D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Selfie cekince neden pastel boyayla boyamis gibi görünüyor? Net cikmiyor resim.
Fotografi iyilestir deyince düzeltiyor anca.
Anormal bir durum ben 3-4 saat web browser de dolaştım ısınma v.s. olmadı sen iyisimi bir servise ver.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sen resimde nerenin net olmasını istiyorsan oraya tıkla ve öyle çek.
Benim cihazım ısınmıyor o durumda hocam. Normal yani, menüde dolanır gibi .Sende en çok kaç derece oldu elini koyduğunda veya çerçeveyi tuttuğunfa rahatsız edecek kadar ısındımı ? Isınmadıysa servise gönderirim iade hakkı varsa iphone 6 düşünebilirim
Benim cihazım ısınmıyor o durumda hocam. Normal yani, menüde dolanır gibi .
Resim düzenlemek spen ile çok harika, Pic-art kullanıyorum çok iyi işler çıkartıyor.Sa arkadaşlar. Note 4 için begendiginiz uygulamalar s pen için uygulamalar varsa paylaşırsak güzel olur. Aslında bunun için ayrı konu açılması daha iyi olur gibi
Sa arkadaşlar. Note 4 için begendiginiz uygulamalar s pen için uygulamalar varsa paylaşırsak güzel olur. Aslında bunun için ayrı konu açılması daha iyi olur gibi
Selfie cekince neden pastel boyayla boyamis gibi görünüyor? Net cikmiyor resim.
Perfect 365 bir Facetune değilama idare ediyoruz perfect365 ile
![]()
Ben öyle bi sorun yaşamadım. Bide aşırı ısınma gibi bi sorunda yaşamadım. Dead Trigger 2 oynarken haliyle ısınıyor telefon ki medium bazende high da oynuyorum buda normal yani.
Şebeke ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım, hatta telefonu alalı 2 ayı geçecek neredeyse hiçbir sorunla karşılaşmadım Allaha şükür.Arkadaşlar bu gün vatan bilgisayardan alacaktım şebeke ile ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçtim şebeke ile ilgili sorun tam olarak nedir acaba birde bütün cihazlarda yaşanıyormu kafam çok karıştı yani
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar bu gün vatan bilgisayardan alacaktım şebeke ile ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçtim şebeke ile ilgili sorun tam olarak nedir acaba birde bütün cihazlarda yaşanıyormu kafam çok karıştı yani
Şebeke ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım, hatta telefonu alalı 2 ayı geçecek neredeyse hiçbir sorunla karşılaşmadım Allaha şükür.
Turkcelden alınma cihaz hocam benim ki ama turkcelden almayın bir ton turkcell gömülü uygulama varnereden aldınız bari oradan alayım işim garanti olsun![]()
hangi rengi önerirsiniz arkadaşlar ??aslında ben siyah istiyorum istiyorum ama ekrandaki çizgili desen alttaki geri tuşu ve son uygulamalar tuşunun üzerinden siyah siyah geçmesi tuhafıma gidiyorr o yüzden ben beyaz düüşünüyorum kötü biryanı felan varmı beyazındaa
nereden aldınız bari oradan alayım işim garanti olsun![]()
Turkcelden alınma cihaz hocam benim ki ama turkcelden almayın bir ton turkcell gömülü uygulama var![]()