Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuanda siyah note 4 elimde dün aldım bimeksten hiçbir kozmetik sorun yok cihazda tek bi problemde yaşamadım açıkçası... alacak arkadaşlara öneririm...

ugurbaseymez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alan arkadaşlar çerçeve kenarındaki boşluk herkeste varmı? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu boşluk haberleri kafa karıştırıcı. Telefonu kullanan arkadaşlardan cevap beklyorum.

Telefonun sağına soluna kart sokmaya çalışmadım lakin görünürde bir boşluk yok yukarıdaki arkadaşın söylediği hicbir durumla karşılaşmadım ne kasıyor ne boşluk var ne de kalemden ses geliyor.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Telefonu alan arkadaşlar çerçeve kenarındaki boşluk herkeste varmı? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu boşluk haberleri kafa karıştırıcı. Telefonu kullanan arkadaşlardan cevap beklyorum.
Hocam cihazı teknosa da uzun süre kullandım. Bahsedilen açıklık dikkat edildiği zaman hemen farkediliyor ve eğer takıntılı biriyseniz rahatsız olabilirsiniz. Fakat oraya dikkat etmeden yani kusur olduğunu kafadan atıp telefonu kulandiginiz zaman gözünüze çarpmıyor.

mehmetulu4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam cihazı teknosa da uzun süre kullandım. Bahsedilen açıklık dikkat edildiği zaman hemen farkediliyor ve eğer takıntılı biriyseniz rahatsız olabilirsiniz. Fakat oraya dikkat etmeden yani kusur olduğunu kafadan atıp telefonu kulandiginiz zaman gözünüze çarpmıyor.

Bu açıklık hertarafnda eşitmi bazı arkadaslar sol ve üst tarafta var sag ve alt tarafnda yok diyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben telefonuma 4k violar atmak istiyorum youtubedende indirdim bide bluray filimler atmak istiyorum lakin yüklenmiyor dosya boyutu çok büyük diyor dönüştürmemi sitiyor bu tarz şeyler yükleyemeceksem telefona 4k ekranı ne işe yarayacak ozaman kies'ten yüklemeye çalıtım ordanda olmadı lütfen yardımcı olun telefonuma bunları nasıl yükleyebilirim?

srk1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Note 4'ü 18 Ekim'de Turkcell'den aldım.

İlk olarak kasada herhangi bir açıklık görünmüyor, en azından gözle görülebilen bir açıklık yok benim cihazımda.

Kamerayı soran arkadaşlar için, gayet memnunum kamerasından, S4'ten sonra baya bir fark olduğunu hissettiriyor. Ön kamerası da gayet başarılı olmuş.

Performans olarak sorunsuz, herhangi bir takılma, donma veya ısınma problemine rastlamadım.

Şarjı normal kullanımda (gün içinde sürekli Whatsapp, ara ara oyun, bol bol Facebook, Twitter, Instagram vb.) 1 günü çok rahat çıkartıyor. Zaten 3600 mAh pili bunda en büyük etken. Ultra güç tasarrufu modu ise gerçekten çok işe yarayabilir acil durumda.

Hızlı şarj özelliği de dikkate değer. Note 3'ü olan arkadaşlarımdan çok uzun şarj süresi olduğunu duyuyordum. S4 ile eş zamanda tam şarj edebiliyorum neredeyse.

Eğer sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşime lumia 1520 aldık ben note 4 istiyorum ama 1520 aklımı çeliyo gerçekten bilgisi olan biri yol gösterebilirmi :unsure:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Merhaba ben telefonuma 4k violar atmak istiyorum youtubedende indirdim bide bluray filimler atmak istiyorum lakin yüklenmiyor dosya boyutu çok büyük diyor dönüştürmemi sitiyor bu tarz şeyler yükleyemeceksem telefona 4k ekranı ne işe yarayacak ozaman kies'ten yüklemeye çalıtım ordanda olmadı lütfen yardımcı olun telefonuma bunları nasıl yükleyebilirim?
Cihazın ekranı 4K degil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiye ye gelen sürümün Snapdragon 805 olan sürümü diyorlar sammobile da bile ülkelere gönderilcek modeller arasında böyle gösteriliyordu hatta burada arkadaşın biri foto koymuş 805 işlemcili ama exynos geldi diyeni de duydum şimdi buraya exynos lu olan mı geldi yoksa snapdragon lu olan mı?

