Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eksik bilgi vermişler. şarj %15e düştüğünde kırmızı led ışıkla uyarıyor. Şarj dolduğunda yeşil led ile uyarıyor. ayrıca sms cevapsız çağrı veya diğer bildirimler olduğunda mavi led ışık ile uyarmanın yanında örneğin telefon masada ve cevapsız çağrın var telefonu eline aldığın zaman ışıklı uyarısı haricinde titreşimlede uyarısı mevcut.
kardeşim peki whatsapp veya mesengerden gelen bir mesajda yine mavi led mi yoksa başka renkler mi yanıyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
080dad2abad58a094ef2f89757eda24c.jpg

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce note 4 aldım her şey iyide oyun oynarken kamera kısmı çok ısınıyor normalmi elimi yakacak dereceye çıkıyor bazen

Ben de ilk aldığımda ekranda aşırı ısınma oluyordu. Hard reset attım düzeldi şu an sıkıntı yok. Senin de hard reset atmanı tavsiye ederim. Ses Açma + Home + Power tuşuna bas. Komut yok diyecektir. Ses açmaya bas, çıkan menüden önce system cache wipe yap daha sonra factory reset yap. Komutların üzerine gelmek için vol + veya vol - ile hareket et power ile onayla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler arkadaşlar

Bende 2-3 gün içinde note 4 almayı planlıyorum fakat renk konusunda kararsız kaldım siyah ve gold rengi arasında karar veremiyorum goldunu canlı olarak görme imkanım olmadı.Canlı olarak gören arkadaşlarımız var mı nasıl durduğu konusunda sizce hangi rengi tercih etmeliyim ?

arkadaşlar bu konuda fikrini söyleyip yardımcı olacak var mı şipariş vericem kararsızım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar note 4 Türkiye'de satılan modelde asphalt 8de grafik sorunu var mı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben cihazı aşırı çok zorladım ama ısınmadı hele ki elimi yakacak derecede ısınmadı, galaxy note 3 te el yakacak kadar oluyordu ama note 4 te yok bende.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de ilk aldığımda ekranda aşırı ısınma oluyordu. Hard reset attım düzeldi şu an sıkıntı yok. Senin de hard reset atmanı tavsiye ederim. Ses Açma + Home + Power tuşuna bas. Komut yok diyecektir. Ses açmaya bas, çıkan menüden önce system cache wipe yap daha sonra factory reset yap. Komutların üzerine gelmek için vol + veya vol - ile hareket et power ile onayla.
66 derece fazlaysa hard reset atayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir şey merak ediyorum note 4 ün türkiyede sayılan versyonunda asphalt 8de grafik optimizasyonu sorunu çıkartır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar siyah note 4 almayı düşünüyorum telefonda soyulma haberleri duydum sizce doğru mudur bu kadar para vericez açıkcası endişeliyim orjinal kılıfıyla kullanmayı düşünüyorum bilgi verir misiniz.

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar n4 e ps3 kolu bağlayıp oyun oynayabilirmiyim samsung un sconsol uygulamasını kurdum ama onun desteklediği oyunları sevmedim fifa15 yada iron force yi telden ps3 kolu ile nasıl oynarım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Herkes bişey diyor kime inanacağımızı şaşırdık fazla bi günde kalmadı note 4 almama umarım bütün taleplerimizi karşılarb bide siz hangi rengini tavsiye edersiniz
Ben koyu renkler kullanamıyorum içim darlaniyor o yüzden beyaz renk note 4 kullanmaktayım. Gerçekten şık duruyor.

