Samsung Galaxy Note 3 mü Iphone 5S mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etendu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sen g2 kullanmaya devam et ben de kendimi durdurmak için geçtim ayfona yoksa bi' şakası yok

Önümüzdeki cihazlara bakıcaz =) iPhone almayacağım kesin ama =) alsam ben iphone'da da durduramam kendimi illa jb yaparım yani onda da. =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi note 3 hızlı bi telefon ayrıca yapabildiğin şeyler daha fazla. Samsung un güncelleme konusundaki başarıları da iyi tek sıkıntısı malzeme kalitesi ki bu da iphone da son derece yüksek seviyede. Sağlam telefon . Ayrıca apple ın güncelleme desteği samsung dan kesinlikle daha fazla bu da kesin. Ama ben yine de günlük ihtiyaçları note 3 ün daha iyi karşılayacağını düşünerek hem de hafızası daha iyi note 3 almanı tavsiye ediyorum.

fawkes88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone almaya karar vermişsiniz hayırlısı olsun şimdiden yanlız yanınızda şarj aleti taşımayı unutmayın :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 al şarj aletini eve bırak uzun yola çık. :P

fawkes88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıştım o duruma maalasef :(
alıştıysan sorun yok arkadaşımdada 5s var evet kalitesine kimse bişey diyemez ama gözü gittiğimiz yerlerde sürekli priz arıyor :) yinede hayırlısı olsun herkesin aldığı cihaz en iyisidir :)

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hiç düşünmeden Note 3 derim. performans olarak appledan çok daha öndedir hem bu saatten sonra 5s alınmaz yakında 6 çıkacak zaten.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hiç düşünmeden Note 3 derim. performans olarak appledan çok daha öndedir hem bu saatten sonra 5s alınmaz yakında 6 çıkacak zaten.

Note 3 performans olarak Apple dan çok daha önde hadi ya güldürme benii :) Hangi saatten sonra alalım? Yakında 6 çıkacak diyosun kaynak gösterirmisin?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence 1 günü çıkarır oda bana yeter.

Normal kullanımda 1 günü rahat görüyor tamam şarj konusunda ayfon akıllılar arasında en kötüsü ona lafım yok ama fazla abartmaya gerek yok tabi 5 için konuşuyorum 4 ve 4s'i bilemem

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Normal kullanımda 1 günü rahat görüyor tamam şarj konusunda ayfon akıllılar arasında en kötüsü ona lafım yok ama fazla abartmaya gerek yok tabi 5 için konuşuyorum 4 ve 4s'i bilemem

Yok yok doğru diyosun şarj konusunda kötü ama 1 günü çıkarıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kızmayın yav :D beni hiç 1 gün götürmedi de ondan dedim. =))

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4ever iPhonee :) şarj sorununu her defasında dile getiren arkadaşlara da bir önerim var Taşınabilir Şarj Aleti diye bir teknoloji var 21. yüzyılda yaşayan insanlar bunu kullanıyor :) 4-5 gün boyunca priz aramadan her yerde şarj edebiliyorsunuz :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4ever iPhonee :) şarj sorununu her defasında dile getiren arkadaşlara da bir önerim var Taşınabilir Şarj Aleti diye bir teknoloji var 21. yüzyılda yaşayan insanlar bunu kullanıyor :) 4-5 gün boyunca priz aramadan her yerde şarj edebiliyorsunuz :)

Aynen öyle çok iyi birşey biliyomusunuz? :)

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Note 3 performans olarak Apple dan çok daha önde hadi ya güldürme benii :) Hangi saatten sonra alalım? Yakında 6 çıkacak diyosun kaynak gösterirmisin?

siz apple fanatiklerinin klasik lafıdır zaten bu bu kadar sıkıcı bi işletim sistemini bu kadar övmenizin sebebi nedir. Apple'yı samsungtan 2 yönde önde bulurum 1-tasarım, 2-Market(appstore) şuan samsungun Note 3 de yaptıklarını apple yapsaydı yere göğe sığdıramayacaktınız bi parmak izi sensörü yaptılar 2 ay konuştunuz bee:yes: gir performans testlerine bak 5s mi note 3 mü. siz böyle dedikçe samsung yapıyo elbet bi gün anlayacaksınız. zaten apple da androıdden bi şey çalmaya başladı artık ee tabi onlarda anladı ama çaktırmıyolar.Siz apple fanatikleri kendinizi avutmaya devam edin:clap:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
siz apple fanatiklerinin klasik lafıdır zaten bu bu kadar sıkıcı bi işletim sistemini bu kadar övmenizin sebebi nedir. Apple'yı samsungtan 2 yönde önde bulurum 1-tasarım, 2-Market(appstore) şuan samsungun Note 3 de yaptıklarını apple yapsaydı yere göğe sığdıramayacaktınız bi parmak izi sensörü yaptılar 2 ay konuştunuz bee:yes: gir performans testlerine bak 5s mi note 3 mü. siz böyle dedikçe samsung yapıyo elbet bi gün anlayacaksınız. zaten apple da androıdden bi şey çalmaya başladı artık ee tabi onlarda anladı ama çaktırmıyolar.Siz apple fanatikleri kendinizi avutmaya devam edin:clap:

Hahahah :) Dök içindeki kurtları.
Birincisi ben apple fan ı değilim birkaç yerde görürsün ama orda takılıyorduk biz arkadaşlarla dalgasına yani hem ben 5S almadım ki :) iPhone kullanmıyorum, belkide o kadar para verip almak istemicem ne biliyosun?
Apple ın samsung dan sadece tasarım ve marketimi daha iyi? Güldürme beni.
Önüne geleni öyle aylarca konuştunuz siz apple fanısınız deyip. Samsung u övemezsin ya övdüğün markaya bak :) Sony olsa neyse Samsung diyosun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok kaba duruyor arkadaşım 4s için aldı o cihazdan belki çeşitleri farklıdır ama çogu kişi iphoneyi görüntüsü için aldığını düşünürsek