• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

O zaman telefonculara yönelicez gibi gözüküyo. :blush:

bu site sayesinde siyah note 4 almaya karar verdim yalnız kılıfsız kullanmaya korkuyorum kılıf tavsiye edecek olan var mı? spigen kılıfların parlak kesim yerlerini çizdiğini vs duydum ama başka tarif edecek var mı? veya spigenden memnun olanlar açıklama yapabilirler mi? s-view kılıf hakkınızda da düşüncelerinizi alabilirim.. bilgileriniz için teşekkürler~

Spigen telefonun parlak kesimini çizdiği doğru değil. Plastik kılıfın üzerine metal geçiyor çizme olayı yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar herkese selamlar.

Ocak ayında Note 4 fiyatı 2,000 civarlarına veya altına düşer mi ? Yılbaşı indirimi falan olursa almayı planlıyorum. İphone nun düşceği fiyat belli ama tasarımınıda beğenmiyorum zaten. Teşekkürler.

Şuan zaten 2bin ve altında satılan yerler var. Nereden aldığın ve ithalatçısı garantisine göre değişir.

''Spigen telefonun parlak kesimini çizdiği doğru değil. Plastik kılıfın üzerine metal geçiyor çizme olayı yok.'' siz ne kullanıyorsunuz?

yardımlarınız için teşekkürler spigen ve s-view arasında kaldım :(

''Spigen telefonun parlak kesimini çizdiği doğru değil. Plastik kılıfın üzerine metal geçiyor çizme olayı yok.'' siz ne kullanıyorsunuz?

yardımlarınız için teşekkürler spigen ve s-view arasında kaldım :(

Ben spigen kullanıyorum tavsiye ederim. S view sanırım kapaklı. Kapaklı ben sevmiyorum.

''Ben spigen kullanıyorum tavsiye ederim.''

spigen hangi kılıfını tavsiye ediyorsunuz? yorum yapacak var mı spigen kılıfları hakkında birçok yerde parlak kısımların çizildiği yorumlarını gördüm korkuyorum o yüzden çizilmesini kimse istemez sonuçta..

Beyler yarın note4 alıyorum beyaz renk alayımmı ne diyosunuz ?

Beyaz beğeniyorsan al ama çerçeve açıklığı beyazda daha belirgin. Siyah veya bulabilirsen gold rengini tavsiye ederim.

''Ben spigen kullanıyorum tavsiye ederim.''

spigen hangi kılıfını tavsiye ediyorsunuz? yorum yapacak var mı spigen kılıfları hakkında birçok yerde parlak kısımların çizildiği yorumlarını gördüm korkuyorum o yüzden çizilmesini kimse istemez sonuçta..

Parlak kısımlar çok çabuk çiziliyor. Ama öyle derin çizikler değil. Bende kenarları sert silikon arkası şeffaf spigen kullanıyorum. Kılcal çizikler çıkarıp takarken yaptığı doğrudur. Nillkin Nature var daha yumuşak bir silikon. Onu tavsiye edebilirim. Telefona cuk diye oturuyor ve doğal görüntüsünü bozmuyor. Üstelik tamamen şeffaf olanı var.

Androidde android sürümü yazan kısma dokununca gizli bir oyun veya benzeri içerik açılıyor. Android 5.0a entegre edilen gizli oyunun adı sanırsam Flappy Android :D

'' Bende kenarları sert silikon arkası şeffaf spigen kullanıyorum. '' tam olarak anlamadım ama spigen neo hybrid case mi bahsediyorsun kardeşim çıkarıp takarken sök çıkar çok yapılıyor mu ki ya ben öyle çıkartıp takmam diyorum ama :s
'' Nillkin Nature var daha yumuşak bir silikon. '' alacağım bir link var mı forum kurallarını da bilmiyorum ama link varsa verirsen çok sevinirim kardeşim..
birde microsonic temperli cam almayı düşünüyorum gold bilgisayardan ama buff marka mı alsam bu konuda bir yorum yapabilir misin? yoksa şeffaf ekran koruyucu jelatin yeterli mi sence acaba?
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz..

Haklısın ama yaşadığımız bi olay yüzünden babam hiç yanaşmıyo oralara bakalım...

Arkadaşlar merhaba telefonumu aldığım gündendir birşey dikkatimi çekti şebeke sorunum var.Bu konuyla ilgili İnternetten sörf yaptım bir kullanıcının başından böyle bir durum geçmiş cihazı defalarca servise götürmüş en son parası iade edilmiş.sizde de bu sorun var mı?
[/url][/IMG]

Arkadaşlar merhaba telefonumu aldığım gündendir birşey dikkatimi çekti şebeke sorunum var.Bu konuyla ilgili İnternetten sörf yaptım bir kullanıcının başından böyle bir durum geçmiş cihazı defalarca servise götürmüş en son parası iade edilmiş.sizde de bu sorun var mı?
[/url][/IMG]

Şebeke sorunum olmadı, etrafımdanda duymadım. Aksine pekçok telefondan güçlü çekiyor. Tabi turkcell için konuşuyorum. Hat kaynaklı bir sorun değilse sim kartında da sorun yoksa servise danışmanda fayda var.

