S
SDN Okuru
SDN Okuru
şuanda siyah note 4 elimde dün aldım bimeksten hiçbir kozmetik sorun yok cihazda tek bi problemde yaşamadım açıkçası... alacak arkadaşlara öneririm...
Telefonu alan arkadaşlar çerçeve kenarındaki boşluk herkeste varmı? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu boşluk haberleri kafa karıştırıcı. Telefonu kullanan arkadaşlardan cevap beklyorum.
Eyvallah.telefonu nerden aldınz?Telefonun sağına soluna kart sokmaya çalışmadım lakin görünürde bir boşluk yok yukarıdaki arkadaşın söylediği hicbir durumla karşılaşmadım ne kasıyor ne boşluk var ne de kalemden ses geliyor.
Hocam cihazı teknosa da uzun süre kullandım. Bahsedilen açıklık dikkat edildiği zaman hemen farkediliyor ve eğer takıntılı biriyseniz rahatsız olabilirsiniz. Fakat oraya dikkat etmeden yani kusur olduğunu kafadan atıp telefonu kulandiginiz zaman gözünüze çarpmıyor.Telefonu alan arkadaşlar çerçeve kenarındaki boşluk herkeste varmı? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu boşluk haberleri kafa karıştırıcı. Telefonu kullanan arkadaşlardan cevap beklyorum.
Hocam cihazı teknosa da uzun süre kullandım. Bahsedilen açıklık dikkat edildiği zaman hemen farkediliyor ve eğer takıntılı biriyseniz rahatsız olabilirsiniz. Fakat oraya dikkat etmeden yani kusur olduğunu kafadan atıp telefonu kulandiginiz zaman gözünüze çarpmıyor.
Bu açıklık hertarafnda eşitmi bazı arkadaslar sol ve üst tarafta var sag ve alt tarafnda yok diyorlar
bu özellik dram özelliği evet note 4 dede var...
Sadece ekranın sol çerçevesinde vardı hocam.Bu açıklık hertarafnda eşitmi bazı arkadaslar sol ve üst tarafta var sag ve alt tarafnda yok diyorlar
Cihazın ekranı 4K degil.Merhaba ben telefonuma 4k violar atmak istiyorum youtubedende indirdim bide bluray filimler atmak istiyorum lakin yüklenmiyor dosya boyutu çok büyük diyor dönüştürmemi sitiyor bu tarz şeyler yükleyemeceksem telefona 4k ekranı ne işe yarayacak ozaman kies'ten yüklemeye çalıtım ordanda olmadı lütfen yardımcı olun telefonuma bunları nasıl yükleyebilirim?
hayırlı olsun hangi rengi aldınız...Ben Note 4'ü 18 Ekim'de Turkcell'den aldım.
İlk olarak kasada herhangi bir açıklık görünmüyor, en azından gözle görülebilen bir açıklık yok benim cihazımda.
Kamerayı soran arkadaşlar için, gayet memnunum kamerasından, S4'ten sonra baya bir fark olduğunu hissettiriyor. Ön kamerası da gayet başarılı olmuş.
Performans olarak sorunsuz, herhangi bir takılma, donma veya ısınma problemine rastlamadım.
Şarjı normal kullanımda (gün içinde sürekli Whatsapp, ara ara oyun, bol bol Facebook, Twitter, Instagram vb.) 1 günü çok rahat çıkartıyor. Zaten 3600 mAh pili bunda en büyük etken. Ultra güç tasarrufu modu ise gerçekten çok işe yarayabilir acil durumda.
Hızlı şarj özelliği de dikkate değer. Note 3'ü olan arkadaşlarımdan çok uzun şarj süresi olduğunu duyuyordum. S4 ile eş zamanda tam şarj edebiliyorum neredeyse.
Eğer sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Ben Note 4'ü 18 Ekim'de Turkcell'den aldım.
İlk olarak kasada herhangi bir açıklık görünmüyor, en azından gözle görülebilen bir açıklık yok benim cihazımda.
Kamerayı soran arkadaşlar için, gayet memnunum kamerasından, S4'ten sonra baya bir fark olduğunu hissettiriyor. Ön kamerası da gayet başarılı olmuş.
Performans olarak sorunsuz, herhangi bir takılma, donma veya ısınma problemine rastlamadım.
Şarjı normal kullanımda (gün içinde sürekli Whatsapp, ara ara oyun, bol bol Facebook, Twitter, Instagram vb.) 1 günü çok rahat çıkartıyor. Zaten 3600 mAh pili bunda en büyük etken. Ultra güç tasarrufu modu ise gerçekten çok işe yarayabilir acil durumda.