Alan arkadaşlar cpu-z veya cihazın kutusunun resmini çekip koyabilirlerse sevinirim.

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 3 gün önce Bimeks'ten siyah olan modeli aldım ve ürün exynos lu geliyor Türkiye ye bu işlemcinin en büyük artısı 64 bit desteği ile ileriye dönük olması. ..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

İlk olarak kasada herhangi bir açıklık görünmüyor, en azından gözle görülebilen bir açıklık yok benim cihazımda.

Kamerayı soran arkadaşlar için, gayet memnunum kamerasından, S4'ten sonra baya bir fark olduğunu hissettiriyor. Ön kamerası da gayet başarılı olmuş.

Performans olarak sorunsuz, herhangi bir takılma, donma veya ısınma problemine rastlamadım.

Şarjı normal kullanımda (gün içinde sürekli Whatsapp, ara ara oyun, bol bol Facebook, Twitter, Instagram vb.) 1 günü çok rahat çıkartıyor. Zaten 3600 mAh pili bunda en büyük etken. Ultra güç tasarrufu modu ise gerçekten çok işe yarayabilir acil durumda.

Hızlı şarj özelliği de dikkate değer. Note 3'ü olan arkadaşlarımdan çok uzun şarj süresi olduğunu duyuyordum. S4 ile eş zamanda tam şarj edebiliyorum neredeyse.

hayırlı olsun hangi rengi aldınız... :) birde ekran kalitesi nasıl....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 17 ekimde aldım ve ne ıphonesi ne htcsi yapamıyacakğınız şey yok arkadaşlar şiddettle tavsıye ederim. kameradan tut herşeyine mükkemel bir iş çıkartmışlar metal kasa muhteşem estetik ve saglam telefon olmuş her türlü soru sora bilirsiniz.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
17 Ekimden bugüne kadar kullanıyorum, ekran çevresinde açıklık yok bununla ilgili video görmüştüm ve alırken dikkat ettim çok şükür çıkmadı, kamerası çok çok iyi pil QHD ekran olması nedeniyle çok az fazla gidiyor diğer telefonlara kıyasla, işlemci Exynox 64 bit ve Lollipop ile 64 bit desteği geleceğinden bence ilerde bu bir avantaj olacak bir diğer konuda artık Exynox da 4G desteği olduğu bunu deneme şansımız yok yurt dışına çıkan birisi belki bunu deneyebilir.
Note 10.1 tablet kullanıyorum ve Note 4 almamı en fazla dürtükleyen neden kalem ve tablet den daha hafif olması :),
Telefondan kullanımc görünüm performans vs açısından bir sorunum yok çok şükür tek sıkıntım Whatsapp, Whatsapp ön yüklü geliyor ve kaldıramıyorsunuz devre dışı bırakılabiliyor buda Whatsapp Plus kurmak istediğinizde kuramamanız anlamına geliyor. Umarım sonraki güncelleme ile bu sorun aşılabilir çünkü klasik whatsapp kullanamıyorum whatsapp plusa alışmışken kullanamamak çok canımı sıkıyor....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm herkese. Ben mi bulamadım bilmiyorum ama Note 3'ün en güzel özelliklerinden birisi S-pen menüsünün 5. fonksiyonu olan kalem penceresiydi. Böylelikle ana ekran üzerinde istediğiniz kadar minik pencere açıyordunuz. Note 4 'te sadece 4 menü var ve kalem penceresi yok. Bir fikri olan var mı

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Dostum turkcellden nasıl aldın ? ben alacak yer hala bulamadım. vodafone hattım var. Turkcellden tarifeye ek değil de normal alabilirmiyim peşin 2300 e

srk1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun hangi rengi aldınız... :) birde ekran kalitesi nasıl....
Teşekkür ederim, siyah renk aldım. Ekran kalitesi gerçekten çok iyi.

