Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
S4'den Note 4'e terfi ettim,
Exynos'un avantajı Lollipop ile ortaya çıkacak 64 bit desteği geldiğinde avantajlı duruma geçecek bence...

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4'den Note 4'e terfi ettim,
Exynos'un avantajı Lollipop ile ortaya çıkacak 64 bit desteği geldiğinde avantajlı duruma geçecek bence...

Nereden aldınız telefonları beylerr ?? ben samsung bayisine söyledim hala bekletiyorlar gelecek diye

ugurbaseymez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosadan ön sipariş verdim , şehir ankara ama ön siparişsiz de satıyorlardı en son 2 tane kalmiştı sordum :)

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosadan ön sipariş verdim , şehir ankara ama ön siparişsiz de satıyorlardı en son 2 tane kalmiştı sordum :)

Hadi yaa. ben bekle bekle bi hal oldum ya :D hala gelmedi sakaryadayım halbuki teknosa satmıyor. samsung gelecek dedi onu bekliyorum. memnun musunuz peki nedir durumlar?

Reaksiyon puanı
10,315
yahu bu meretin Türkiye tanıtım lansmanı dün olmayacak mıydı? yani 17 ekim demişlerdi, bildiğim kadarıyla... yaptılar da biz mi duymadık, yoksa ertelendi de haberimiz mi olmadı?

bilen biri bu konuya açıklık getirebilirse seviniriz.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Nereden aldınız telefonları beylerr ?? ben samsung bayisine söyledim hala bekletiyorlar gelecek diye

Dün Ankara Ankamall Teknosa'dan aldım Ankamall'ın bir kısmı tadilat da olduğundan Samsung bayisi kapalıydı elemanlar aşağıdaki teknoloji marketlerde hizmet veriyorlar.
Eelctro World'e sordum ilk sadece beyaz renk vardı almadım, aşağı indim vatan notebook'a sordum siyah almak istiyordum elindekileri ön siparişlere ayırdığını Cumartesi sabah alabileceğimi söyledi çıkarken başka bir samsung elemanı teknosada olduğunu söyledi. Bende gittim Teknosa'dan siyah rengini aldım.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Samsung Hub ve Group Play yok!!! Hub'ı zaten kullanmuyordumda Group Play olmamasına üzüldüm. Play market dekini de indiremiyoruz.
Aradım taradım S5 için olan versiyonu buldum ama henüz deneyemedim.

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Sakaryadayım burada hala yok ya deli ediyorlar adamı

ugurbaseymez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi yaa. ben bekle bekle bi hal oldum ya :D hala gelmedi sakaryadayım halbuki teknosa satmıyor. samsung gelecek dedi onu bekliyorum. memnun musunuz peki nedir durumlar?

Çok memnunum aktif kullanımda 1 günü çıkarıyor zorladım biraz kasar mi diye hiç kasmadi,telefonda bir eksik göremedim ama bu yerleşik uygulamaları sevmiyorum silinmiyor falan zorla kullanıyor gibi onları da devre dışı bırakıyorum silinmese de görmüyorum .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Antutu 49000 alıyor onuda eklemiş olayım .

Reaksiyon puanı
10,315
yahu bu meretin Türkiye tanıtım lansmanı dün olmayacak mıydı? yani 17 ekim demişlerdi, bildiğim kadarıyla... yaptılar da biz mi duymadık, yoksa ertelendi de haberimiz mi olmadı?

bilen biri bu konuya açıklık getirebilirse seviniriz.

yahu şu sualime cevap verecek bir babayiğit yok mu Allah aşkına?