Hızlı şarj özelliği de dikkate değer. Note 3'ü olan arkadaşlarımdan çok uzun şarj süresi olduğunu duyuyordum. S4 ile eş zamanda tam şarj edebiliyorum neredeyse.
Eğer sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Teşekkür ederim, siyah renk aldım. Ekran kalitesi gerçekten çok iyi.hayırlı olsun hangi rengi aldınız...birde ekran kalitesi nasıl....
Dostum turkcellden nasıl aldın ? ben alacak yer hala bulamadım. vodafone hattım var. Turkcellden tarifeye ek değil de normal alabilirmiyim peşin 2300 e
var bu özellik uygulamayı açtıktan sonra üstten aşşa dogru küçültüyorsun ...slm herkese. Ben mi bulamadım bilmiyorum ama Note 3'ün en güzel özelliklerinden birisi S-pen menüsünün 5. fonksiyonu olan kalem penceresiydi. Böylelikle ana ekran üzerinde istediğiniz kadar minik pencere açıyordunuz. Note 4 'te sadece 4 menü var ve kalem penceresi yok. Bir fikri olan var mı
kardeş bendede aynısı var çözemedim bulursan banada söyle...![]()
Arkadaslar bu widget uzerindeki saat kış saatine otomatik olarak gecmiyor, eger konuma gore degil de sehre vore secersem duzeliyor fakat konuma gore kullanmak istedigimde saat yaz saatinde kaliyor.
Bu sorunu nasil cozebilirim bir fikri olan var mi acaba?
Benim telefonun saati gece 00.00'dan sonra kendini duzeltti valla.kardeş bendede aynısı var çözemedim bulursan banada söyle...
Merhaba, ben Moskova, da çalışıyorum. dün galaxy note 4 satın aldım. Ama Türkçe dil desteği yok!,,,,
Google play dan bildiğim bütün proğramları indirip denedim... Bu ama nafile. Bir önerisi olan var mı?
her iki işlemci konusunda muhayyer bırakılmış olsaydım ben yine de exynos'u tercih ederdim. arkadaşlar çok fuzuli ve boş yere takmışlar bu duruma. hatta ben samsung'un Türkiyeye exynos modeli ile getirmesini bir kıyak olarak görüyorum.
ben bir samsung kullanıcısı değilim ancak yeni samsung exynos işlemcisi bence snapdragon 805 e göre çok daha iyi. bir kere 20nm üretim teknolojisiyle üretilmiş ki hem daha az ısınıp daha uzun pil ömrü sunacaktır hem de 64bit destekli bir işlemci ve android L ile daha da performanslı olacaktır. ABD de snapdragon çıkma sebebi tamamen LTE lisans anlaşmazlıkları yoksa bizi 2. dünya ülkesi gördüklerinden değil. snapdragon bir tek avantaj sunuyor o da CM gibi custom rom geliştiricileri işlemcinin kaynak kodlarına daha rahat ulaştıkları için daha çabuk custom rom çıkarabiliyorlar.Ben ne zaman öyle bir şey demişim? (amerikanın olsun da isterse b.k olsun)
Amca bana kör aşık diyosun ama önce kendine bak. Samsung fanboyluğu yapan bi Amca profili çiziyosun. Ne kadar bilgili olduğunda ortadayken, Samsung'u S5'e eleştirdim demeyle olmuyor yani. Note 4 alıp almaman beni zerre ilgilendirmiyor konu da o değil zaten. Samsung Türkiye'yi 2.sınıf dünya ülkesi olarak görüyor sen gidip bunu kıyak görüyorsun diyecek pek bir şeyde yok. Yaşına hürmetim var evet ama doğruları sana söyleyince hemen millete fanboy yakıştırması yapıyosun. Bunu ayıp olarak nitelendiriyorsan sende aynı ayıbı başkalarına yapıyosun. Bana dediklerini es geçiyorum.
Genede kırdıysam,üzdüysem yada ayıp olarak görüyosan kusura bakma,özür dilerim Amca.
fabrika çıkışlı tüm diller yüklenir nasıl yok dil ayarlarına gir tr aşşalarda seç onuMerhaba, ben Moskova, da çalışıyorum. dün galaxy note 4 satın aldım. Ama Türkçe dil desteği yok!,,,,
Google play dan bildiğim bütün proğramları indirip denedim... Bu ama nafile. Bir önerisi olan var mı?
bende hala aynı....Benim telefonun saati gece 00.00'dan sonra kendini duzeltti valla.