- Reaksiyon puanı
- 97
Kapattm tum senkr.nu
Piyasaya iyi bakmalısın.1400 mü ? Dalga mı geçiyorsun ? Note 3 sıfırını 1500-1600 e bulabiliyorken 1100 Tl den fazlası gereksiz.
Bende her gun forumlara bakiyorum bir an once gelsin ya😊😊Sanırım gün içerisinde güncelleme gelmiş mi ? diye sürekli kontrol ediyorum cihazı
Gold da 1 yıl garantili + adınıza fatura kesip sattığı teşhir ürünlerine bak 999 tl ile 1059 tl ye satılıyor.Piyasaya iyi bakmalısın.
GOLD'tan cihaz alınmaz. Sattıkları ürünün arkasında durmayan bir firma .Gold da 1 yıl garantili + adınıza fatura kesip sattığı teşhir ürünlerine bak 999 tl ile 1059 tl ye satılıyor.
Arkasında durması önemsiz , fiyatları gayet iyi.Note 3 e 1400 gereksiz ve çok fazla.Sıfırını 1550 e alabiliyorken.GOLD'tan cihaz alınmaz. Sattıkları ürünün arkasında durmayan bir firma .
2. el ürün satıyor bu fiyata daha temız ve narın kullanılmış note 3 ler alınabılıyorken he mmalının arkasında durmayan bir şirketten her önüne gelen kişinin en az bir kere mıncıkladığı bir telefonu almak bana göre mantıksız.Arkasında durması önemsiz , fiyatları gayet iyi.Note 3 e 1400 gereksiz ve çok fazla.Sıfırını 1550 e alabiliyorken.
Haklısınız fakat dediğim gibi Note 3 ' ün 2. elinin hala daha 1500 ettiğini iddaa edenler var :mrgreen: Samsungun hangi telefonu uzun bi müddet sonra değerini kaybetmiyor ki ?2. el ürün satıyor bu fiyata daha temız ve narın kullanılmış note 3 ler alınabılıyorken he mmalının arkasında durmayan bir şirketten her önüne gelen kişinin en az bir kere mıncıkladığı bir telefonu almak bana göre mantıksız.
Note 3 2. eli 1000- 1250 arasındadır. sahibindene bakın isterseniz.Haklısınız fakat dediğim gibi Note 3 ' ün 2. elinin hala daha 1500 ettiğini iddaa edenler var :mrgreen: Samsungun hangi telefonu uzun bi müddet sonra değerini kaybetmiyor ki ?
bende onu diyorum bazı arkadaşlar 1400-1500 gibi rakamlar telaffuz etmişti , bende ona istinaden bu yazıları yazmak istedim.Note 3 2. eli 1000- 1250 arasındadır. sahibindene bakın isterseniz.
Onu yazdığım da note 3 fiyat 1699 tl idi ve en ucuz olanı idi. Vatan pc de. Bilip bilmeden atıp tutmayın.bende onu diyorum bazı arkadaşlar 1400-1500 gibi rakamlar telaffuz etmişti , bende ona istinaden bu yazıları yazmak istedim.
rusya'ya geçen ay gelmişti. kazakistan ve ukrayna'ya yeni geldi.Lollipop güncellemesi ne zaman geliyor ? N9000Q modeline ?
Bir yanlışlık yapmış olmalısınız, ben direk custom rom kurdum 5.0 sıkıntı olmadı sonrasında 4.4.2 ye döndüm gene sıkıntı yok.Beyler gecenin 12'sinde yazıyorum bi taraflarım titriyor soğuktan Android 5 kurarsanız telefona custom rom atmayın çünkü siyah ekran veriyor telefona stock rom indiriyorum şu an yarım saat kaldı ya sabır
ben stock olarak 5.0 kurdum üzerine 4.4 custom atmaya çalıştım yemedi :/Bir yanlışlık yapmış olmalısınız, ben direk custom rom kurdum 5.0 sıkıntı olmadı sonrasında 4.4.2 ye döndüm gene sıkıntı yok.
SketchBook ile yaptığım çalışma nasıl olmuş?
Muhteşem...
SketchBook ile yaptığım çalışma nasıl olmuş?