Teşekkür ederim öneriniz için ben de öyle planlıyorumOyundan ziyade film ve dizi çok izlerim büyük ekran o yüzden istiyordum.
Samsung alan adamlar Android kasıyor Android kötü diye forumda geziyorlar insanı Androidden soğutur samsung bu arada benim de bir önerim olacak Xperia Z1 güzel telefon:yes:Siz Samsung'dan uzak durun yine de. iPhone 5s alın ve LG G Pro 2'yi bekleyin. Ya da LG G2'nin de ekranı pek küçük sayılmaz. Bilmiyorum incelediniz mi ama.
Samsung alan adamlar Android kasıyor Android kötü diye forumda geziyorlar insanı Androidden soğutur samsung bu arada benim de bir önerim olacak Xperia Z1 güzel telefon:yes:
Samsung alan adamlar Android kasıyor Android kötü diye forumda geziyorlar insanı Androidden soğutur samsung bu arada benim de bir önerim olacak Xperia Z1 güzel telefon:yes:
Ne kasması?
Galaxy S3 Mini, Galaxy S4, Galaxy Note 3'ü de kullandım ve hiç kasma sorunu yaşamadım ben.
Böyle yüksek donanımlara sahip cihazların, kasma sorunu yoktur.
Sizin bahsettiğiniz yazılımsal problemlerdir.
Ne kasması?
Galaxy S3 Mini, Galaxy S4, Galaxy Note 3'ü de kullandım ve hiç kasma sorunu yaşamadım ben.
Böyle yüksek donanımlara sahip cihazların, kasma sorunu yoktur.
Sizin bahsettiğiniz yazılımsal problemlerdir.
Ben bazen Samsung firmasının Apple'ın kolu olduğunu düşünüyorum. İnsanları android'den soğutup iPhone'a yönlendiren firma çünkü.![]()
S4 kasmıyor mu? Getir bana bak nasıl kasıyorum. abartısız 6 saniye Rehber açmasını beklediğim oldu S4'te. Daha 4 ayda kasmaya başladı, üstüne bataryası da şişti.
S4 kasarsa S3 miniden bahsetmeye gerek bile yok.
Note 3 ise henüz kasmadı ama bu kasmayacağı anlamına gelmiyor. 3GB Ram'dan 300MB boş yer bırakan telefon her an kasabilir.
Anlattığın sorunlarının hiçbiri ile karşılaşmadım açıkçası.
yorumları sonuna kadar okumadım fakat samsunga karsı bir önyargı oluşmus ama şöyle bir durum var ki her markanın üst klasman ürünleri olur bu arabada olur elektronikte ve note3 ile 5s i kıyaslanamaz bile öncelikle sınırlı bir pencereden bakmak ama prestij istersen 5s almalısın ama gösteriş güç kullanmak istersen özgür dünya dersen note3 zaten özelliklerine hiç bakmaya bile gerek yok arada dağlar kadar fark var.Ha bide şu var note 3 un kalmeini çıkardınmı iphone nin prestijide bitiyor2-6 ay arası dağılıyor diyen arkadaşlarım var ama çok yakın bşr tanıdıpımda s3 var 2 seneyi geçti hala tık yok iş arkadaşımda s3 mini var ondada bir sıkıntı yok yani artık hiçbirşey eskisi gibi değil note3 imkan varsa alınır güzelce 3-4 sene götürür banamısında demez şuda varki ben en az 1 aydır araştırıyorum z1 note3 5s arasında 5s en son sırada bana göre bunların arasında
Güzel kardeşim demişsin arada dağlar kadar fark var diye. Kastettiğin şey donanım ise kağıt üstündeki şeyleri karşılaştırmayalım. Çünkü galaxy s2 ile iphone 5 de donanım olarak aynı. Ama ikisinide eline bi al bakalım. 5s bence note 3 e tercih edilir. Birde note 3ü 3-4 sene kullanırsın demişsin. 4 sene önce çıkan hangi android cihazın adı piyasada geçiyor. Android aldıysan maksimum 2 sene. Sonra istesende istemesende kasacak. Bende note 2 var. 1 seneyi biraz geçti. Kasmaya başladı. Ana ekranda sağa sola giderken bile takılıyor. Daha ne diyim. Çöp almışım meğerse. Bilmem anlatabildim mi.
Güzel kardeşim demişsin arada dağlar kadar fark var diye. Kastettiğin şey donanım ise kağıt üstündeki şeyleri karşılaştırmayalım. Çünkü galaxy s2 ile iphone 5 de donanım olarak aynı. Ama ikisinide eline bi al bakalım. 5s bence note 3 e tercih edilir. Birde note 3ü 3-4 sene kullanırsın demişsin. 4 sene önce çıkan hangi android cihazın adı piyasada geçiyor. Android aldıysan maksimum 2 sene. Sonra istesende istemesende kasacak. Bende note 2 var. 1 seneyi biraz geçti. Kasmaya başladı. Ana ekranda sağa sola giderken bile takılıyor. Daha ne diyim. Çöp almışım meğerse. Bilmem anlatabildim mi.
iPhone'ların 3-4 sene adı geçmesinin sebebi stabilitesinden ziyade iOS kullanan tek marka olmasıdır. iOS modellerini parmakla sayabilirsin. Çünkü senede 1 iphone çıkıyor. Ancak android sistemli 100'lerce model var piyasada. İstesen de adını anamazsın 3-4 sene sonra. Çünkü bu sürede üstünden 1000 tane model geçmiş olur...
