Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar kısmınk açınca bu resimdeki bellek hatırlatıcı satırını bulun ve yanındaki onu off hale getirin. Bir daha RAM uyarısı vermeyecektir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefon yüzünden bir daha hakaret olayı olursa bu sefer ceza alirsiniz.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 3 ten note 4 e gecmek icin buyuk buyuk sebepler var mi ? Note 4 e gecen ucuyo mu ?¿? Note 3 gibi bugda kaliyo mu

muci61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hotspot uygulamasıyla dns kolayca değiştşrebşlirsin

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Note 3 ten note 4 e gecmek icin buyuk buyuk sebepler var mi ? Note 4 e gecen ucuyo mu ?¿? Note 3 gibi bugda kaliyo mu

Nova luncher ile kullanıyorum. İlk çıktığında turkcellden aldım. Wifi ve 3g beraber 2 gün rahat gidiyor. Takılma veya kasmada yaşamadım. Herhangi bir ram temizleme aracıda kullanmıyorum. Sürekli cad dosyaları inceleyip ve ölçü çıkartıyorum. Günde toplamda 1 saatim nette geçiyor. Ram yetmemesi gibi bir uyarı yaşamadım. Sadece 2-3 hafta kılıfla kullandım sonra çıkardım. Telefonun kenarlarını önünü ve arkasını film kaplattım. Çok şükür şimdiye kadar çizik falan olmadı. Note 3 kullanmadığım için arasında şu fark var diyemicem. Uçmuyorum ama keyif alıyorum cihazdan.. Kullanıcı görüşlerim bu yönde... Umarım fikir edinmene yardımcı olur..

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer renkler de yanıyor mu ben çok baktım da bulamadım ayarlardan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, Nod 4'ün gold unu bimeks den sipariş verdim..2 gün önce geldi..ancan ekranın üstünde kart girecek bir açıklık mevcuttu..Aldığım yerde açtırdığım ve telefonu satın almadığım için hemen yolladılar..Çok tereddütte kaldım..yeni gelende de ekran açıklığı olursa..bir kaç ay beklesem..yeni üretimler düzelir mi?..Veya bimeks doğru bir tercih değil mi?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
:D:D:D Sarı ver ama kırmzı gibi yansın :D:D:D

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nova luncher ile kullanıyorum. İlk çıktığında turkcellden aldım. Wifi ve 3g beraber 2 gün rahat gidiyor. Takılma veya kasmada yaşamadım. Herhangi bir ram temizleme aracıda kullanmıyorum. Sürekli cad dosyaları inceleyip ve ölçü çıkartıyorum. Günde toplamda 1 saatim nette geçiyor. Ram yetmemesi gibi bir uyarı yaşamadım. Sadece 2-3 hafta kılıfla kullandım sonra çıkardım. Telefonun kenarlarını önünü ve arkasını film kaplattım. Çok şükür şimdiye kadar çizik falan olmadı. Note 3 kullanmadığım için arasında şu fark var diyemicem. Uçmuyorum ama keyif alıyorum cihazdan.. Kullanıcı görüşlerim bu yönde... Umarım fikir edinmene yardımcı olur..

Yaklasik olarak 1 yildir note 3 kullanıyorum suana kadar yesil ekrana donme ve kendi kendine parlaklik dusurme gibi sorunlari oldu bu yüzden servise verdim parça degisti ve bir süre sıkıntısız çalıştı. Ama bu aralar yine olmaya başladı yine servise gitcek ve tel degisir heralde artik. Suan yeni tel alcak olsam asla samsung almam bundan eminim duyduklarima göre bazi note 4 lerde takilmalar falan oluyomus yani mevzu arayüzde sanırım. Anneme note 3 u verip htc ya da nexus a gecmeyi planliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende Note 4 un snapdragonlu versiyonu var siyah fransadan aldi babam yalkasik 1 aydir agir bir sekilde sert bir bicimde kullandim hicbir sorun yok cihazda batarya suresi olarak rakibi olamaz bence arkadas da ucuz diye nexus 6 aldi karsilastirdik benim telefon onu havada karada yedi ayni islemci olmasina ragmen kitkat yuklu duan telefonumda islemcini overclock ayarlari onemli isleme hizli yanit vermeye gore ayarli telefon bakarsaniz nexus 6 ile note 4 de aynanda cpu z acin note 4 un daha hizli hir frekans da calistini gorursunuz galeri uygulamasi flan google un stock fotograflar uygulamasindan daha iyi sensirlerin stabilitesi telefonun tasarimi mukemmel iphone 6 plus ile m8 arasinda kalmistim simdi onlari elime alinca telefonum nerde diye elimi cebime atiyorum iyikide note 4 almisim samsung un bugune kadarki en iyi telefonu bence bu arada sadece ekranda kirilmaz jelatin var kilif flan yok cizik yok telefonumda masaya flan rahatca koyuyorum kilif almayin tavsiyem sonra takamiyorsunuz iciniz gidiyor :) batuhan yesilyurt