Arkadaşlar merhaba telefonumu aldığım gündendir birşey dikkatimi çekti şebeke sorunum var.Bu konuyla ilgili İnternetten sörf yaptım bir kullanıcının başından böyle bir durum geçmiş cihazı defalarca servise götürmüş en son parası iade edilmiş.sizde de bu sorun var mı?]
Bende de sıkıntı yok. Turkcell hat kullanıyorum. Cihazı da Turkcell'den aldım.

Şebeke seçiminiz otomatik mi ona bakın. Bir ara bende de öyle bir sıkıntı vardı bazı bölgelere gittiğimde şebeke çekmiyordu. Meğersem şebeke seçimi otomatikde değilmiş. Sadece 3g'nin çektiği alanlarda şebekem vardı başka bir alanda yoktu, böyle bir sıkıntı olabilir sizde de.

Selam arkadaşlar sizden bir yardım isteyeceğim. Note 4 de wifi bağlantıda IP mi değiştirmek istiyorum. Nerden yapıldığını buldum ama statik yaptıktan sonra sadece IP yi değiştiriyorum olmuyor. Basit bir dille ip yi yazdıktan sonra alttakilere (dns vs) ne yapmam lazım söyler misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Selam arkadaşlar sizden bir yardım isteyeceğim. Note 4 de wifi bağlantıda IP mi değiştirmek istiyorum. Nerden yapıldığını buldum ama statik yaptıktan sonra sadece IP yi değiştiriyorum olmuyor. Basit bir dille ip yi yazdıktan sonra alttakilere (dns vs) ne yapmam lazım söyler misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Aynılarını yap kaydet é bas tamamdır.
23053c269825025d3c06ad87a037816a.jpg

Sorunu nasıl halledeceğini yarın yazarım dostum bendede aynı durum vardı hallettim ok.

Aynı sorun bendede vardı hallettim yazması baya uzun fakat 05326858075 cağrı atarsın ararım dostum ok.not alman gerekicek servislik bir durum yok rahat ol.

[/url][/IMG]

Hocam benm IP de öle zaten. Ama mesela ben Ip mi değiştirmek istiyorum. 78.160.221.86 yapmak istiyorum. IP kısmına bunu yazınca bağlanmıo. Neden? Diğer yerlere ne yazmam lazım. Ağ geçidi vs.?

Hocam tamam benm de aynı. Ama mesela ben IP mi 78.160.221.86 yapmak istiyorum. Ip ye bunu yazınca bağlan mıor. Diğer yerlere ne yazmam lazım? Ağ geçidi vs.??

Arkadaslar artik sag taraftaki tusa bastigimi hissedemiyorum. Acip kapama tusuna bastiginizda gelen o tik sesi gelmiyor. Telefonu da turkcellden aldim, ne yapmaliyim sizce?

Arkadaşlar telefonu aldım ilk antutu testi yaptım 50000 küsür çıktı birtada yaptım 50000 kusur ama biraz daha az 3 4 gün sonra birdaha yaptım 36000 bin çıktı daha demın yaptım 46 bin çıktı neden bu kadar fark var öyle her uygulamayı yüklemem çok az uygulama var oyun sadece esphalt var 3 5 küçük oyun var sebebi nedir yardımcı olabilirmisniz

TELEFONUN SICAKLIĞI ETKİLERMİ BU TESTİ

Şuan denedim arkadaşlar tekrar cihaz soğudu 51142 puan aldı sevindim valla :D

Sıcaklık tabi ki de etkiler ama bu testler hep kafalarına göre sonuç veriyor genelde şahsi görüşüm böyle .

Arkadaşlar telefonu aldım ilk antutu testi yaptım 50000 küsür çıktı birtada yaptım 50000 kusur ama biraz daha az 3 4 gün sonra birdaha yaptım 36000 bin çıktı daha demın yaptım 46 bin çıktı neden bu kadar fark var öyle her uygulamayı yüklemem çok az uygulama var oyun sadece esphalt var 3 5 küçük oyun var sebebi nedir yardımcı olabilirmisniz

TELEFONUN SICAKLIĞI ETKİLERMİ BU TESTİ

Şuan denedim arkadaşlar tekrar cihaz soğudu 51142 puan aldı sevindim valla :D

Sıcaklık, arka planda çalışan uygulamalar vs. bunlar etkiler sonuçları. Antutu skorlarına fazla güvenmemek lazım. Memnunsan sıkıntı yok.

Arkadaslar artik sag taraftaki tusa bastigimi hissedemiyorum. Acip kapama tusuna bastiginizda gelen o tik sesi gelmiyor. Telefonu da turkcellden aldim, ne yapmaliyim sizce?

Ses gelmeme hariç takılma basmama veya çift basma gibi sorunlar da var mı?