• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lollipop güncellemesi ne zaman geliyor ? N9000Q modeline ?

Benim en cok merak ettigim konu bu kesin bisey yok ama sanirim subat sonuna dogru gelicek

Sanırım gün içerisinde güncelleme gelmiş mi ? diye sürekli kontrol ediyorum cihazı

Sürekli güncelleme merakını varsa Nexus al?

Arkadaşlar custom rom kullanan var mı aranızda hangisini kullanıyorsunuz kurmaya değer mi?

Arkasında durması önemsiz , fiyatları gayet iyi.Note 3 e 1400 gereksiz ve çok fazla.Sıfırını 1550 e alabiliyorken.
2. el ürün satıyor bu fiyata daha temız ve narın kullanılmış note 3 ler alınabılıyorken he mmalının arkasında durmayan bir şirketten her önüne gelen kişinin en az bir kere mıncıkladığı bir telefonu almak bana göre mantıksız.

2. el ürün satıyor bu fiyata daha temız ve narın kullanılmış note 3 ler alınabılıyorken he mmalının arkasında durmayan bir şirketten her önüne gelen kişinin en az bir kere mıncıkladığı bir telefonu almak bana göre mantıksız.
Haklısınız fakat dediğim gibi Note 3 ' ün 2. elinin hala daha 1500 ettiğini iddaa edenler var :mrgreen: Samsungun hangi telefonu uzun bi müddet sonra değerini kaybetmiyor ki ?

Haklısınız fakat dediğim gibi Note 3 ' ün 2. elinin hala daha 1500 ettiğini iddaa edenler var :mrgreen: Samsungun hangi telefonu uzun bi müddet sonra değerini kaybetmiyor ki ?
Note 3 2. eli 1000- 1250 arasındadır. sahibindene bakın isterseniz.

QRBaXZ.jpg
Makro çekimim :)

Samsungun Foto kalitesi iphone 6dan bile çok daha iyi ,acayip perspektifler yakalayabiliosun

Beyler gecenin 12'sinde yazıyorum bi taraflarım titriyor soğuktan Android 5 kurarsanız telefona custom rom atmayın çünkü siyah ekran veriyor telefona stock rom indiriyorum şu an yarım saat kaldı ya sabır

Beyler gecenin 12'sinde yazıyorum bi taraflarım titriyor soğuktan Android 5 kurarsanız telefona custom rom atmayın çünkü siyah ekran veriyor telefona stock rom indiriyorum şu an yarım saat kaldı ya sabır
Bir yanlışlık yapmış olmalısınız, ben direk custom rom kurdum 5.0 sıkıntı olmadı sonrasında 4.4.2 ye döndüm gene sıkıntı yok.

ZLX5BA.png

SketchBook ile yaptığım çalışma nasıl olmuş?