Kasma konusuna gelince de yeni donanımlar kolay kolay kasmaz. Android Kitkat düşük donanımlı cihazlara göre tasarlandığına göre yeni yüksek donanımlar 4.4 ile 3 sene götürür.
iPhone'ların 3-4 sene adı geçmesinin sebebi stabilitesinden ziyade iOS kullanan tek marka olmasıdır. iOS modellerini parmakla sayabilirsin. Çünkü senede 1 iphone çıkıyor. Ancak android sistemli 100'lerce model var piyasada. İstesen de adını anamazsın 3-4 sene sonra. Çünkü bu sürede üstünden 1000 tane model geçmiş olur...
Kasma konusuna gelince de yeni donanımlar kolay kolay kasmaz. Android Kitkat düşük donanımlı cihazlara göre tasarlandığına göre yeni yüksek donanımlar 4.4 ile 3 sene götürür.
note 3 ekranı büyük ve 3 gb ram ve güçlü bir işlemcisivar ama iphone 5s kompakt ve ios deneyimi var iphone da tüm oyunları rahat oynarsın ,telefonu cepinde rahatça gezdirirsin ama note 3 büyük bi telefonMerhabalar. Foruma yeni üye oldum.
Iphone 3GS kullanıcıyım ve artık değişimin zamanı geldi. Özellikle IOS 6'dan beri telefon yavaşlığıyla çok canımı sıktı. Normalde Iphone fanıydım ta ki Samsung Note 3'ü görene kadar. Tabi bunda bayanlar için pembe modeli, ekran büyüklüğü, şarjının çok gitmesi ve arkasında ki suni deri olayı etkili oldu. Birde hepsiburada.com'da 32gb hafıza kartı hediyeli satmaları tabii totalde 64gb bir telefon olacağım aynı fiyata Iphone 16gb.
Benim için önemli olan telefon uzun ömürlü(2-3 yıl gitsin), takılmadan sorunsuz kullanılabilsin. Iphone 3GS'ten çok çektim. Çok müzikti oyundu yüklemem oynamamda. Tabi yinede kasmasın oyunlarıda arada oynarım :biggrin: Özellikle uygulamaları kasmamalı ve kamerası iyi olmalı özellikle ön kamera. Samsung Note 3 özellikleriyle kafa kafaya aynı 5S'le.
Beni düşündüren şey Samsung Galaxy S4 ile okuduğum yorumlar oldu. 1 yıl bile dayanmıyormuş takılıyormuş, rehber geç açılıyormuş, kasıyormuş, güncellemeler telefonu mahvediyormuş ve geç geliyormuş, şarjın şişme sorunu da cabası. Aynılarını Note 3'te de yaşarsam 2.000 lira verdiğim biraya yazık olucak. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Şimdiden teşekkürler![]()
kuzenımdede note 2 var sendekı sorunlar onda yok .Ayrıca iphone o kadar güveniyorsa kendine açsın ios u herkese android gibi stabilite olduğunu ha iphone fiyat olarak 1500 e düşer 5s o zaman tamam ama o fiyatları zaten haketmiyor .Demişsinki hangi model şuan kendim htc desire s kullanıyorum 2.5 senedir performansında herhangi bir kötülük görmedim cihazımın çokşey yapmıyor dersen herşeyimi burdan yapıyorum internet bankacılığı gmail v.s düzgün kullanımda android hiçşir zaman ölmez.Adı geçmemesinin sebebi şu iphone imajı sende 1000 tl var ikinvi el samsung mu alırsın iphone mi gider iphone alırsın hocam çünkü imaj bu ve bizim ülkemizde imaj herşey demek insanlariçin bu yüzden kaybediyoruz.
aynen kardeşim duruşu yeteriPhone 5S 2000TL yi hak ediyor.
Apple senede bir tane iphone yapıyorsa samsung da senede bir tane note çıkarıyor. Ayrıca bütün markaların çıkardığı telefonları sayamazsın ama hangi 4 yıllık samsung telefonun adı geçiyor. Haa bir de şu var. Android 4.4 çok iyi falan diyorsunuz. Tamam mutlaka iyidir ama daha note 2 ye bir tane güncelleme gelmedi. Bırak 4.4 ü 4.3 bile yok.
Note 3 ün birçok özelliği var 3gb ram var kalem çok kullanışlı hem kafaya büyüklüğü takma tek elle kullanım diye bir özelliği var telefonun ekranını her boyuta getirebilirsin
![]()
iphonda stabil bir telefon iphone 7 çıkana kadar bütün güncellemeler gelir note 3'de bu az olsada gene gelir.