Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3 aldığı ve alacakları güncellemeyle en iyi telefon bununla yapılmayacak hiç bişi yok cihazı içini çöple doldurmadığınız sürece cihaz ne yavaşlıyor nede başka sorunlar çıkartıyor zannedersem çoğu kullancısı aynı düşünceye hakimdir. SAMSUNG CANDIR GERİSİ HEYECANDIR :dirol:

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Telefonu televizyona nasıl bağlıyoruz bilen varmı?

lordthebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Televizyona bende bağlayamıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi

ebkaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba; Note3'ü yeni aldım... Bir problemim var; ayarlardan muhtemelen çözülecektir ama o ayarı bulamadım. Sorunum şu: Uzun yazılı bir ekranda misal ayarlara menüsüne girdiğim zaman ekrandaki yazılar aşağıya doğru kayıyor. Telefonun biraz dikleştirince yazılar yukarıya doğru kayıyor. Yani ekrandaki yazılar, telefonu yukarıya aşağıya eğdiğim zaman aşağı yukarı hareket ediyor. Bu sorunumu çözmek için yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba; Note3'ü yeni aldım... Bir problemim var; ayarlardan muhtemelen çözülecektir ama o ayarı bulamadım. Sorunum şu: Uzun yazılı bir ekranda misal ayarlara menüsüne girdiğim zaman ekrandaki yazılar aşağıya doğru kayıyor. Telefonun biraz dikleştirince yazılar yukarıya doğru kayıyor. Yani ekrandaki yazılar, telefonu yukarıya aşağıya eğdiğim zaman aşağı yukarı hareket ediyor. Bu sorunumu çözmek için yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Akıllı kaydırmayı kapatın.

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar sd kartım varken müzikleri arka planda dinleyebliyordum şimdi sd kartım yok müzikleri telefona attım dosyalarım içine. Şimdi dinlerken ekranı kapatıyor arka plana alınca müzik duruyor. Bi yöntemini bilen var mı ,yoksa böyle mi kullanılıyor? (4gb sd kartı takınca kastığı için çıkarttım)

k.ayanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lolipop Rusya'ya geldi neden hala Türkiye'ye gelmedi arkadaş. Unuttular resmen bizi. Türkiye geliş tarihi hakkında bir fikri olan var mı? :crying::crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:arkadaşlar kaçak telefon almanızı tavsiye etmem çünkü berbat birşey hemen şarjı bitiyor donuyor kamerasında problem oluşuyor tavsiye etmem kimseye ( alanlarda şans işidir bazıları sağlam bazıları is 1 ay kulanamasın )

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Sonunda Cyanogenmod 12 stabil hale geldi Note 3 için bizzat kendim denedim bugün yağ gibi akıyor harika olmuş denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

fmtfmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Ben yurt dışında iken Note 3 (N9005 lte li model) almıştım. Fakat diğer marka telefon kullananlara gelen 5.0 güncellemesini gördükten sonra bu markadan ve telefonumdan iyice soğudum. Diğer markalar 2-3 yıl önce çıkan modellerine 5.0 yayınlamışken samsung hala 1 yıl önce çıkan note 3 icin 5.0 yayınlamadı. Slovakya'dan almıştım oranın güncelleme yayınlamasını bekliyecekmişim. Türkiye'de zaten yayınlanmadı. Telefona çok para harcamak istemiyorum ama biraz param olsa başka markaya tereddüt etmeden geçerim. Bu konuyu açma nedenime gelince; hep birlikte samsung iletişim hattını mail yağmuruna mı tutsak? yada sağda sola yazıp sosyal medyada isyan mı başlatsak ne dersiniz?

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Lollipop güncellemesi ne zaman geliyor ? Bilen varmı

k.ayanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note3 kullanıcıları olarak toplu bir kampanya düzenleyelim, buradaki ve etrafınızda ki tüm kullanıcılarına haber verip belirli bir günde aynı maili atalım ve üzerine twitter üzerinde #note3kullan ıcıları ve ya buna benzer bir isim altında sosyal medyada da tweetler (tweetler kısmında yanlış yazım olabilir pardon 😂 ). Belki sesimizi duyarlar.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Telefonumun temassız kontrol özelliği açıktı. Bugün başıma tahlihsiz bir durum geldi. Telefonun üzerine öylesine elimi gezdireyim dedim bildirim varmi biryerlerden diye telefon açıldı ve ekran birden bire yeşil ekrana büründü. Çizgi çizgi oldu ekran tuhaf oldu? Sıkıntı yaratır mi ileride

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonumun temassız kontrol özelliği açıktı. Bugün başıma tahlihsiz bir durum geldi. Telefonun üzerine öylesine elimi gezdireyim dedim bildirim varmi biryerlerden diye telefon açıldı ve ekran birden bire yeşil ekrana büründü. Çizgi çizgi oldu ekran tuhaf oldu? Sıkıntı yaratır mi ileride

Yesil ekran mevzusu bendede vardı bazen oluyodu kapanip acilinca düzeliyordu servise verdim ekran ayfonlatmasinda parca değişti.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kkkAJq.png

