Samsungcu Genç
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ayarlar kısmınk açınca bu resimdeki bellek hatırlatıcı satırını bulun ve yanındaki onu off hale getirin. Bir daha RAM uyarısı vermeyecektir.
Hakaret etmedim. Doğru olanı söyledim.Telefon yüzünden bir daha hakaret olayı olursa bu sefer ceza alirsiniz.
Üstüne alınması gereken başkaları varHakaret etmedim. Doğru olanı söyledim.
Doğru söylüyorsun hocamÜstüne alınması gereken başkaları var![]()
Sen bana mı dedin hakaret diye ? Ya yazdıklarımı objektif biçimde oku ona göre davran.Telefon yüzünden bir daha hakaret olayı olursa bu sefer ceza alirsiniz.
Büyük fark var mı yok mu kişiye göre değişir de bug v.s. tıkanma olmadı 2 ay boyunca.Note 3 ten note 4 e gecmek icin buyuk buyuk sebepler var mi ? Note 4 e gecen ucuyo mu ?¿? Note 3 gibi bugda kaliyo mu
Note 3 ten note 4 e gecmek icin buyuk buyuk sebepler var mi ? Note 4 e gecen ucuyo mu ?¿? Note 3 gibi bugda kaliyo mu
Gene mi sen yaDiğer renkler de yanıyor mu ben çok baktım da bulamadım ayarlardan
Ne renk istiyorsun söyle. Yanıyor tabi.Diğer renkler de yanıyor mu ben çok baktım da bulamadım ayarlardan
Ne renk vereyim abimeNe renk istiyorsun söyle. Yanıyor tabi.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Sarı ver ama kırmzı gibi yansın
![]()
Ne renk vereyim abimehaha
Nova luncher ile kullanıyorum. İlk çıktığında turkcellden aldım. Wifi ve 3g beraber 2 gün rahat gidiyor. Takılma veya kasmada yaşamadım. Herhangi bir ram temizleme aracıda kullanmıyorum. Sürekli cad dosyaları inceleyip ve ölçü çıkartıyorum. Günde toplamda 1 saatim nette geçiyor. Ram yetmemesi gibi bir uyarı yaşamadım. Sadece 2-3 hafta kılıfla kullandım sonra çıkardım. Telefonun kenarlarını önünü ve arkasını film kaplattım. Çok şükür şimdiye kadar çizik falan olmadı. Note 3 kullanmadığım için arasında şu fark var diyemicem. Uçmuyorum ama keyif alıyorum cihazdan.. Kullanıcı görüşlerim bu yönde... Umarım fikir edinmene yardımcı olur..
Kendi kendine cihazı uyandıran uygulamalar var demekki derin uykuya yatmıyorArkadaslar merhaba,
Telefonumun sarjiyla ilgili bir sorum olacak. Telefonu tamamen sarj edip gece yattigimda sabah yuzde 2-3 azaldigini goruyorum. Ancak bu gece yuzde 19 dayken yattim ve sabah yuzde 5 sarjim vardi. Telefonu alali 20 gune yakin oldu. Arka plandaki uygulamalar kapali ve sadece mobil veri acik.
Kendi kendine cihazı uyandıran uygulamalar var demekki derin uykuya yatmıyor
Arkadaşım bugün yolum avm düştü üründe led ışıklar olmadığı söylenildi şarj dolunca yeşil ışık yanıyor hepsi bu denildi kararsız kaldım
Pil grafiği gösteriyor ya ayarlarda orda grafiğin altında uyanıklık çizgisi gibi bişi var o çoksa telefon uyanıyor demektir mesela swarm çok yapıyor ilk yüklediğimde telefonu habire uyandırıyordu facebook falan pek uyandıracağını sanmıyorum.Hocam sadece facebook bildirimi gelmis bi tane o kadar