Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Selfie cekince neden pastel boyayla boyamis gibi görünüyor? Net cikmiyor resim.

Fotografi iyilestir deyince düzeltiyor anca.

thenegative57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anormal bir durum ben 3-4 saat web browser de dolaştım ısınma v.s. olmadı sen iyisimi bir servise ver.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen resimde nerenin net olmasını istiyorsan oraya tıkla ve öyle çek.

Sende en çok kaç derece oldu elini koyduğunda veya çerçeveyi tuttuğunfa rahatsız edecek kadar ısındımı ? Isınmadıysa servise gönderirim iade hakkı varsa iphone 6 düşünebilirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sende en çok kaç derece oldu elini koyduğunda veya çerçeveyi tuttuğunfa rahatsız edecek kadar ısındımı ? Isınmadıysa servise gönderirim iade hakkı varsa iphone 6 düşünebilirim
Benim cihazım ısınmıyor o durumda hocam. Normal yani, menüde dolanır gibi .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 3 te olan bazı özeliikleri note 4 te blamadı mesela akıllı kaydırma falan bunlar güncellemeyle gelcekmi yoksa konulmadımı bu telefona.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 4 ile cektigim ilk resim

n5WPra.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa arkadaşlar. Note 4 için begendiginiz uygulamalar s pen için uygulamalar varsa paylaşırsak güzel olur. Aslında bunun için ayrı konu açılması daha iyi olur gibi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sa arkadaşlar. Note 4 için begendiginiz uygulamalar s pen için uygulamalar varsa paylaşırsak güzel olur. Aslında bunun için ayrı konu açılması daha iyi olur gibi
Resim düzenlemek spen ile çok harika, Pic-art kullanıyorum çok iyi işler çıkartıyor.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45

Galaxy Apps da güzel uygulamalar var. Art Rage, AutoDesk uygulamalarına bakabilirsin. Erkek arkadaşlarına şaka mahiyetli, bayan arkadaşlarına da kıyak niyetli Makyaj yapan uygulama var perfect 365 adında. Bunları kesinlikle kurmanı tavsiye ederim.

Selfie cekince neden pastel boyayla boyamis gibi görünüyor? Net cikmiyor resim.

Fotografi iyilestir deyince düzeltiyor anca.

Ön kamerayı açtığında ekranın üst kısmında güzelleştirme modu var. Onu sıfıra çekersen göründüğün gibi çeker.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Perfect 365 bir Facetune değil :) ama idare ediyoruz perfect365 ile :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=402544]mmrtylmz[/MENTION]

Onu kapattim fakat bir sey degismedi.
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Dedigine göre "noislenme" olayi normalmis.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hatta size örnek bir resim.
Üst kısım noisli.
xperia-z3-dual-exmor-rs-ef334bcea0441c7ba9141dcf1fc82b7e-940.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,
20 aralıkta goldtan aldım. elime 2 gün sonra geçti. ihtiyacım olan 15 programı yükledim. hiç bir kasma gecikme filan yapmadı. note3 ten sonra kullanım kolaylığı açısından hayal kırıklığı yaşadım sadece. temassız kontrol çalışmıyor. en önemlisi okuma modu, otomatik kontrol özelliği yok.

neyse 3 gün sonra müzik dinlemek istedim. birkaç şarkıdan sonra ses dalgalanmaya başladı sonra kendiliğinden en kısık seviyeye geldi. ses ayarı en yüksek göstermesine rağmen ses zor duyulacak seviyeye düşüyordu. hemen servise götürdüm. 3 gün sonra yazılım yükleyip verdiler. yine 3 gün sorunsuz kullandım. 4.gün seste aynı sorunlar oldu. videolarını çekip değişim için bugün servise bıraktım.

aslında alım sırasında çok avantajlı haklardan yararlandığım için geri vermek istemedim. hata mı yaptım acaba. yoksa istesem iade isteyip paramı alır note3 alır keyifle kullanırdım.

bir bakalım yenisi gelsin yine sorun çıkartırsa bu sefer iade isteyeceğim.

cihaza note 4 dedikleri için sankı note serilerinin daha gelişmişi diye bir intiba oluşuyor ama note 3 ün üzerine birşeyler konulmamış. bence adı galaxy alpha mega olsa daha uygun olurmuş.

bu arada hızlı şarj özelliğinden dolayı şarj cihazı ve kablosu farklı. adaptöründen hem 5v hem de 9v çıkışı var. ben kendi kablosunu açmadan kendi adaptörü ve lg kablosuyla 2 defa şarj ettim. hızlı şarj devreye girmedi. kendi kablosunu kullanınca hızlı şarj çalıştı.

cihazı hiç açmadan silikon şeffaf kılıf ve temperli cam koruyucu almıştım. ekran kenarlarda kavisli olduğu için temperli cam koruyucu kenarlarda tam yapışmıyor. bu biraz canımı sıktı. görüntü hiç hoş olmuyor. bu tür cam koruyucusu kullanan arkadaşlarda da aynı sorun var mı acaba?

