Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
iPhone hayatta almam =))
iPhone hayatta almam =))
iPhone hayatta almam =))
Sen g2 kullanmaya devam et ben de kendimi durdurmak için geçtim ayfona yoksa bi' şakası yok
HahahahForever Ayfon dimi kanka
![]()
Vallaha forever olur mu bilmem de en az for four years olur orası kesin:lol:
android moderatorune bakin hele. kinim kinim kinadim seniHiç düşünmeden İphone 5s al derim![]()
Sen g2 kullanmaya devam et ben de kendimi durdurmak için geçtim ayfona yoksa bi' şakası yok
iphone almaya karar vermişsiniz hayırlısı olsun şimdiden yanlız yanınızda şarj aleti taşımayı unutmayın![]()
alıştıysan sorun yok arkadaşımdada 5s var evet kalitesine kimse bişey diyemez ama gözü gittiğimiz yerlerde sürekli priz arıyorAlıştım o duruma maalasef![]()
Alıştım o duruma maalasef![]()
Hiç düşünmeden Note 3 derim. performans olarak appledan çok daha öndedir hem bu saatten sonra 5s alınmaz yakında 6 çıkacak zaten.
O kadar ciddi şarj sıkıntısımı var ya? Ben yeter diye alıyorum hahahah)
Normal kullanımda bile 1 günü zor görürsün bence.![]()
Abartmayalım![]()
Bence 1 günü çıkarır oda bana yeter.
Normal kullanımda 1 günü rahat görüyor tamam şarj konusunda ayfon akıllılar arasında en kötüsü ona lafım yok ama fazla abartmaya gerek yok tabi 5 için konuşuyorum 4 ve 4s'i bilemem
Kızmayın yavbeni hiç 1 gün götürmedi de ondan dedim. =))
4ever iPhoneeşarj sorununu her defasında dile getiren arkadaşlara da bir önerim var Taşınabilir Şarj Aleti diye bir teknoloji var 21. yüzyılda yaşayan insanlar bunu kullanıyor
4-5 gün boyunca priz aramadan her yerde şarj edebiliyorsunuz
![]()
Note 3 performans olarak Apple dan çok daha önde hadi ya güldürme beniiHangi saatten sonra alalım? Yakında 6 çıkacak diyosun kaynak gösterirmisin?
KatılıyorumTaşınabilir Şarj Aleti diye bir teknoloji var 21. yüzyılda yaşayan insanlar bunu kullanıyor4-5 gün boyunca priz aramadan her yerde şarj edebiliyorsunuz
![]()
siz apple fanatiklerinin klasik lafıdır zaten bu bu kadar sıkıcı bi işletim sistemini bu kadar övmenizin sebebi nedir. Apple'yı samsungtan 2 yönde önde bulurum 1-tasarım, 2-Market(appstore) şuan samsungun Note 3 de yaptıklarını apple yapsaydı yere göğe sığdıramayacaktınız bi parmak izi sensörü yaptılar 2 ay konuştunuz bee:yes: gir performans testlerine bak 5s mi note 3 mü. siz böyle dedikçe samsung yapıyo elbet bi gün anlayacaksınız. zaten apple da androıdden bi şey çalmaya başladı artık ee tabi onlarda anladı ama çaktırmıyolar.Siz apple fanatikleri kendinizi avutmaya devam edin:clap: