Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
64 diye sattıkları telde 64 biti açsınlar diye yalvaracaz nerdeyse .... custom rom çıkabilir belki 64 bit için

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Super cihaz tek eksiği 64 bit ya sirf o yuzden m9 dusunebilirim

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Htc tavsiye etmem cok ısınma ve donma var m8 kullandım

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Isinma ve donma mi ilk defa senden duyuyorum ciddi olamazsin ayrica sensede bi kere bile takilma oldugunu duymadim cok sasirdim sen boyle yazinca m9da isinma var falan demislerdi sd810 yuzunden ama m8de ilk senden duydum bide m9da cidden isinma olursa ya note 5 beklerim yada lg g4 alirim

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 4ten memnunmusun bide g3u neden biraktin herkez bayiliyo

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
G3 ten bi şikayetim yok n4 almaya gitmiştim gelmedi diye onu sattılar n4 te iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
akkılı bir adam yokmu not not 4 şebeke kapanıyor telefonu yineden başlatığım zaman açılıyor

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar note 2 kullaniyorum note 4 e gecmelimiyim
Note 3 den olsa gereksiz derdim, fakat cihazınız illaki değişmeliyse note 4 geçin diyorum. Fakat note 2 5.0 güncellemesi alacak onaylandı biliyorsunuz. Bence halen geçerliliği olan bir cihaz. Tercih sizindir.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Paganini58 hocam lolipop nasil varmi sorun polonya romunda. Birde odin icin en hizli.nereden indirebilirim dosyayi

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
5.0.1 ciddi anlamda stabil.
Korkmadan yükleyin diyorum. Ben sammobile kendi sitesinden download ettim yaklaşık 1 saatte indi.

Yükledikten sonra cihaz açılınca muhakkak bir kez fabrika ayarlarına RECOVERY aracılığıyla sıfırlayın. Keyfini çıkarın ...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla servise gindermedim cihazi telefon dedtwginden bir temsilciden haber bekliyorum. Direk degisim yada yime servis sonrasi tuketici hakem heyeti olacak. Bu arada lolipop atayim dedim.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar bugün Samsung servisine gittim cihazımın servise ulaşmış olduğu haberiyle.Cihazın kamerasını değiştirmişler.Akım çekiyordu sebebi kamerasıymış.Cihazı alacağımı düşünürken son testten geçemediğini ve tekrar bozulduğunu öğrendim.Salı gününe kadar çıkar dediler.Cihazımdan çok memnunum ama bu saatten sonra 2 kere bozulup tamir edilmiş bir cihazdan hayır gelir mi sizlere sormak istiyorum.Binbir güçlükle para denkleştirerek aldım o cihazı ve bir daha bozuldu sözünü işitince o kadar zoruma gitti ki anlatamam.(S3'üm polisin darbetmesiyle kırılmıştı ve bir nevi teselli bulmak için almıştım).Hayır gelir derseniz yoluma devam ederim.Hayır gelmez elinden çıkar derseniz maceraya girmemek ve uzun süreli kullanım için iPhone 6 ya da iPhone 5S 64 gb almayı düşünüyorum.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar bugün Samsung servisine gittim cihazımın servise ulaşmış olduğu haberiyle.Cihazın kamerasını değiştirmişler.Akım çekiyordu sebebi kamerasıymış.Cihazı alacağımı düşünürken son testten geçemediğini ve tekrar bozulduğunu öğrendim.Salı gününe kadar çıkar dediler.Cihazımdan çok memnunum ama bu saatten sonra 2 kere bozulup tamir edilmiş bir cihazdan hayır gelir mi sizlere sormak istiyorum.Binbir güçlükle para denkleştirerek aldım o cihazı ve bir daha bozuldu sözünü işitince o kadar zoruma gitti ki anlatamam.(S3'üm polisin darbetmesiyle kırılmıştı ve bir nevi teselli bulmak için almıştım).Hayır gelir derseniz yoluma devam ederim.Hayır gelmez elinden çıkar derseniz maceraya girmemek ve uzun süreli kullanım için iPhone 6 ya da iPhone 5S 64 gb almayı düşünüyorum.
Bir araba parası verip cihaz alıyorsunuz. Bir heves le kullanırken sıkıntılar boy gösteriyor, karşınızda ki muhataplar habire tamirat yoluna gidiyor. Moralmen çöküntü, verilen ziyan olan paralar...

Sonuna kadar haklısınız. Ben bagaj kapağı kronik arıza yüzünden araç sattım. Sizi anlıyorum.

Üzülerek söylüyorum ama satış sonrası tek bir firma bilirim oda Apple. Ben NOTE 4 kullanıcısıyım onu belirtmek isterim.

