Arkadaşlar ben 1 ay önce falan Turkcell'den note 4 aldım aldıgım günün akşamı telefonun sarj etmeme sorunu olduğunu farkettim ne yapsam hiç bitürlü olmuyordu. Yani telefonun sarj gostergesi çalışmıyordu. Ertesi gün telefonu aldığım yere götürdüm konuştuk vs. öyle birşey olmaz falan dediler bana nasıl işşe daha yeni aldığım gibi sorun çıkıyor ben anlatıyorum şöyle şöyle sorunu var diye neyse işte yolladılar garantiye ordada epeyce bir uğraşmam sonucu 12 günde telefon elime geçti servis yeni telefon yollamıstı. Benim aldığım telefon rengi yerine siyah renkli yollamıştı. Tabi bu da bi sorundu ama napalım aldım telefonu okadar sorun olmaz diye ki... Sonra eve gittim tabi okadar para vermişim telefona daha 2 dk kullanmadan geri götürdüm falan işte öyle karıştırıyordum telefonu en son kullanmıyorum ama s-penı beni kullanıyım dedim ki demez olaydım keşke belki sorunlu çıkmazdı :tt2: Neyse işte s-pen i kullanmaya çalışırken ekranın %30 40 gibi bı oranında en alt sağ tarafında yani s-pen in çalışmadıgını gördüm hiç bi türlü ne basma ne çizme ne kalemı görme hiç bişe olmuyordu. üst taraflarda calısıyordu gibi ama ordada bı anda çizdiğim çizgi vs. kesiliyordu anlayıcağınız hiç bişe edemiyordum ekranda hiç bitürlü çalışmıyordu. Lafın sonuna gelirsem işte götürdüm geçen yine aynı yere gösterdim falan yine şaşırdılar vs böyle birşey olmaz falan dediler. Yine servise gönderdiler telefonu suandada 5 gündür orada.
Benim demek istediğim neden yeni aldığım okadar para verdiğim telefon bozuk çıkıyor. Ben mi çok şansızım anlamadım. Tamam birinci sorunlu çıktı yeni yolladı servis bunu anlayabilirim de ikincisinde de sorun çıkması nasıl birşeydir. Kısaca ben okadar parayı boşuna vermişim daha telefona ben kendim zarar vermeden telefon bende kalmıyor. Şuandada artık ikinciyi yaparlarmı yine yenimi yollarlar bilemiyorum da . Ben arızalı bir telefonun yapılıp geri yollanmasınıda istemem almam yani
Neyse bu konuda bilgisi olan, benim ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi ? Neden böyle sorunlar çıktığını falan ?
:helpsmilie:
Geçmiş olsun.
Eğer mıknatıslı kılıf kullanırsanız sağ taraf algılamıyor. Benimde başıma geldi.
Kılıfı çıkarınca normale döndü.
Servislik durumlar hep can sıkıcıdır,hele de bunca para olan bir telefon için.
Geçmiş olsun tekrardan.