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefon raflardaki yerini aldımı bu konuda bilgisi olan varmı ? (mediamarkt,teknosa,bimeks vs vs. )

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende aynı duyumu aldım. Hatta Samsung bayisindeki adam da bana "Arkadaşımız 17 sinde lansmana gidecek. Ertesi gün hazır olur bayimizde " Dedi . Onu bekliyorum ama ne arayan var ne soran.

telefon raflardaki yerini aldımı bu konuda bilgisi olan varmı ? (mediamarkt,teknosa,bimeks vs vs. )

Ben de bunu çok bekliyorum ama henüz bir şey yok. Teknosa nın istanbul Ankara bikaç nayisinde var. Mediamarkt ında aynı şekilde.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
seyyah ben cevap vereyim şimdi teknosa ayın 17.sinden sonra önsiparişleri dağıtcak resmi satışı ayın 20 sinde yani samsung bayisi 20 sinden itibaren stoklarda olcak bazılarıda ayın 24 ünde ön siparişlerid agıtıyor yani alacagın yere göre değişir bence samsungun kendisinden al disbrütör garantili veriolar ben gittim samsung bayisine 20 adet varmış orda tanıtım olmuş birtek burda var dedi inceledim gerçekten bu sefer olmuş dedim premium his var ekran desen muhteşemin önünde yansımada çok az yapıyor bu arada 64 bitlik exynosluydu antutu yaptım orda 50000 i gördü :) alacaksan şimdiden hayırlı olsun

Reaksiyon puanı
10,315
seyyah ben cevap vereyim şimdi teknosa ayın 17.sinden sonra önsiparişleri dağıtcak resmi satışı ayın 20 sinde yani samsung bayisi 20 sinden itibaren stoklarda olcak bazılarıda ayın 24 ünde ön siparişlerid agıtıyor yani alacagın yere göre değişir bence samsungun kendisinden al disbrütör garantili veriolar ben gittim samsung bayisine 20 adet varmış orda tanıtım olmuş birtek burda var dedi inceledim gerçekten bu sefer olmuş dedim premium his var ekran desen muhteşemin önünde yansımada çok az yapıyor bu arada 64 bitlik exynosluydu antutu yaptım orda 50000 i gördü :) alacaksan şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim sevgili kadir, verdiğin bilgiler için. google amcadan samsungun yerini arattım, genel müdürlük binası eyüp merkezde imiş. oradan satış yapılıyor mu acaba? yoksa satış yapan ayrı bir birimi, mağazası mı var acaba? orası bana çok yakın ya hani! :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
teşekkür ederim sevgili kadir, verdiğin bilgiler için. google amcadan samsungun yerini arattım, genel müdürlük binası eyüp merkezde imiş. oradan satış yapılıyor mu acaba? yoksa satış yapan ayrı bir birimi, mağazası mı var acaba? orası bana çok yakın ya hani! :)

Ankara'da çıktığı gün yani 17'sinde Teknosa dan aldım. Genelde beyaz renk var ben siyah tercih ettiğim için biraz dolaştım ama buldum sonunda

Whatsapp ön yüklü geliyor ve kaldırılamıyor devre dışı bırakabiliyorsunuz, benim gibi Whatsapp Plus kullananlar için kötü haber kuramıyorsunuz maalesef.
Whatsapp kaldırılamadığı için (devre dışı bıraksanızda) plus'ı kurmak istediğinizde farklı bir sürümün kurulu olduğu uyarısı verip kurulamıyor :(

hackerss07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galaxy note 4 almayı düşünüyorum araştırmalarım neticesinde işlemci sürümunun 2 modelde geleceği söylenıyor kesın bır bıllgı varmı acaba ?
ve her konuda en ustunu ne Snapdragon 805 vs Exynos 5433 ??? avantajları ve dez avantajları neler acaba ?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Valla samsung mobile magazalarında var çogu yerde teknolojik marketlere gelmesi daha geç olcak bence sana en yakın samsung mobile ı samsung türkiye sitesinden bul ona göre git zaten ayın yarin 20 si olur artık samsung bayilerinde... bu arada hangi renk alacaksın altın ve siyah çok güzel

Arkadaşlar Galaxy note 4 almayı düşünüyorum araştırmalarım neticesinde işlemci sürümunun 2 modelde geleceği söylenıyor kesın bır bıllgı varmı acaba ?
ve her konuda en ustunu ne Snapdragon 805 vs Exynos 5433 ??? avantajları ve dez avantajları neler acaba ?
exynoslu sürüm 64 bit diğeri 32 bit ezxynos 8 çekirdek diğeri 4 yani anlıcagın her yönden avantajlı olan exynoslu bizim türkiyede satılcak olan sürüm :) zaten snapdrogon 805 türkiyede olmucak merak etme... :)

fuataydinn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

ben iphone 5s kullanıcısıyım note 4 almayı düşünüyorum. size bir kaç sorum olacak samsung yurt dışındaki ürün özellikleri ile tr de işlemcisini degiştirmiş bunun etkisi sorunu varmıdır.

yada note 4 almaz isem sony z3- iphone 6 plus düşünüyorum

fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.

mrtadtp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

ben iphone 5s kullanıcısıyım note 4 almayı düşünüyorum. size bir kaç sorum olacak samsung yurt dışındaki ürün özellikleri ile tr de işlemcisini degiştirmiş bunun etkisi sorunu varmıdır.

bu günlerde note 4 almayı planlıyorum. aldıktan sonra yorumlarımı yazarım. :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar merhaba;

Performans olarak Türkiye'ye gelen işlemciden şüphen olmasın. Samsung'un kendi işlemcisi. Sadece S805 'ten enerji tüketimi konusunda bir tık geride ama bu o kadar büyük bir fark veya problem çıkartacak bir durum değil. IOS'tan geçiş yapacağın için alışma süren uzun olabilir. Fikrimi sorarsan Note 4 al derim. Android 5 aldığında daha iyi olacağı kesin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu varken iphone 6 plus alan insanların kafatasını açıp içine bakmak istiyorum küflenmiş kaşar peyniri mi var diye...

ugurbaseymez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ayın on yedisinden beri kullanıyorum hicbir eksigi yok mukemmel bir telefon ,sarj konusunda da cok iyi gun boyu 3g açık ara ara gps açık 1saat telefon görüşmesi yaptim 5.5 saat ekran acik kaldi saat 8den beri kullaniyorum simdi sarja taktım yuzde 10a düştü. Sadece usb 3.0 olmaması kotu oldu.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1

samsung galaxy s2 deki bu özellik note 4 te varmı

Langsuyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu ayın 16sında internet üzerinden hızlı teslimatla bimeksten aldım ev şaunda telefonu servise bıraktım neden diceksiniz telefonun donanım yönünden hiçbir sıkıntısı yok fakat kozmetik açıdan ciddi sorunları var telefonun solunda ve üstünde ciddi bir boşluk var bazı yerlerde arkadaşlar bunun düşmelere karşı ekranı koruma amaçlı olduğunu söylüyorlar ama o zamanda tüm ekran çevresinde olması gerekirdi diye düşünüyorum bu çok rahatsız edici bir durum bir ikincisi ise kalemi pek kullanmadan kalem sağa sola hafif oynamaya başladı ve ses çıkarıyor ciddi bir şekilde bunlar beni rahatsız ettiği içinde ürünü dün samsung servisine bıraktım dün gece mesaj geldi ve samsung servisine gittim ve ordaki arkadaşlar bunların telefonun kusurları olmadığını ve g.koreden mail geldiğini ürün hakkında herhangi bir işlem yapamayacaklarını ilettiler bende ürünü teslim almadan müşteri hizmetlerini aradım ve şikayetimi dile getirdim ve şuan bana dönüş yapmalarını bekliyorum. Çok beğenerek isteyerek almıştım ürünü ama bu olaylar beni üründen çok soğutmuş durumda internetten takip ettiğim kadarıylada bu durum tüm kullanıcılarda yok bu da demek oluyor ki bazı ürünlerde kozmetik anlamda bazı sıkıntılar var şuan pişman olmuş durumdayım.

Fakat ürünün performansı çom üst düzey ve tatmin edici pil performansı da gayet güzel 1 günü çok rahat çıkarıyor. fakat 2d oyunlarda mesela candy crash nedense ben bazı takılmalar kasmalar yaşadım nedenini de pek bilemiyorum.

mehmetulu4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alan arkadaşlar çerçeve kenarındaki boşluk herkeste varmı? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu boşluk haberleri kafa karıştırıcı. Telefonu kullanan arkadaşlardan cevap beklyorum.