Cinnet geçirtme sebebi. Tel arka planda hiçbirşey calistirmadığı halde nedir bu kasmasının sebebi?

ugur35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler merhaba

custom rom yükleyin n9005 kullanıcıları aryamod var xda'da onu tavsiye ederim. kernel olarak ise lean kernel'i yükleyin lollipop desteği mevcut ve tsf launcher ile 1 gün çok rahat kullanıyorum ki tsf launcher 100-150 mb arası ram yiyor sürekli. sistem de greenify ile kontrol altında. stock launcher ile çok rahat 2-3 gün kullanırsınız bu telefonu. bloatware uygumalarını kaldırın gereksiz yere rami işgal edip şarjınızı sömürmesinler. samsung bunlara bir türlü önlem almıyor mesela play store arka planda gereksiz yere sürekli çalışıyor ve şarjı resmen emiyor. greenify ile bunu uyutun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar.
Benim kuzenim birkaç gün önce note 3 aldı. Bugün kullanırken kulaklığını ilk defa taktı telefon kulaklığı algılıyor fakat ses kulaklık yerine hopörlörden çıkıyor. Başka kulaklık takıncada aynısı oluyor ve note 3 ' ün kulaklığını başka telefona takınca çalışıyor. Bu sorun neden dolayı kaynaklanıyordur acaba ? Yada bu sorun ayarlardan ayarlanabilen birşeymi ?

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar not 3 telefonumda ekran parlaklığı %60-70 ekran full acık ve full internete giriyorum (face instagtam twitter whatsapp bazende chrome) ekran süresine baktığımda 2saat 40 dakika veriyor. Sizce telefonda sorun var mı ? telefonun kendisinde midir bataryada mıdır yazılımsal mıdır yoksa bu değerler normal mi ? batarya sismesi olabilir deil mi ? (telefon elime geçince bir bakıcam bataryasına) birde telefonun metal görünümlü cercevesi biraz soyuluyor garantiye göndesem hallolur mu (teelfonu samsung bayisinden aldım mayıs basında 2014 ) cevaplarını bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim note 3 telefonumda konuşurken sesi hoparlöre veremiyorum ses çıkmıyor bunun bir ayarı var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıl note2 kullandım ve telefonu değiştirip note3 almak istiyorum.yanlız okuğum yorumlarda telefonun yan panelde soulma ve çatlamalar oluştuğu ve bunu serviste kullanıcı hatası olarak garanti dışı işlem yapılması.aynı sorun note 2 dede vardı ama garanti dahilinde değiştirmişti servis.sizce note 3 mü yoksa note 4 mü almalıyım cevaplarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar 2yıldır note2 kullanıyorum ve yeni telefon almak istiyorum aklımda note3 var ama yorumları okuyorum canım sıkılmıyor değil.özellikle şu kasanın boya soyulması ve çatlama olayı.serviste garanti kapsamına sokmuyormuş bunu ve kullanıcı hatası diyorlamış.sizce almalımıyım yoksa direk note4 e okadar para verilirmi sizce.teşekkürler

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
merhaba arkadaşlar 2yıldır note2 kullanıyorum ve yeni telefon almak istiyorum aklımda note3 var ama yorumları okuyorum canım sıkılmıyor değil.özellikle şu kasanın boya soyulması ve çatlama olayı.serviste garanti kapsamına sokmuyormuş bunu ve kullanıcı hatası diyorlamış.sizce almalımıyım yoksa direk note4 e okadar para verilirmi sizce.teşekkürler
Ben de 1 yıl sıfır aldığım note 2 yi kullandıktan sonra note 3 e geçtim, açıkçası kullanıcı deneyimi olarak note 2 ile çok bir farkı yok, tasarımı ve kamera özellikleri dışında neredeyse herşey aynı. Ben uzun süre s wiev kılıfla kullandım, yaklaşık 2 aydır kılıfsız kullanıyorum, herhangi bir soyulma yok kasada.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben note 3 ümü alalı 3 gün oldu telefonu bir kenara koyuyorum şarjı %4-6 azalıyor. Bu normal bir şey mi?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ben note 3 ümü alalı 3 gün oldu telefonu bir kenara koyuyorum şarjı %4-6 azalıyor. Bu normal bir şey mi?
Nedense böyle içeriklere bir kenara değilde ortaya koyup birde öyle dene belki faydası olur diye yorum yazmak istiyorum ama yazmiyayim yine.Şaka bir yana :) güç tasarruf modunu açıp deneyip tekrar bakın belki o yüzden sarj çok gidiyordur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar internette dolaşırken yourchargen diye bi sayfa açıyor karşılaşan varsa cevap yazsın lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende n9006 var kapatip acinca sarji 90dan 5050ye kadar dusuyor ne yapabilirim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
bilgisayara driver kuramıyorum , başarısız oldu yazısı oluyor.Yardımcı olabilecek var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

root'u başarıyla yaptım