Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 4'ün beyaz ve siyah renklerindeki artıları veya eksilerini yazarmısınız kullanıcılar olarak aklımda siyah var bugün yarın alacam ama renk konusunda kararsızım hala malesef :(

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaşlar merhaba
Telefonla konusurken karsi tarafin sesi biraz tiz geliyor. Iphone kullanirken ses daha toktu. Sizin telefonunuz da boyle mi?
Bir de yeni bir android kullanicisi oldugum icin telefon hakkinda genenel olarak verebileceginiz bir oneri, tavsiye var mi?
Ilk tavsiyem danışmadan telefon almamaliydin ;)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar merhaba
Telefonla konusurken karsi tarafin sesi biraz tiz geliyor. Iphone kullanirken ses daha toktu. Sizin telefonunuz da boyle mi?
Bir de yeni bir android kullanicisi oldugum icin telefon hakkinda genenel olarak verebileceginiz bir oneri, tavsiye var mi?
İphone 5s te aldığım ses netliğini ve konuşma rahatlığını hiç bir android telefonda bulamadım :D

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arastirdim elbet, ancak iphonelarin omru androidlere gore oldukca az oldugu icin ve note 4 u de begendigim icin bunu aldim. Simdi ilk defa duydum samsung ve iphone arasindaki ses farkini. Garip. :)

Ses farkları sadece şebeke ile alakalı bir durum. Sadece giden ve gelen sesin yüksekliği düşüklüğü cihazdan fark eder . Netliği cihaz etkileyemez, etkilese bile yazılımsal bir sorundan dolayıdır. Ben Ankara'dayım ve Ankara genelinde bu aralar Turkcell'de sıkıntı var. 4 Adet cihazım var birisi note 4, hepsi Turkcell ve hepsinde şebeke çekim gücü ile internet düştü. Hayırdır inşaallah diyelim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ses farkları sadece şebeke ile alakalı bir durum. Sadece giden ve gelen sesin yüksekliği düşüklüğü cihazdan fark eder . Netliği cihaz etkileyemez, etkilese bile yazılımsal bir sorundan dolayıdır. Ben Ankara'dayım ve Ankara genelinde bu aralar Turkcell'de sıkıntı var. 4 Adet cihazım var birisi note 4, hepsi Turkcell ve hepsinde şebeke çekim gücü ile internet düştü. Hayırdır inşaallah diyelim.
İyi güldüm :)

Ses kalitesi cihaz ile ilgilidir ses teki cizirtilar şebeke ile alakalıdır. ( cihazda Problem yoksa )

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar bende s4 kullanıcısıydım şimdi note 4 almak istiyorum lakin s4 renk renk yanan bildirim led ışığı note 4 var mı yardımcı olursanız sewinicem ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim halihazırda bir note 4 telefonum var çok güzel bir telefon gayet memlunum ancak saphalt 8 i yüklediğimde asphalt 8 in en yüksek grafiklere çıkarmama rağmn grafikler değişmiyor hep en düşük grafikler gibi çalışyor internette gördüğüm note 4 lerde (eyxnoslu model) onlarda asphalt 8 böyle değil ayrıca gördüğüm s5 lerde de bu sorun yok bu sorunun nedeni sizce ne yardımcı olursanz sevinirim

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim benim duyduğum sadece mavi ledi olduğudur benim dediğim her ayrı uygulama için değişik renk ledi gerçekten var mı mesela kullandığım s4 de whatsap için beyaz yanıyordu cevapsız çağrılarda mavi yanıyordu facebooktan gelince yeşil yanıyordu note 4 de bunlar mevcut mu ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeşim benim duyduğum sadece mavi ledi olduğudur benim dediğim her ayrı uygulama için değişik renk ledi gerçekten var mı mesela kullandığım s4 de whatsap için beyaz yanıyordu cevapsız çağrılarda mavi yanıyordu facebooktan gelince yeşil yanıyordu note 4 de bunlar mevcut mu ?
Yaw kardeşim kullanan biziz duyduğunu değil kullanana inan tabi ki de her renk var saçma saçma yorumlara bakma . :)

