Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonun note 3. Nedendir bilinmez çok geç kapanıyor. Lütfen yardım edin.

NameLess Person

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar.. Note 3 kullanıcılarına bir sorum olacaktı; sizce temiz bir note 3'ü ne kadar ücrete bulabilirim? İyi forumlar.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben note 3 ile lg g3 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullananlar note 3 öneriyo musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar herkese merhaba,

Birşey sormak sormak istiyorum, yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Note 3'ün üzerinde bulunan hazır fotoğraf çekim modlarına farklı yeni çekim modları ekleyebiliyormuyuz ?
Mesela diğer bazı SAMSUNG telefonda var olan GECE ÇEKİM MODU, MAKRO ÇEKİM MODU, HAVAİ FİŞEK ÇEKİM MODU, vs.. gibi
Ekleyebiliyorsak bunu nasıl veya nereden yükleyebileceğimizi söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler, sağlıkla kalın..

webelectronics

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock rom ( fabrika surumu ) oldugu icin ustune ekleme yada cikartma yapamazsin. Bunu yapabilmen icin de telefonu rootlayip ( garanti disina cikarip) tekrar farkli bi sistem kurman gerek yani ROM. Deger mi kesinlikle degmez derim. :)

Buarada o ozellikleri eklemiyorsunuz seciyorsunuz. Telefona yuklu olan kamera yazilimin icine entegre olan bi ozellik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bende note4 kullanıyorum. ayarlardan 13mp yap orda zaten yazar mp ni düşürmüşsünn benimde başıma geldii yukardaki ayarlardan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s4 teki gibi bekleme ekranına bişeyler yazabiliyozmu

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
ben note 3 ile lg g3 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullananlar note 3 öneriyo musunuz
Arkadas ben g3önermiyorum.bikere sarji berbat nerde g2deki sarj.
Sarji cabuk bitiyor söyleyim.fotosunun odaklamasinida begenmedim.ses tatmin edici lafm yok.htc m8 yada note 3düsun derm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar merhaba..
ben 3 haftadır note 3 neo kullanıyorumm..
3 hafta boyunca hıc sıkıntı yasamadım..
bugun telefonum yuzde 8 cıvarıydı sarja taktım sarj olmak yerıne telefonun sarjı dustu suanda kapalı..
bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı ??

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba..
bugun telefonum yuzde 8 cıvarıydı sarja taktım sarj olmak yerıne telefonun sarjı dustu suanda kapalı..

Telefon açılmıyor mu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefon rusya romlu amdroid 5 simdi ben buna geri n9000Q orjinal romunu yuklesem garanti geri gelirmi

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Benim telefon rusya romlu amdroid 5 simdi ben buna geri n9000Q orjinal romunu yuklesem garanti geri gelirmi
Telefon eğer Rusya rom lu ise hala orjinal. Bende öyle kullanıyorum sıkıntı yok orjinal cihaz. Eğer 4.4.2 ye dönersek garanti uçar 5.0 da kalsın elleme

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
arkadaslar merhaba..
Batarya kalibrasyonunda sorun vardır bir de şöyle bir durum var telefon yeni olmasına rağmen batarya ölüdür.

Tavsiyem yeni batarya ile şansınızı deneyin olmadı kalibrasyon yapmalısınız.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar batarya konusunda merak ettiğim ve şüphelendigim bisi var. Telefonu %100 şarj ile gece birakiyorum sabah kalktigimda ki en fazla 8 saat %93 falan olmus oluyo bu bir sorun mu ? Ve şöyle birseyde var mesela gece şarjı %2 birakiyorum telefon sabah kalktigimda %5-6 civari olmus. Bu normal mi sizdede gerçeklesiyor mu ?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar ya bu picassa albumunu nasl silebilioruz.bilen varmi.yardmci olursaniz sevinirm.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Google galeri senkronizasyon unu kapatın sonra galeri ayarlarına girip gösterilecek içerik bölümünden Picasa yi devre dışı bırakın.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Tüm senkronisazyonu kapattm ama album hala orda :(

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
42b2bacfa4fcaab639dda50d49980895.jpg