Samsung denilen firma Apple gibi bir satış sonrası destek versin, neleri kazanacağının farkında değil.

Özetle cihazı bir şekilde tamir edip size ulaştırırlar ve sorunsuz olur ise kullanın, servis fişi ile birlikte muhakkak yasal hakkınızı arayın. Gerek adli gerek tüketici dernekleri...

Note 4 konusuna gelince de tamamen şans oldu. Bende ki cihaz sorunsuz ve mükemmel ötesi. Ama bazı kullanıcılar çeşitli yönlerden şikayetçi. Demekki bu cihazın belirli üretim bandından çıkan sürümleri de sıkıntılar var. Zaten zarar eden samsung farkındadır eminim.
Ama bu davranış uzak doğu sorunsuzluk kültürüne yakışmıyor ...

Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülür...

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 2 kullaniyorum note 4 e gecmelimiyim
bende note 2 kullanıcısıyım. Lolipop desteği verileceğinden dolayı model yükseltmeyi hiç düşünmedim. Siz illaki 2 şık arasındaysanız Note 4 tercih edin derim. 2 ile 3 arasında fark yok denecek kadar az bana göre. Note 2'den 3 e geçmek pişmanlık yaratabilir.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bir araba parası verip cihaz alıyorsunuz. Bir heves le kullanırken sıkıntılar boy gösteriyor, karşınızda ki muhataplar habire tamirat yoluna gidiyor. Moralmen çöküntü, verilen ziyan olan paralar...

Sonuna kadar haklısınız. Ben bagaj kapağı kronik arıza yüzünden araç sattım. Sizi anlıyorum.

Üzülerek söylüyorum ama satış sonrası tek bir firma bilirim oda Apple. Ben NOTE 4 kullanıcısıyım onu belirtmek isterim.

Samsung denilen firma Apple gibi bir satış sonrası destek versin, neleri kazanacağının farkında değil.

Özetle cihazı bir şekilde tamir edip size ulaştırırlar ve sorunsuz olur ise kullanın, servis fişi ile birlikte muhakkak yasal hakkınızı arayın. Gerek adli gerek tüketici dernekleri...

Note 4 konusuna gelince de tamamen şans oldu. Bende ki cihaz sorunsuz ve mükemmel ötesi. Ama bazı kullanıcılar çeşitli yönlerden şikayetçi. Demekki bu cihazın belirli üretim bandından çıkan sürümleri de sıkıntılar var. Zaten zarar eden samsung farkındadır eminim.
Ama bu davranış uzak doğu sorunsuzluk kültürüne yakışmıyor ...

Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülür...
S3 cihazım iki yılı geçti hala taş gibi.(Uzun araştırmalar sonucu yaptırdım)Note 4 nasıl böyle oldu anlayamadım.5 Aralık'ta aldım ve o tarihten bu zamana kadar arkasını 3 kere açtım.Sim kart takmak için, micro sd takmak için ve bozulunca pilini, sim kartı ve micro sdyi çıkarmak için.Cihaza itimadım bu kadar fazla idi.Bugün alsaydım da eyvallah der geçerdim.Servisteki arkadaşlar bile testten geçemedi tekrar bozulmuş diyince üzüldüler.Note 2 kullanıcılarının hala rahat bir şekilde cihazlarını kullandığını gördüğüm için Note 4 almıştım.Salı günü tamire verdim ve o zamandan bu yana IOS 7.1.2 yüklü iPhone 4 kullanıyorum.Babamın 3 yıllık telefonu ve hala taş gibi.Kullanımı da yeterli.Aldığım yere sordum bana ikinci eline 1200 TL veririz dediler Note 4 için.Ölücüsünüz dedim çıktım dükkandan.Bir cihaz ikinci elde nasıl olur da bu kadar değer kaybeder.Cihazı kullanacağım ama servise bir daha giderse Samsung benim için bitti demektir.Babam 2 kez tamire giren cihazdan daha hayır gelmez dedi.İlk aldığım zaman bu cihazın hayrını görmezsin dedi.Adam ne dediyse çıktı resmen.4 ay içinde aynı arızayı 2 kere veren bir cihaz için değişim talebim olabilir mi?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Muhakkak hak sahibisiniz fakat muhatabımız Samsung .... İşiniz zor tüketici kanunu bir gözden geçirmenizi öneririm ...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Cihazın şarj dolum süresi ile ilgili bir sorum olacaktı; 30 dakikada %50'si 80 dakikada ise tam dolum gerçekleşmiyor. Bu süre çok uzun sürüyor. Hızlı şarj açık. Dün cihaz kalibrasyonu için şarjı tamamen bitirdim. Çünkü %100 gösterdiği halde cihazı kapatıp açtığımda %97 veya %98'e düşüyor. Gösterge düzelsin diye şarjı tamamen bitirdim yani %0 sonrasında kapalı halde şarja koydum ve yaklaşık 3 saate yakın bir sürede ancak %100 oldu. Şarj cihazı orjinal. 5V 2A, batarya orjinal. Hatta yedek batarya var o da öyle. Açık halde de taksam yine bahsedildiği gibi hızlı şarj olmuyor. %100'den 3-4 dakika arası ekran süresi ile %99,98 şeklinde düşüyor. G3'te böyle değildi. %90 ve altında inince bu sefer yavaş düşmeye başlıyor. Ve ayrıca gece açık bıraktığımda şarja takılı değilse restart ediyor kendini. Gündüz hiç olmuyor. Gece oluyor ama. Ve son bir şey daha home tuşu bazen ses veriyor ve boşluğa gider gibi oluyor bazen de hiç olmuyor. Uzun kullanım testinde de bahşedilmişti. Ses açma kapama tuşları oynuyor. Hafif de olsa ses veriyor. Arka kapak tam oturmuyor ki geçen servisten orjinal yenisini aldım yine aynı. Arka hoparlör çıkışının hemen sol üstüne basıldığında hafif bir boşluk var. Ve en önemlisi bu kenarlar soyulur mu? Bana çok güven vermedi. Kusura bakmayın uzun yazdım ama sormak istedim. Daha önce sorulduysa özür dilerim. Şimdiden teşekkürler