Dostum turkcellden nasıl aldın ? ben alacak yer hala bulamadım. vodafone hattım var. Turkcellden tarifeye ek değil de normal alabilirmiyim peşin 2300 e

İstanbul'da Beşiktaş'taki Turkcell bayisinden aldım. Telefon geldiği gün aradılar cihaz geldi diye zaten. Direkt gidip peşin alabilirsin sanırım, sıkıntı olmaması lazım.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
slm herkese. Ben mi bulamadım bilmiyorum ama Note 3'ün en güzel özelliklerinden birisi S-pen menüsünün 5. fonksiyonu olan kalem penceresiydi. Böylelikle ana ekran üzerinde istediğiniz kadar minik pencere açıyordunuz. Note 4 'te sadece 4 menü var ve kalem penceresi yok. Bir fikri olan var mı
var bu özellik uygulamayı açtıktan sonra üstten aşşa dogru küçültüyorsun ...

srk1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6c1f500f255ff95c6431b82159aec341.jpg

Arkadaslar bu widget uzerindeki saat kış saatine otomatik olarak gecmiyor, eger konuma gore degil de sehre vore secersem duzeliyor fakat konuma gore kullanmak istedigimde saat yaz saatinde kaliyor.

Bu sorunu nasil cozebilirim bir fikri olan var mi acaba?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
6c1f500f255ff95c6431b82159aec341.jpg

Arkadaslar bu widget uzerindeki saat kış saatine otomatik olarak gecmiyor, eger konuma gore degil de sehre vore secersem duzeliyor fakat konuma gore kullanmak istedigimde saat yaz saatinde kaliyor.

Bu sorunu nasil cozebilirim bir fikri olan var mi acaba?
kardeş bendede aynısı var çözemedim bulursan banada söyle...

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note 4 incelemesi ne zaman gelir acaba siteye bu konuda bilgisi olan varmı ????

sonbahar111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben Moskova, da çalışıyorum. dün galaxy note 4 satın aldım. Ama Türkçe dil desteği yok!,,,,
Google play dan bildiğim bütün proğramları indirip denedim... Bu ama nafile. Bir önerisi olan var mı?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Merhaba, ben Moskova, da çalışıyorum. dün galaxy note 4 satın aldım. Ama Türkçe dil desteği yok!,,,,
Google play dan bildiğim bütün proğramları indirip denedim... Bu ama nafile. Bir önerisi olan var mı?

Hocam bilgisayarının ayarlarını Türkçe bölgeyi Türkiye yapıp kies ile güncellemeyi deneyebilirsin (ben denemedim başıma böyle bir sorun gelmediği için) işe yarıyabilir

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
her iki işlemci konusunda muhayyer bırakılmış olsaydım ben yine de exynos'u tercih ederdim. arkadaşlar çok fuzuli ve boş yere takmışlar bu duruma. hatta ben samsung'un Türkiyeye exynos modeli ile getirmesini bir kıyak olarak görüyorum.

Ben ne zaman öyle bir şey demişim? (amerikanın olsun da isterse b.k olsun)
Amca bana kör aşık diyosun ama önce kendine bak. Samsung fanboyluğu yapan bi Amca profili çiziyosun. Ne kadar bilgili olduğunda ortadayken, Samsung'u S5'e eleştirdim demeyle olmuyor yani. Note 4 alıp almaman beni zerre ilgilendirmiyor konu da o değil zaten. Samsung Türkiye'yi 2.sınıf dünya ülkesi olarak görüyor sen gidip bunu kıyak görüyorsun diyecek pek bir şeyde yok. Yaşına hürmetim var evet ama doğruları sana söyleyince hemen millete fanboy yakıştırması yapıyosun. Bunu ayıp olarak nitelendiriyorsan sende aynı ayıbı başkalarına yapıyosun. Bana dediklerini es geçiyorum.

Genede kırdıysam,üzdüysem yada ayıp olarak görüyosan kusura bakma,özür dilerim Amca.
ben bir samsung kullanıcısı değilim ancak yeni samsung exynos işlemcisi bence snapdragon 805 e göre çok daha iyi. bir kere 20nm üretim teknolojisiyle üretilmiş ki hem daha az ısınıp daha uzun pil ömrü sunacaktır hem de 64bit destekli bir işlemci ve android L ile daha da performanslı olacaktır. ABD de snapdragon çıkma sebebi tamamen LTE lisans anlaşmazlıkları yoksa bizi 2. dünya ülkesi gördüklerinden değil. snapdragon bir tek avantaj sunuyor o da CM gibi custom rom geliştiricileri işlemcinin kaynak kodlarına daha rahat ulaştıkları için daha çabuk custom rom çıkarabiliyorlar.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
fabrika çıkışlı tüm diller yüklenir nasıl yok dil ayarlarına gir tr aşşalarda seç onu

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim telefonun saati gece 00.00'dan sonra kendini duzeltti valla.
bende hala aynı....