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Perfect 365 bir Facetune değil :) ama idare ediyoruz perfect365 ile :D

Facetune demedim zaten makyaj dedim yani make up ;) Bence hakkını veren bir program. Fotoğraftaki yüz, kaş, göz ve dudak hatları belirgin ise, ayarını da tam yaparsan orjinal makyajlı birinin fotoğrafını çekmişçesine harika iş çıkartıyor.

ozmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon güzel hoşta bu ekranın kavisli olmasından dolayı jelatin tam oturmuyor buna çözüm bulabilen var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım senin dediğin pencere özelliği note 4 de kullanılıyor. Ben exynos modelini kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum

celalatakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende note 4 kullanıyorum aynen 2 hafta oldu alalı. Ram konusunda ise şarjda iken askıda uygulama bırakmayarak şarjı hızlandırmak için yapmış olabilirler. Ve de araştırmalarıma göre android telefonlarının en iyisi ram konusunda. Çünkü diğer android telefonlarda ram kullanımı artınca haliyle telefon kasıyordu ama note 4 de bu söz konusu bile değil. Hızdan ve sistemden ödün vermiyor. Telde her şeyi açtım ram kullanımı 2.6-2.7 oldu fakat telefon halen hızını koruyordu.

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu gün vatan bilgisayardan alacaktım şebeke ile ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçtim şebeke ile ilgili sorun tam olarak nedir acaba birde bütün cihazlarda yaşanıyormu kafam çok karıştı yani

Arkadaşlar bu gün vatan bilgisayardan alacaktım şebeke ile ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçtim şebeke ile ilgili sorun tam olarak nedir acaba birde bütün cihazlarda yaşanıyormu kafam çok karıştı yani

celalatakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben öyle bi sorun yaşamadım. Bide aşırı ısınma gibi bi sorunda yaşamadım. Dead Trigger 2 oynarken haliyle ısınıyor telefon ki medium bazende high da oynuyorum buda normal yani.

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben öyle bi sorun yaşamadım. Bide aşırı ısınma gibi bi sorunda yaşamadım. Dead Trigger 2 oynarken haliyle ısınıyor telefon ki medium bazende high da oynuyorum buda normal yani.

Bazı forumlarda çok şikayetçiler var hatta youtube video yüklemişler onuda görünce iyice karasız kaldım siz nereden aldınız note 4 ü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Şebeke ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım, hatta telefonu alalı 2 ayı geçecek neredeyse hiçbir sorunla karşılaşmadım Allaha şükür.

Gabriel.N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 6 İle karşılaştıracak olursak İphone 6 daha iyi :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ne olarak daha iyi? Kamera mi yoksa donanim olarak mi :)

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hangi rengi önerirsiniz arkadaşlar ??aslında ben siyah istiyorum istiyorum ama ekrandaki çizgili desen alttaki geri tuşu ve son uygulamalar tuşunun üzerinden siyah siyah geçmesi tuhafıma gidiyorr o yüzden ben beyaz düüşünüyorum kötü biryanı felan varmı beyazındaa

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
hangi rengi önerirsiniz arkadaşlar ??aslında ben siyah istiyorum istiyorum ama ekrandaki çizgili desen alttaki geri tuşu ve son uygulamalar tuşunun üzerinden siyah siyah geçmesi tuhafıma gidiyorr o yüzden ben beyaz düüşünüyorum kötü biryanı felan varmı beyazındaa

Sağ taraftaki metal kasanın açıklığı beyaz modellerin çoğunda daha belirgin. Hepsinde demiyorum ama çoğunda öyle. Gold rengi hakkında bir fikrim yok. Ayrıca beyaz modelin arka kapağı leke tutmasında diye daha plastik bir yapıya sahip. Siyah modelde deri hissi daha fazla. Gözüne hangisi hoş geliyorsa onu al.

celalatakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nereden aldınız bari oradan alayım işim garanti olsun :)

Ben Turkcell bayisinden aldım Konya Ereğli'den. Ne kasa açıklığı var nede aşırı ısınma sorunu. Antutu da ise 49.993 puan aldı ama bazen 48 binlerde bazen 50 binlerde alıyor yani pek tutarlılık yok.

Allah Nazarlardan Saklasın :)

Turkcelden alınma cihaz hocam benim ki ama turkcelden almayın bir ton turkcell gömülü uygulama var :D:D

Hocam onları devre dışı bıraktıktan sonra bir zararı yok :D