor. hızlı şarj kapalı olarak bu gece denerim bi de sağolunŞarjdayken netteyim oyun oynuyorum arada ısınma yok. Hızlı şarj açık mı sizde? Bende kapalı. İsterseniz bir de öyle deneyin.
Normal kullanımda benim cihazda ısınmıyor arkadaslar hangi oyunları oynuyosunuz ona göre degerlendirelim mesela ben boom beach oynuyorum 15 20 dakika sonra elimde tutamıyorum asphalt 8 de boom beach kadar olmasada oda ısınıyor.Aynen normal kullanımında benim de ısınmıyor şarjda sadece telefon gorusmesi yaparken isiniyor. hızlı şarj kapalı olarak bu gece denerim bi de sağolun![]()
Şu an boom beach oynuyorum hatta bunun yanında bi çok farklı iş de yapıyorum ama şöyle bi ısınma oluyo: hani cihazı uzun süre elinizde tutarsınız da ısınır ya işte o kadar.Normal kullanımda benim cihazda ısınmıyor arkadaslar hangi oyunları oynuyosunuz ona göre degerlendirelim mesela ben boom beach oynuyorum 15 20 dakika sonra elimde tutamıyorum asphalt 8 de boom beach kadar olmasada oda ısınıyor.
Valla ben anlayamadım normal ısınmaya sözüm yok ancak aşırı ısınma olduğunu düşünüyorum güncellemeyi bekliycem yine olamzsa servis yolu gözükecekŞu an boom beach oynuyorum hatta bunun yanında bi çok farklı iş de yapıyorum ama şöyle bi ısınma oluyo: hani cihazı uzun süre elinizde tutarsınız da ısınır ya işte o kadar.
Şöyle diyim asphalt 8, 1 saat civarı oynasamda bariz bi ısınma yok hafif bi sıcaklık oluyo bence bi cihazı göstermeden fayda var.Nasıl ısınmıyor anlamadım bu problemi sadece benmi yaşıyorum sizlerde böyle ısınmıyo diiyince iyi cihazdan süphleniyorum güncellemeyi bekliycem olmazsa servise göndermeyi düşünüyorum.
Ozaman bir sıkıntı var demektir bariz ısınıyor cihaz durduk yerde değil tabi oyunlarda ama sizde böyle diyince kıllanıyorum servise gönderiyim bari yapacak birsey yokŞöyle diyim asphalt 8, 1 saat civarı oynasamda bariz bi ısınma yok hafif bi sıcaklık oluyo bence bi cihazı göstermeden fayda var.
Ozaman bir sıkıntı var demektir bariz ısınıyor cihaz durduk yerde değil tabi oyunlarda ama sizde böyle diyince kıllanıyorum servise gönderiyim bari yapacak birsey yokŞöyle diyim asphalt 8, 1 saat civarı oynasamda bariz bi ısınma yok hafif bi sıcaklık oluyo bence bi cihazı göstermeden fayda var.
Arkadaşlar sizce downgrade edip turkiye guncellemesini mi bekleyim yoksa polonyadan devam mi?
Ya arkadaşım zaten o iş için 50 ila 100 arası bir para vereceksin onun yerine yasal pasaport kaydı yaptırsana.
Kitkat a geri döndüm Lolipop güzeldi ama arada sırada bazı programlar durduruluyordu , bu nedenle kitkat hala daha kullanılabilir. 64 bit açık değilken lolipop önemsiz....
Arkadaşlar ben 1 ay önce falan Turkcell'den note 4 aldım aldıgım günün akşamı telefonun sarj etmeme sorunu olduğunu farkettim ne yapsam hiç bitürlü olmuyordu. Yani telefonun sarj gostergesi çalışmıyordu. Ertesi gün telefonu aldığım yere götürdüm konuştuk vs. öyle birşey olmaz falan dediler bana nasıl işşe daha yeni aldığım gibi sorun çıkıyor ben anlatıyorum şöyle şöyle sorunu var diye neyse işte yolladılar garantiye ordada epeyce bir uğraşmam sonucu 12 günde telefon elime geçti servis yeni telefon yollamıstı. Benim aldığım telefon rengi yerine siyah renkli yollamıştı. Tabi bu da bi sorundu ama napalım aldım telefonu okadar sorun olmaz diye ki... Sonra eve gittim tabi okadar para vermişim telefona daha 2 dk kullanmadan geri götürdüm falan işte öyle karıştırıyordum telefonu en son kullanmıyorum ama s-penı beni kullanıyım dedim ki demez olaydım keşke belki sorunlu çıkmazdı :tt2: Neyse işte s-pen i kullanmaya çalışırken ekranın %30 40 gibi bı oranında en alt sağ tarafında yani s-pen in çalışmadıgını gördüm hiç bi türlü ne basma ne çizme ne kalemı görme hiç bişe olmuyordu. üst taraflarda calısıyordu gibi ama ordada bı anda çizdiğim çizgi vs. kesiliyordu anlayıcağınız hiç bişe edemiyordum ekranda hiç bitürlü çalışmıyordu. Lafın sonuna gelirsem işte götürdüm geçen yine aynı yere gösterdim falan yine şaşırdılar vs böyle birşey olmaz falan dediler. Yine servise gönderdiler telefonu suandada 5 gündür orada.