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tşk ederim kardeş yılbaşından elimde olucak inşallah

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almazdım note 3 alırdım sevdiğim bir özellik bu bildirim ledi ben telefonumu hep sessizde kullanıyorum tlf masada iken bildirim ledi iyi oluyor

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
İyi güldüm :)

Ses kalitesi cihaz ile ilgilidir ses teki cizirtilar şebeke ile alakalıdır. ( cihazda Problem yoksa )

Ben anlatamadım ya da sen anlamakta zorlandın. Netlik cihazın ilgili donanımında problem yoksa değişmez, farklıysa da yazılımsal sorundur diyorum. Onun haricindeki ses problemleri de şebeke ile alakalıdır diyorum. Benim note 4'ümde sıkıntı yok seninkinde varsa bu şebeke ile alakalıdır veya yazılımsaldır. Verdiğim örnekte de Turkcell'in ankarada performans düşüşü olduğunu söyledim yani bölge bölge de değişebilir. Özetlemek gerekirse anlatmaya çalıştığım şey genel olarak şebeke probleminden kaynaklandığı. Her note 4'e ayrı mikrofon ve ahize koyacak halleri yok dimi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
spigen glass tr`ler parmak izi okuma sensörü engeller mi hani yaninda tuşlar için çıkarma veriyorlar ya yapıştırsak parmak izimizi okur mu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben anlatamadım ya da sen anlamakta zorlandın. Netlik cihazın ilgili donanımında problem yoksa değişmez, farklıysa da yazılımsal sorundur diyorum. Onun haricindeki ses problemleri de şebeke ile alakalıdır diyorum. Benim note 4'ümde sıkıntı yok seninkinde varsa bu şebeke ile alakalıdır veya yazılımsaldır. Verdiğim örnekte de Turkcell'in ankarada performans düşüşü olduğunu söyledim yani bölge bölge de değişebilir. Özetlemek gerekirse anlatmaya çalıştığım şey genel olarak şebeke probleminden kaynaklandığı. Her note 4'e ayrı mikrofon ve ahize koyacak halleri yok dimi ?
Alttaki yazdığın yazını oku sonra bana laf söyle 180 derece de dönme .Yok donanıminda arıza yoksa demiş te neden asagida göremiyoruz . Sesin netliği şebekeye Problem yoksa donanımsal alakalıdır. Bu kadar basit burası tartışma yeri değil soruna çözüm bulma yeri, tartışmayı uzatmiyorum yetkili arkadaş sonra mesajı siliyor v.s. sen bir araştır.

vlkntkl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 4 telefonumla ilgili bir sorum daha var,
clean master uygulaması 4-5 app açıkken ve 30-45 dk kullanım sonucunda uyarı veriyor ve görevler kısmına girdiğimde boş ram 400-500 mb olarak gözüküyor. sürekli temizleme yapmak açıkçası hoşuma gitmedi programın böyle uyarı vermesi sizce normal mi?

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bugün yolum avm düştü üründe led ışıklar olmadığı söylenildi şarj dolunca yeşil ışık yanıyor hepsi bu denildi kararsız kaldım

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
allah ağlatmasın kardeşim peki nasıl açılıyor bu uygulama ona göre bakayım resimlerini atabilsen çok makbule geçerdi

patron271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji danışmanına sordum oda yok dedi galiba bana note 3 yolu gözükecek belli oldu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
abb442d1809514973446bef821964162.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne renk vereyim abime :D

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 4 telefonumla ilgili bir sorum daha var,
clean master uygulaması 4-5 app açıkken ve 30-45 dk kullanım sonucunda uyarı veriyor ve görevler kısmına girdiğimde boş ram 400-500 mb olarak gözüküyor. sürekli temizleme yapmak açıkçası hoşuma gitmedi programın böyle uyarı vermesi sizce normal mi?
Clean Master ben de kullanıyorum cihazın RAMi belli bir yüzdelik kullanıma çıktığında uyarı veriyor. Bildiğim kadarı ile bu ve benzer uyarıları kapatmak mümkün.