Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 1 ay önce falan Turkcell'den note 4 aldım aldıgım günün akşamı telefonun sarj etmeme sorunu olduğunu farkettim ne yapsam hiç bitürlü olmuyordu. Yani telefonun sarj gostergesi çalışmıyordu. Ertesi gün telefonu aldığım yere götürdüm konuştuk vs. öyle birşey olmaz falan dediler bana nasıl işşe daha yeni aldığım gibi sorun çıkıyor ben anlatıyorum şöyle şöyle sorunu var diye neyse işte yolladılar garantiye ordada epeyce bir uğraşmam sonucu 12 günde telefon elime geçti servis yeni telefon yollamıstı. Benim aldığım telefon rengi yerine siyah renkli yollamıştı. Tabi bu da bi sorundu ama napalım aldım telefonu okadar sorun olmaz diye ki... Sonra eve gittim tabi okadar para vermişim telefona daha 2 dk kullanmadan geri götürdüm falan işte öyle karıştırıyordum telefonu en son kullanmıyorum ama s-penı beni kullanıyım dedim ki demez olaydım keşke belki sorunlu çıkmazdı :tt2: Neyse işte s-pen i kullanmaya çalışırken ekranın %30 40 gibi bı oranında en alt sağ tarafında yani s-pen in çalışmadıgını gördüm hiç bi türlü ne basma ne çizme ne kalemı görme hiç bişe olmuyordu. üst taraflarda calısıyordu gibi ama ordada bı anda çizdiğim çizgi vs. kesiliyordu anlayıcağınız hiç bişe edemiyordum ekranda hiç bitürlü çalışmıyordu. Lafın sonuna gelirsem işte götürdüm geçen yine aynı yere gösterdim falan yine şaşırdılar vs böyle birşey olmaz falan dediler. Yine servise gönderdiler telefonu suandada 5 gündür orada.
Benim demek istediğim neden yeni aldığım okadar para verdiğim telefon bozuk çıkıyor. Ben mi çok şansızım anlamadım. Tamam birinci sorunlu çıktı yeni yolladı servis bunu anlayabilirim de ikincisinde de sorun çıkması nasıl birşeydir. Kısaca ben okadar parayı boşuna vermişim daha telefona ben kendim zarar vermeden telefon bende kalmıyor :(. Şuandada artık ikinciyi yaparlarmı yine yenimi yollarlar bilemiyorum da . Ben arızalı bir telefonun yapılıp geri yollanmasınıda istemem almam yani

Neyse bu konuda bilgisi olan, benim ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ? Neden böyle sorunlar çıktığını falan ?
:helpsmilie:

Geçmiş olsun.
Eğer mıknatıslı kılıf kullanırsanız sağ taraf algılamıyor. Benimde başıma geldi.
Kılıfı çıkarınca normale döndü.
Servislik durumlar hep can sıkıcıdır,hele de bunca para olan bir telefon için.
Geçmiş olsun tekrardan.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Bir kaç defa aradığım kişiler bana dönüş yapıp kendilerine çağrı attığımı dile getirdiler. Son aramaları kontrol ettiğimde gerçekten bunun bir kaç defa olduğunu farkettim. Cihaz son aranan numaraya kendi kafasına göre bazen çağrı atıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Bir uygulama mı buna neden oluyor, anlamadım.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Bir kaç defa aradığım kişiler bana dönüş yapıp kendilerine çağrı attığımı dile getirdiler. Son aramaları kontrol ettiğimde gerçekten bunun bir kaç defa olduğunu farkettim. Cihaz son aranan numaraya kendi kafasına göre bazen çağrı atıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Bir uygulama mı buna neden oluyor, anlamadım.

Dokunma hassasiyeti açıksa cebinde sürtünmeden yanlışlıkla menü açılıp aramış olabilirsin. Benim fikrim ilk bu oldu okuyunca.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Hiçbir telefonumda ekran kilidi kullanmamıştım ama bunda mecbur kaldım.
Ekran canlandırma özelliği açıkken sen sör lerin önünde hareket olduğunda ve cepte veya elde ekran açılıyor ve arama kısa yolları ile arama yapıyordu. Desen kilidi koymak zorunda kaldım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hiçbir telefonumda ekran kilidi kullanmamıştım ama bunda mecbur kaldım.
Ekran canlandırma özelliği açıkken sen sör lerin önünde hareket olduğunda ve cepte veya elde ekran açılıyor ve arama kısa yolları ile arama yapıyordu. Desen kilidi koymak zorunda kaldım.
Sensörler ile o açılan kilit olayı kapanıyor. Kilit ekranı kısmından hayal olayını kapat.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Sensörler ile o açılan kilit olayı kapanıyor. Kilit ekranı kısmından hayal olayını kapat.
Hayal değil erişebilirlikte temassız uyandırma var o açık. Gün içinde ellerim iş gereği kirli oluyor. Masadaki telefonun ekranını açmak için faydalı bir özellik.
Bir de arayanın adını söylemesi güzel. Yanına gitmek gerekmiyor. sesli komutları da sık kullanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu alalı 3 haftaya yaklaştı aldiğim günden beri neredeyse sadece 2-3 kere %100 şarj edebildim oda ilk şarjlarda. birdaha %100 hiç şarj olmadı %86da kalıyor ve %86ya da 4-5 saatte çıkıyor daha sonra 24 saat dursa bile daha yukarı çıkmıyor. servise sordum tamamen kapanana kadar kullan bitince 10 saat şarjda dursun kapalı olsun dedi. sonuç aynı. ne yapmam gerekir?:helpsmilie:

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Geçmişte Note 2'ye 4.1.2 ile getirdiği premium güncellemesini nasıl S3'e getirdiyse bu durumda da S6 ve S6 Edge modellerindeki touchwiz arayüzünü getirir.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sammobile haberin sahte olduğunu yazmış. Ve samsung hiçbir cihazı için şu an 5.1 güncellemesi için çalışma yürütmüyormuş. Sadece A serisi cihazların 5 güncellemesi için bir çalışma varmış. Arayüz konusunda geleceğini ben de düşünüyorum fakat bu uzun sürebilir. Samsung işi çok ağırdan alıyor. Lollipop dağıtalı aylar oldu ama hala Note 4 almadı ve çok yeni güncel bir telefon. Kitkat ile bir problemim yok yalnız güncel olanı daima ister bünyeyi. Nexus 5 kullanıyordum ve Lollipop ile gelen animasyonlar geçişler ve performans (Memory leak olayı hariç ) çok iyidi.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Acele giden gümbürtüye gider.Bekleyelim bakalım :dirol:

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Voice Memo için Türkçe destek var mı? Kurcaladım da bulamadım.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
S6 ve S6 Edge'in arayüzü yani yeni nesil Touchwiz 3. çeyrekte Note 4 ve Note 4 Edge için Android 5.1 üzerinden dağıtılacakmış. Bu bir ilk Samsung tarafında. GALAXY Note 4 Users In For A Treat With Android 5.1 Update http://drippler.com/drip/galaxy-note-4-users-treat-android-51-update Via j.mp/drippler_app
bu müthiş bi haber gerçekten gereksiz uygulamalardan da kurtulucaz demektir bu ve tabiki tema özelliği de geliyor demek aynı zaman da

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sammobilede sürümler ardı ardına geliyor fakat türkiye yok. Avrupa için yayınlandı diye bir Kies ten bakayım dedim hala eski türkiye sürümü görünüyor eli kulağında diye diye 3 ay geçti. :) Cihazı seviyorum ama Samsung'un karınca adımlarından nefret etmeye başladım ...

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yeni bir cihaz alacak olursam bu samsung olmayabilir nedir bu ya milleti rezil ettiler bekle bekle 3. dünya ülkesimiyizde en son bize geliyo bu güncelleme dünya da belkide en çok telefon tükeden milletiz nasıl bir şirket anlayışı var anlamadım piyasaya sürekli yeni model cihazlar sürmenin ne anlamı var anlamadım yapıyosun madem arkasında dur ulan samsung.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bazı Google servisleri ve Samsung servisleri ülkemizde kısıtlı hatta yok hükmünde iken Türkiye'ye güncelleme vermeleri için bir neden göreceklerini düşünmüyorum.En azından Türkiye için aceleleri yok diyebilirim.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
3.dünya ülkesi bile olamıyoruz samsung un gözünde.
Olamıyosak almayız bidaha olur biter okadar para döküyoruz gördüğümüz muameleye bak beğenmediğimiz markalar bile aldı güncellemeyi bir firma bukadarmı ilgisiz olur yazık yani.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3.dünya ülkesi bile olamıyoruz samsung un gözünde.
Olamıyosak almayız bidaha olur biter okadar para döküyoruz gördüğümüz muameleye bak beğenmediğimiz markalar bile aldı güncellemeyi bir firma bukadarmı ilgisiz olur yazık yani.

Bazı Google servisleri ve Samsung servisleri ülkemizde kısıtlı hatta yok hükmünde iken Türkiye'ye güncelleme vermeleri için bir neden göreceklerini düşünmüyorum.En azından Türkiye için aceleleri yok diyebilirim.
Nahhhhh alırım bidaha samsung.

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

İnsanların 2-2,5 bin lira verip almaları, markayı seçmeleri bir neden olabilir meselâ.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İnsanların 2-2,5 bin lira verip almaları, markayı seçmeleri bir neden olabilir meselâ.
Okadar para veriyoruz birde admların reklamını yapıyoruz iphone kullananlara karşı samsungu övüyoruz bu gidişle adamlar haklı çıkacaklar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb fotoğraf galerisinde olan instagram whatsapp vs. olan albümler gözükmüyor. ama dosyalarımın içinde fotoğraflar duruyor. böyle bir durumda ne yapmam gerekir

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19

Nahhhhh alırım bidaha samsung.
Bu olayda Samsung ve Google'ın değil bilakis en başta bu firmaları kısıtlayan anlaşmalarımızın ve operatörlerimizin suçu var.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Adamlar haklı tartışmaya gerek yok... ☺
Zaten eleştirilecek en önemli 3 yanları bunlar. 1. Servis kalitesi 2. Güncellemelerin aynı anda olmaması 3. Dükkanları hayır yani ne olurdu sanki samsung mobile olsa istanbulda Apple a rakip olarak.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Adamlar haklı tartışmaya gerek yok... ☺
Şimdi bazı arkadalar memnun değilsen neden kullanıyorsun da diyebilirler ancak benim kızdığım güncellemenin gelmemesinden ziyade ülkemize karşı uygulanan bu vurdumduymaz tutum bukadar insan senin ürününü alıyor ise sen bu insanlara en iyi hizmet kalitesini sunman gerekiyo senin rakibin her açıdan seni geçmiş durumda hem servis hemde hizmet kalitesi açısından.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Şimdi bazı arkadalar memnun değilsen neden kullanıyorsun da diyebilirler ancak benim kızdığım güncellemenin gelmemesinden ziyade ülkemize karşı uygulanan bu vurdumduymaz tutum bukadar insan senin ürününü alıyor ise sen bu insanlara en iyi hizmet kalitesini sunman gerekiyo senin rakibin her açıdan seni geçmiş durumda hem servis hemde hizmet kalitesi açısından.
change.org da imza kampanyası başlatalım servis ve güncelleme için.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Burada Samsung'un müşterilerine karşı göstermiş olduğu hizmeti tartışmamız gerek. Türkiye'nin 3.Dünya ülkesi olması falan filan bunlar sığınılacak bahaneler. Apple neden herkese aynı anda güncelleme sunuyor da Samsung sunamıyor? Çünkü gözünde sadece paracıksınız. Ve hep öyle kalacaksınız. Tabi şunu da diyebilirsiniz. E Apple da pahalı! Haklısın ama adamlar hizmeti de sunuyor kardeşim. Şimdi bu da Samsungçular için acı bir gerçek. Kabullenmek lazım. Note 4 alan adam güncelleme nerede diyor? Tam bir skandal.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Burada Samsung'un müşterilerine karşı göstermiş olduğu hizmeti tartışmamız gerek. Türkiye'nin 3.Dünya ülkesi olması falan filan bunlar sığınılacak bahaneler. Apple neden herkese aynı anda güncelleme sunuyor da Samsung sunamıyor? Çünkü gözünde sadece paracıksınız. Ve hep öyle kalacaksınız. Tabi şunu da diyebilirsiniz. E Apple da pahalı! Haklısın ama adamlar hizmeti de sunuyor kardeşim. Şimdi bu da Samsungçular için acı bir gerçek. Kabullenmek lazım. Note 4 alan adam güncelleme nerede diyor? Tam bir skandal.
Becen fiyat olarak abartılacak bir fark yok 2300 e 2500.Zaten abartılacak kadar da olay da yok evet güncelleme gecikti ama sorunlu bi cihaza güncelleme konusunda yavaşlık yok.4x4 luk.bir cihaz kullanıyorum. Bence bi eksiği yok. Ben lolipop u animasyonları. Ve arayüzü için istiyorum. Durumdan vazife çıkarmayın lütfen.