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sarj 100 den 90 80 lere çabuk düşüyor fakat sonra yavaşlıyor.

30 dk %50 olmuyor ama ben zaten hızlı sarj kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum. Normal ile 2.00 civarında doluyor batarya.

Cihazım hiç restart atmadı. Attıysa da denk gelmedi fark etmedim.

10tl lik spada denilen ince sert yapıda bir kılıf kullanıyorum. 2 aydır elimde cihaz soyulan dökülen bir kısım yok. Cihaz beyaz.

Tuşlarının hiç birinden ses gelmiyor dediğiniz herşeye tek tek denedim. Bende ki cihaz kütür kütür.

Ve arkadaşlar ben cihazımı kapalı kutu jelatini ben açacağım şekilde aldım. 1650 tl. 910CQ tahhüt verilip almış bir arkadaştan nakit aldım. Turkcell kontratlı almış sanırım. İlk ben açtım.

O kadar dert yanan var. Bende zerre problem yok. İphone dan daha sağlam duruyor elimde.

Hep diyorum bu cihazın bazı üretim bantlarında sıkıntı var demekki bize denk gelmedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar telefonu uzun bi araştırmadan sonra bugün aldım. home tuşuna uzun bastığımızdaki google arama ayarını kapatabiliyomuyuz ben bulamadım. şimdiden teşekkür ederim

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Google aramayı devredışı bıraktım ama bu seferde firefox yükledikten sonra home tuşuna uzun bastığımda firefox un arama motoru çıkıyo. Bunu nası iptal edebilirim. Firefox u kaldırmak istemiyorum

asalet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışından yakınımın getirdiği NOTE 4 (snapdragon 805) sahibiyim. Cihazdan çok memnunum. Yalnız tek sıkıntım şu: Evde ttnet ultranet kullanıcısıyım. Eşim ve çocuğumda note 3 ve galaxy s4 var. bütün cihazlarla ayrı ayrı ttnet hız testi yaptığımda diğerleri tam hızla bağlanıp, indirme hızına ulaşırken, Note 4 onlardan %25 daha düşük indirme hızına ulaşıyor. Factory reset, wipe cash v.s. yapıp denedim. sonuç yine aynı. Acaba modemle alakalı mı diye bu defa da başka bir yerde başka bir modem ile de aynı testleri yaptım, yine aynı sonuç. Belki ttnet hız testi yanlış gösteriyordur düşüncesiyle, note 4 ve note 3 ü aynı anda youtube den hiç açılmamış bir video ile deneme yaptım. Aynı anda bastım, yine note 4 daha geç yükleme yaptı. Güç tasarrufu açık, kapalı denedim. Sonuç değişmedi. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor? Benzer sorunu olan var mı? Çözümü var mı?

asalet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unutmuşum yazmayı, speedtest i de denedim. Orada da düşük gösteriyor. ilave bilgi olarak Cihazım SM- N910F versiyonu.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Note 4 CPU sıcaklığı normal ve maxsimum kaç derece olmalı.