FthPls
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Kotu oldu bu.O zaman m9 alicam
Note 3 den olsa gereksiz derdim, fakat cihazınız illaki değişmeliyse note 4 geçin diyorum. Fakat note 2 5.0 güncellemesi alacak onaylandı biliyorsunuz. Bence halen geçerliliği olan bir cihaz. Tercih sizindir.Arkadaşlar note 2 kullaniyorum note 4 e gecmelimiyim
Kolay gelsin herşey gönlünüzce olsun ....Valla servise gindermedim cihazi telefon dedtwginden bir temsilciden haber bekliyorum. Direk degisim yada yime servis sonrasi tuketici hakem heyeti olacak. Bu arada lolipop atayim dedim.
Bir araba parası verip cihaz alıyorsunuz. Bir heves le kullanırken sıkıntılar boy gösteriyor, karşınızda ki muhataplar habire tamirat yoluna gidiyor. Moralmen çöküntü, verilen ziyan olan paralar...Arkadaşlar bugün Samsung servisine gittim cihazımın servise ulaşmış olduğu haberiyle.Cihazın kamerasını değiştirmişler.Akım çekiyordu sebebi kamerasıymış.Cihazı alacağımı düşünürken son testten geçemediğini ve tekrar bozulduğunu öğrendim.Salı gününe kadar çıkar dediler.Cihazımdan çok memnunum ama bu saatten sonra 2 kere bozulup tamir edilmiş bir cihazdan hayır gelir mi sizlere sormak istiyorum.Binbir güçlükle para denkleştirerek aldım o cihazı ve bir daha bozuldu sözünü işitince o kadar zoruma gitti ki anlatamam.(S3'üm polisin darbetmesiyle kırılmıştı ve bir nevi teselli bulmak için almıştım).Hayır gelir derseniz yoluma devam ederim.Hayır gelmez elinden çıkar derseniz maceraya girmemek ve uzun süreli kullanım için iPhone 6 ya da iPhone 5S 64 gb almayı düşünüyorum.
bende note 2 kullanıcısıyım. Lolipop desteği verileceğinden dolayı model yükseltmeyi hiç düşünmedim. Siz illaki 2 şık arasındaysanız Note 4 tercih edin derim. 2 ile 3 arasında fark yok denecek kadar az bana göre. Note 2'den 3 e geçmek pişmanlık yaratabilir.Arkadaşlar note 2 kullaniyorum note 4 e gecmelimiyim
S3 cihazım iki yılı geçti hala taş gibi.(Uzun araştırmalar sonucu yaptırdım)Note 4 nasıl böyle oldu anlayamadım.5 Aralık'ta aldım ve o tarihten bu zamana kadar arkasını 3 kere açtım.Sim kart takmak için, micro sd takmak için ve bozulunca pilini, sim kartı ve micro sdyi çıkarmak için.Cihaza itimadım bu kadar fazla idi.Bugün alsaydım da eyvallah der geçerdim.Servisteki arkadaşlar bile testten geçemedi tekrar bozulmuş diyince üzüldüler.Note 2 kullanıcılarının hala rahat bir şekilde cihazlarını kullandığını gördüğüm için Note 4 almıştım.Salı günü tamire verdim ve o zamandan bu yana IOS 7.1.2 yüklü iPhone 4 kullanıyorum.Babamın 3 yıllık telefonu ve hala taş gibi.Kullanımı da yeterli.Aldığım yere sordum bana ikinci eline 1200 TL veririz dediler Note 4 için.Ölücüsünüz dedim çıktım dükkandan.Bir cihaz ikinci elde nasıl olur da bu kadar değer kaybeder.Cihazı kullanacağım ama servise bir daha giderse Samsung benim için bitti demektir.Babam 2 kez tamire giren cihazdan daha hayır gelmez dedi.İlk aldığım zaman bu cihazın hayrını görmezsin dedi.Adam ne dediyse çıktı resmen.4 ay içinde aynı arızayı 2 kere veren bir cihaz için değişim talebim olabilir mi?Bir araba parası verip cihaz alıyorsunuz. Bir heves le kullanırken sıkıntılar boy gösteriyor, karşınızda ki muhataplar habire tamirat yoluna gidiyor. Moralmen çöküntü, verilen ziyan olan paralar...
Sonuna kadar haklısınız. Ben bagaj kapağı kronik arıza yüzünden araç sattım. Sizi anlıyorum.
Üzülerek söylüyorum ama satış sonrası tek bir firma bilirim oda Apple. Ben NOTE 4 kullanıcısıyım onu belirtmek isterim.
Samsung denilen firma Apple gibi bir satış sonrası destek versin, neleri kazanacağının farkında değil.
Özetle cihazı bir şekilde tamir edip size ulaştırırlar ve sorunsuz olur ise kullanın, servis fişi ile birlikte muhakkak yasal hakkınızı arayın. Gerek adli gerek tüketici dernekleri...
Note 4 konusuna gelince de tamamen şans oldu. Bende ki cihaz sorunsuz ve mükemmel ötesi. Ama bazı kullanıcılar çeşitli yönlerden şikayetçi. Demekki bu cihazın belirli üretim bandından çıkan sürümleri de sıkıntılar var. Zaten zarar eden samsung farkındadır eminim.
Ama bu davranış uzak doğu sorunsuzluk kültürüne yakışmıyor ...
Umarım en kısa sürede sorunlarınız çözülür...