ugurbaseymez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şuan cihaz elimde çok iyi herkese tavsiye ederim

S4'den Note 4'e terfi ettim,
Exynos'un avantajı Lollipop ile ortaya çıkacak 64 bit desteği geldiğinde avantajlı duruma geçecek bence...
Nereden aldınız telefonları beylerr ?? ben samsung bayisine söyledim hala bekletiyorlar gelecek diye
Teknosadan aldım bugün ben![]()
Teknosadan ön sipariş verdim , şehir ankara ama ön siparişsiz de satıyorlardı en son 2 tane kalmiştı sordum![]()
Nereden aldınız telefonları beylerr ?? ben samsung bayisine söyledim hala bekletiyorlar gelecek diye
Hadi yaa. ben bekle bekle bi hal oldum yahala gelmedi sakaryadayım halbuki teknosa satmıyor. samsung gelecek dedi onu bekliyorum. memnun musunuz peki nedir durumlar?
yahu bu meretin Türkiye tanıtım lansmanı dün olmayacak mıydı? yani 17 ekim demişlerdi, bildiğim kadarıyla... yaptılar da biz mi duymadık, yoksa ertelendi de haberimiz mi olmadı?
bilen biri bu konuya açıklık getirebilirse seviniriz.
yahu şu sualime cevap verecek bir babayiğit yok mu Allah aşkına?
telefon raflardaki yerini aldımı bu konuda bilgisi olan varmı ? (mediamarkt,teknosa,bimeks vs vs. )
yahu şu sualime cevap verecek bir babayiğit yok mu Allah aşkına?
seyyah ben cevap vereyim şimdi teknosa ayın 17.sinden sonra önsiparişleri dağıtcak resmi satışı ayın 20 sinde yani samsung bayisi 20 sinden itibaren stoklarda olcak bazılarıda ayın 24 ünde ön siparişlerid agıtıyor yani alacagın yere göre değişir bence samsungun kendisinden al disbrütör garantili veriolar ben gittim samsung bayisine 20 adet varmış orda tanıtım olmuş birtek burda var dedi inceledim gerçekten bu sefer olmuş dedim premium his var ekran desen muhteşemin önünde yansımada çok az yapıyor bu arada 64 bitlik exynosluydu antutu yaptım orda 50000 i gördüyahu şu sualime cevap verecek bir babayiğit yok mu Allah aşkına?
seyyah ben cevap vereyim şimdi teknosa ayın 17.sinden sonra önsiparişleri dağıtcak resmi satışı ayın 20 sinde yani samsung bayisi 20 sinden itibaren stoklarda olcak bazılarıda ayın 24 ünde ön siparişlerid agıtıyor yani alacagın yere göre değişir bence samsungun kendisinden al disbrütör garantili veriolar ben gittim samsung bayisine 20 adet varmış orda tanıtım olmuş birtek burda var dedi inceledim gerçekten bu sefer olmuş dedim premium his var ekran desen muhteşemin önünde yansımada çok az yapıyor bu arada 64 bitlik exynosluydu antutu yaptım orda 50000 i gördüalacaksan şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim sevgili kadir, verdiğin bilgiler için. google amcadan samsungun yerini arattım, genel müdürlük binası eyüp merkezde imiş. oradan satış yapılıyor mu acaba? yoksa satış yapan ayrı bir birimi, mağazası mı var acaba? orası bana çok yakın ya hani!![]()
Valla samsung mobile magazalarında var çogu yerde teknolojik marketlere gelmesi daha geç olcak bence sana en yakın samsung mobile ı samsung türkiye sitesinden bul ona göre git zaten ayın yarin 20 si olur artık samsung bayilerinde... bu arada hangi renk alacaksın altın ve siyah çok güzelteşekkür ederim sevgili kadir, verdiğin bilgiler için. google amcadan samsungun yerini arattım, genel müdürlük binası eyüp merkezde imiş. oradan satış yapılıyor mu acaba? yoksa satış yapan ayrı bir birimi, mağazası mı var acaba? orası bana çok yakın ya hani!![]()
exynoslu sürüm 64 bit diğeri 32 bit ezxynos 8 çekirdek diğeri 4 yani anlıcagın her yönden avantajlı olan exynoslu bizim türkiyede satılcak olan sürümArkadaşlar Galaxy note 4 almayı düşünüyorum araştırmalarım neticesinde işlemci sürümunun 2 modelde geleceği söylenıyor kesın bır bıllgı varmı acaba ?
ve her konuda en ustunu ne Snapdragon 805 vs Exynos 5433 ??? avantajları ve dez avantajları neler acaba ?
Arkadaşlar merhaba;
ben iphone 5s kullanıcısıyım note 4 almayı düşünüyorum. size bir kaç sorum olacak samsung yurt dışındaki ürün özellikleri ile tr de işlemcisini degiştirmiş bunun etkisi sorunu varmıdır.
yada note 4 almaz isem sony z3- iphone 6 plus düşünüyorum
fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba;
ben iphone 5s kullanıcısıyım note 4 almayı düşünüyorum. size bir kaç sorum olacak samsung yurt dışındaki ürün özellikleri ile tr de işlemcisini degiştirmiş bunun etkisi sorunu varmıdır.
yada note 4 almaz isem sony z3- iphone 6 plus düşünüyorum
fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.
Adreno 420 hocam..Benchmark sonuçlarında Snapdragon sadece grafik değerinde önde zaten. O da Adreno 360 GPU'yla alakalı. Ama şöyle birsey N9005'in şarjı cok iyi gidiyor 😃