Benim demek istediğim neden yeni aldığım okadar para verdiğim telefon bozuk çıkıyor. Ben mi çok şansızım anlamadım. Tamam birinci sorunlu çıktı yeni yolladı servis bunu anlayabilirim de ikincisinde de sorun çıkması nasıl birşeydir. Kısaca ben okadar parayı boşuna vermişim daha telefona ben kendim zarar vermeden telefon bende kalmıyor. Şuandada artık ikinciyi yaparlarmı yine yenimi yollarlar bilemiyorum da . Ben arızalı bir telefonun yapılıp geri yollanmasınıda istemem almam yani
Neyse bu konuda bilgisi olan, benim ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ? Neden böyle sorunlar çıktığını falan ?
:helpsmilie:
Merhaba arkadaşlar s6 lara gelen tema özelliği note 4 e gelicek mi bilgisi olan var mı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bence 64 bit hiçbir zaman açılmicak açılsaydı şimdiye kadar çoktan açılmıştı süs olsun diye bize sattırmak için bunları veriyorlar. Açılacağı varsa zaten s6 lardaki gibi alır almaz 64 bit olurdu... Birde 64 bit olursa daha note 5 satamaz o yüzden ancak note 5 te olur 64 bit ...
http://system-on-a-chip.specout.com/l/1114/Samsung-Exynos-5-Octa-543364bit değil ondan kilitli masalını uydurdular...
Baglamistim eski telefonuma bi anda şarjı bitmişti.Arkadaşlar OTG kablo alsam 2 tb lik hdd'm var direk telefona baglayabilirmiyim ? Harici güç kaynaklı hdd.
Birde 1 tb var harici olmayan bu ları baglayabilirmiyim ?
Şimdi denedim boş veya desteklemeyen dedi. Belki fat olsa okur diye düşünüyoruz.Baglamistim eski telefonuma bi anda şarjı bitmişti.note 4 ne olur bilemiyorum. Ben şimdi bi 500 gb ile dener söylerim bende otg var
Teşekkür ederim desteklemiyorsa otg işi boş. ..Şimdi denedim boş veya desteklemeyen dedi. Belki fat olsa okur diye düşünüyoruz.
Ne demek.Teşekkür ederim desteklemiyorsa otg işi boş. ..
Çok iyi olur.Ne demek.ben de merak ettim. Akşama boş bi hdd bulursam bi de fat32 deneyeceğim,haberdar ederim. İyi günler.
TeşekkürlerÇok iyi olur.
32 gb üzerini fat 32 yapamazsın hdd nin boyutunun 32 ye parçalarsn yazılımla fat32 yaparsın işin bitince eski haline getirebilirsin. 32 üzeri nfst oluyor .
http://system-on-a-chip.specout.com/l/1114/Samsung-Exynos-5-Octa-5433
Aynen öyle !! Bende onu belirtiyorum Lolipopta cihaz performansta artış göstermişti fakat ne yapayım 64 bitlik işletim sistemini 32 bit cihazda :mrgreen: Linkte Exynos 5433 ' ün kelime uzunluğu : 64 bit : Veri yolu : 32 bit gözüküyor. Sorsanız işlemcimizde 64 bit derler. @serox1334 ' ün de dediği gib Note 5 ' te şu an S6 ' da kullandıkları Exynos işlemcinin biraz daha üstün modelini kullanırlar , o şekilde 64 bit verirler.
Arkadaşlar ben 1 ay önce falan Turkcell'den note 4 aldım aldıgım günün akşamı telefonun sarj etmeme sorunu olduğunu farkettim ne yapsam hiç bitürlü olmuyordu. Yani telefonun sarj gostergesi çalışmıyordu. Ertesi gün telefonu aldığım yere götürdüm konuştuk vs. öyle birşey olmaz falan dediler bana nasıl işşe daha yeni aldığım gibi sorun çıkıyor ben anlatıyorum şöyle şöyle sorunu var diye neyse işte yolladılar garantiye ordada epeyce bir uğraşmam sonucu 12 günde telefon elime geçti servis yeni telefon yollamıstı. Benim aldığım telefon rengi yerine siyah renkli yollamıştı. Tabi bu da bi sorundu ama napalım aldım telefonu okadar sorun olmaz diye ki... Sonra eve gittim tabi okadar para vermişim telefona daha 2 dk kullanmadan geri götürdüm falan işte öyle karıştırıyordum telefonu en son kullanmıyorum ama s-penı beni kullanıyım dedim ki demez olaydım keşke belki sorunlu çıkmazdı :tt2: Neyse işte s-pen i kullanmaya çalışırken ekranın %30 40 gibi bı oranında en alt sağ tarafında yani s-pen in çalışmadıgını gördüm hiç bi türlü ne basma ne çizme ne kalemı görme hiç bişe olmuyordu. üst taraflarda calısıyordu gibi ama ordada bı anda çizdiğim çizgi vs. kesiliyordu anlayıcağınız hiç bişe edemiyordum ekranda hiç bitürlü çalışmıyordu. Lafın sonuna gelirsem işte götürdüm geçen yine aynı yere gösterdim falan yine şaşırdılar vs böyle birşey olmaz falan dediler. Yine servise gönderdiler telefonu suandada 5 gündür orada.
Benim demek istediğim neden yeni aldığım okadar para verdiğim telefon bozuk çıkıyor. Ben mi çok şansızım anlamadım. Tamam birinci sorunlu çıktı yeni yolladı servis bunu anlayabilirim de ikincisinde de sorun çıkması nasıl birşeydir. Kısaca ben okadar parayı boşuna vermişim daha telefona ben kendim zarar vermeden telefon bende kalmıyor. Şuandada artık ikinciyi yaparlarmı yine yenimi yollarlar bilemiyorum da . Ben arızalı bir telefonun yapılıp geri yollanmasınıda istemem almam yani
Neyse bu konuda bilgisi olan, benim ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ? Neden böyle sorunlar çıktığını falan ?
:helpsmilie: