ben şuanda piyasada olanlardan bahsediyorum.Şu Anda Yaygın Olmaya Başlanacak MTK MT6592 Çipset Var Oda 8 Çekirdek.
ben şuanda piyasada olanlardan bahsediyorum.Şu Anda Yaygın Olmaya Başlanacak MTK MT6592 Çipset Var Oda 8 Çekirdek.
Ya siz neyin kavgasını yapıyosunuz? Siz bu kavgayı yaparken maalesef samsung 1 milyon daha sattı.![]()
ben de şu anda bir kararsızlık yaşıyorum note3 mü 5s mi?
şöyle söyleyeyim öncelikle henüz gerçek bir smartphone kullanmadım yani şu anda android ve ios hakkında neredeyse sıfır bilgim şu ana kadar beni idare etsin diye(malum sınava hazırlanıyorum ygslys) samsungun galaxy mini diye bi telefon var onu kullandım yani kullanmak denmez içinde uyguluma atacak yer bile yok yani öylesine kullanmıştım android uygulamaları hakkında hiç bilgim yok ama genel kanı güvensiz oldugu üzerine ama nedir ne degildir bilmiyorum yani biraz o hissi veriyor ama bilmiyorum
sınavdan sonra bir telefon almayı düşünüyorum ama gönlümde yatan note3 çünkü ilk kez kullanacam büyük ekrana geçiş yapacam telefonda notlar almak makale okumak gibi şeyler yapmak istiyorum oyunla henüz gerçek bir smartphone kullanmadıgım için bilmiyorum bunlar için tablet almalıyım heralde diyorum telefon için en ideali bence iphone 5s ama şimdi almıyım diyorum malum sınav var iphone6yı beklemeli miyim zaten sınavım haziranda bitiyor çıkmış olur mu acaba bi de iphone 6 kaç inç ekranla gelecek 5s benim işimi görür mü acaba fiyatı o zamana kadar düşer mi kafam çok karışık yardım eder misiniz
Note 3 alma. 1 ay daha bekle LG G Pro 2 ve General Mobile Elite telefonlarını incele. 5s de alma. iPhone 6, Note 3 büyüklüğünde gelecek diyorlar ama kesin ne zaman bilinmez.
mesela android'de iki uygulamayı aynı ekranda çalıştırabilirsin(yarısı aşağıda yarısıda yukarda gibi) tabi bu söylediğim sadece note 3 ve galaxy s4 için geçerlielitei gördüm gerçekten çok iyi bir telefon olacak heralde aşırı iyi ama bataryadan kesmişler haliyle![]()
gerçekten çok kararsızım note3 de iphone 5s de çok güzel geliyor mesela androidde yapılıp iphoneda yapılamayan neler var serbestlik rahatlık olarak bahsedilen
elitei gördüm gerçekten çok iyi bir telefon olacak heralde aşırı iyi ama bataryadan kesmişler haliyle![]()
gerçekten çok kararsızım note3 de iphone 5s de çok güzel geliyor mesela androidde yapılıp iphoneda yapılamayan neler var serbestlik rahatlık olarak bahsedilen
daha birçok şey sıralayabiliriz,kısacası kişiselleştirme istiyorsan ios işine yaramaz ios daha çok satbilite ile öne çıkar android ise kişselleştirmeelitei gördüm gerçekten çok iyi bir telefon olacak heralde aşırı iyi ama bataryadan kesmişler haliyle![]()
stabilite yazacaktım kusura bakma satbilite yazmışımdaha birçok şey sıralayabiliriz,kısacası kişiselleştirme istiyorsan ios işine yaramaz ios daha çok satbilite ile öne çıkar android ise kişselleştirme
Arkadaslar cok tesekkurler su an da lg g2 dusunuyorum note3 cok buyuk geliyor 5sden vazgectim g2 nasildir ya benim icin su ozelliklerin olmasi normal yani cok bisey istemiyorum telefon kullanisli olsun yeter camerasindaki sorunlar guncellemi meyle giderilir mi cok da onemli degil aslinda henuz smartphone cinsinden bir sey kullanmadim lg g2 isimi gorur heralde sorun cikarir mi?
arkadaşlar ortalama 40,50 fotograf 8,10 tane uygulama(bilmiyorum çok mu oldu) birkaç tane video ya da dizi izlemek için birkaç tane ebook bunlar için lg g2 16 gb yeterli olur mu lütfen objektif olun hiç kullanmadım henüz bilmiyorum 16gblık bellek hakkında bir şey
arkadaşlar ortalama 40,50 fotograf 8,10 tane uygulama(bilmiyorum çok mu oldu) birkaç tane video ya da dizi izlemek için birkaç tane ebook bunlar için lg g2 16 gb yeterli olur mu lütfen objektif olun hiç kullanmadım henüz bilmiyorum 16gblık bellek hakkında bir şey
![]()
60'a yakın uygulama var, bu uygulamaların yaklaşık 4GB'ı oyun.
Müzikler 400mb'a yakın ama burda " Diğer" kategorisi altına toplamış. Aynı şekilde resim ve videolar da öyle.
Gördüğün gibi daha 8gb doldurabilmişim.
Yok yaa ben dolduracağımdan değil rahatlığı sevdiğimden 32lik aldım yoksa 16lık da yeterdi bana. =)Benim 25 GB alanım olsaydı filmlerin, oyunların, müziklerin vs. boş alan bırakmazdım![]()
peki bu uygulamaları güncellediğinde tekrar yükleniyor her defasında onlar bir süre sonra doldurmaz mı hafızayı? :s
arkadaşlar şmdi de lg g2 düşünüyorum ama alma aşamasında gibiyim hala net bir karar veremedim kafayı yiycem htc one 2 yi beklemeli miyim nasıl olur acababir de telefonu teknosadan mı almak lazım pek güvenmiyorum ben artık oraya lgnin kendi mağazasında var mı telefon ne kadar orda fiyatı ?