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben koyu renkler kullanamıyorum içim darlaniyor o yüzden beyaz renk note 4 kullanmaktayım. Gerçekten şık duruyor.
Dediğin doğru kardeşim beyaz daha şık ama beyazın arka kapağı siyaha göre daha plastik hissi veriyor siyah arka kapağın kalitesi biraz daha iyi gibi o yüzden siyah seçeneğine talep fazla

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dediğin doğru kardeşim beyaz daha şık ama beyazın arka kapağı siyaha göre daha plastik hissi veriyor siyah arka kapağın kalitesi biraz daha iyi gibi o yüzden siyah seçeneğine talep fazla
Evet diğer renkler daha yumuşak ama note 4 un Beyaz renginin arka kapağı note 3 j kine göre daha bi farklı yumuşaklık hissi var note 3 beyaz à göre . Tabi note 4 diğer derneklerinin arka kapağı dahayumuşak.

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet diğer renkler daha yumuşak ama note 4 un Beyaz renginin arka kapağı note 3 j kine göre daha bi farklı yumuşaklık hissi var note 3 beyaz à göre . Tabi note 4 diğer derneklerinin arka kapağı dahayumuşak.
Beyazın daha plastik yapısının sebebi kolay lekeler oluşmasını önlemek için bundan dolayı siyah renkte ki gibi yumuşak plastik kullanılmamış

ilhan3350

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arabistan'dan note 4 almayı düşünüyorum alan varsa yardımcı olabilir mi? (fiyat,mağaza,garanti,sürüm,sim kilidi,bölgesel kilit vb.)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beyazın daha plastik yapısının sebebi kolay lekeler oluşmasını önlemek için bundan dolayı siyah renkte ki gibi yumuşak plastik kullanılmamış
Biliyorum kardeşim . Ama note 3 é göre daha yukusaksi bir his veriyor ben onu söyledim. :)

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum kardeşim . Ama note 3 é göre daha yukusaksi bir his veriyor ben onu söyledim. :)
O konuda haklısın kardeşim bilmiyorum bende bakıcam işte note 4 almam için son 5 6 gün kaldı kararsızlıklarımda oluşmuyor değil bazen diyorum 5 6 ay beklesem daha üstün özelliklerdeki cihazlar piyasada olur o zaman alayım diyorum diğer yandan da teknolojinin gelişmesi bitmez diyorum iyi bir seçim yap ve al cihazını kullan diye :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O konuda haklısın kardeşim bilmiyorum bende bakıcam işte note 4 almam için son 5 6 gün kaldı kararsızlıklarımda oluşmuyor değil bazen diyorum 5 6 ay beklesem daha üstün özelliklerdeki cihazlar piyasada olur o zaman alayım diyorum diğer yandan da teknolojinin gelişmesi bitmez diyorum iyi bir seçim yap ve al cihazını kullan diye :D
Onu bekleyeceksen 5 ay sonra diyeceksin 5 ay sonra yeni şeyler çıkacak yine bekleyeceksin bu mantığa göre teknoloji çok hızlı ilerlediği için beklemek fayda getirmez. Kişisel görüşüm.

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu bekleyeceksen 5 ay sonra diyeceksin 5 ay sonra yeni şeyler çıkacak yine bekleyeceksin bu mantığa göre teknoloji çok hızlı ilerlediği için beklemek fayda getirmez. Kişisel görüşüm.
Bakıcam artık alırım note 4 siyah rengini 2 3 hafta kullanırım kafama yatmazsa değiştiririm

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Galaxy Note 4 (Beyaz) alarak araniza katilmis bulunmaktayim. Ekran büyüklügünden korkuyordum ama o kadar da büyük degilmis :)

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NOTE 4 siyah renk ile aranıza katıldım siyah renk çok şık duruyor beyazda çerçeve kötü görünüyor ilk gün rootladım wanam ın romunu yükledim herşey mükemmel şimdilik

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Tesekkür ederim :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Snapdragonlu modelin digerine göre dezavantajlari neler?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
4G ile internet keyfi bir baska. Canavar gibi telefon.

Kasada aciklikta yok cok sükür. Kurcalaya kurcalaya ögrenecem artik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim note 4 ekranı çok ısınıyor oyun oynarken hatta bi ara 66 dereceye çıkmıştı normalmi