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Simdiden hayirli olsun sakin kilif alma ekrana kirilmaz jelatin al kameranin ustundeki jelatini cikarma alirsan siyah al bende siyah snapdragonlu model var bulabilirsen snapdragonlu al tavsiyem baska hicbir cihaza bakma pisman olmassin beyaz siyah farketmezde ben beyaz i cok beyaz samsung var diye almadim siyah hakikaten guzel

vlkntkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba,

Telefonumun sarjiyla ilgili bir sorum olacak. Telefonu tamamen sarj edip gece yattigimda sabah yuzde 2-3 azaldigini goruyorum. Ancak bu gece yuzde 19 dayken yattim ve sabah yuzde 5 sarjim vardi. Telefonu alali 20 gune yakin oldu. Arka plandaki uygulamalar kapali ve sadece mobil veri acik.

somerersoy

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 1 aydır NOTE 4 kullanıyorum. Performansı çok iyi ancak doğru dürüst güç ayarlaması yapmadığımdan şarjı 1 gün dayanıyor. Son günlerde gece yatarken ultra güç tasarruf moduna alıp sabah bu moddan çıkartıyorum. çok daha uzun süre (1,5-2 gün) şarjı gidiyor. Normal kullanımımda sadece ekran parlaklığını biraz düşürdüm başkada bir ayar yapmadım. Pil kullanımında yapmamı tavsiye ettiğiniz ayarlar varmı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eksik bilgi vermişler. şarj %15e düştüğünde kırmızı led ışıkla uyarıyor. Şarj dolduğunda yeşil led ile uyarıyor. ayrıca sms cevapsız çağrı veya diğer bildirimler olduğunda mavi led ışık ile uyarmanın yanında örneğin telefon masada ve cevapsız çağrın var telefonu eline aldığın zaman ışıklı uyarısı haricinde titreşimlede uyarısı mevcut.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaslar merhaba,

Telefonumun sarjiyla ilgili bir sorum olacak. Telefonu tamamen sarj edip gece yattigimda sabah yuzde 2-3 azaldigini goruyorum. Ancak bu gece yuzde 19 dayken yattim ve sabah yuzde 5 sarjim vardi. Telefonu alali 20 gune yakin oldu. Arka plandaki uygulamalar kapali ve sadece mobil veri acik.
Kendi kendine cihazı uyandıran uygulamalar var demekki derin uykuya yatmıyor

somerersoy

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bugün yolum avm düştü üründe led ışıklar olmadığı söylenildi şarj dolunca yeşil ışık yanıyor hepsi bu denildi kararsız kaldım

eksik bilgi vermişler. şarj %15e düştüğünde kırmızı led ışıkla uyarıyor. Şarj dolduğunda yeşil led ile uyarıyor. ayrıca sms cevapsız çağrı veya diğer bildirimler olduğunda mavi led ışık ile uyarmanın yanında örneğin telefon masada ve cevapsız çağrın var telefonu eline aldığın zaman ışıklı uyarısı haricinde titreşimlede uyarısı mevcut.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Hocam sadece facebook bildirimi gelmis bi tane o kadar
Pil grafiği gösteriyor ya ayarlarda orda grafiğin altında uyanıklık çizgisi gibi bişi var o çoksa telefon uyanıyor demektir mesela swarm çok yapıyor ilk yüklediğimde telefonu habire uyandırıyordu facebook falan pek uyandıracağını sanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce note 4 aldım her şey iyide oyun oynarken kamera kısmı çok ısınıyor normalmi elimi yakacak dereceye çıkıyor bazen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler arkadaşlar

Bende 2-3 gün içinde note 4 almayı planlıyorum fakat renk konusunda kararsız kaldım siyah ve gold rengi arasında karar veremiyorum goldunu canlı olarak görme imkanım olmadı.Canlı olarak gören arkadaşlarımız var mı nasıl durduğu konusunda sizce hangi rengi tercih etmeliyim ?