Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
..............
2. El 1400 e bulabilirsinHerkese merhabalar.. Note 3 kullanıcılarına bir sorum olacaktı; sizce temiz bir note 3'ü ne kadar ücrete bulabilirim? İyi forumlar..
Önemli değil ne demekPeki sağolun hocam
Note 3 daha iyi bir telefon. Ekran sıkıntı olursa g3 de ihtimal. Note 3 ten memnunum ama genede sen bilirsinben note 3 ile lg g3 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullananlar note 3 öneriyo musunuz
Arkadas ben g3önermiyorum.bikere sarji berbat nerde g2deki sarj.ben note 3 ile lg g3 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullananlar note 3 öneriyo musunuz
arkadaslar merhaba..
ben 3 haftadır note 3 neo kullanıyorumm..
3 hafta boyunca hıc sıkıntı yasamadım..
bugun telefonum yuzde 8 cıvarıydı sarja taktım sarj olmak yerıne telefonun sarjı dustu suanda kapalı..
bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı ??
Telefon eğer Rusya rom lu ise hala orjinal. Bende öyle kullanıyorum sıkıntı yok orjinal cihaz. Eğer 4.4.2 ye dönersek garanti uçar 5.0 da kalsın ellemeBenim telefon rusya romlu amdroid 5 simdi ben buna geri n9000Q orjinal romunu yuklesem garanti geri gelirmi
Knox var.Benim telefon rusya romlu amdroid 5 simdi ben buna geri n9000Q orjinal romunu yuklesem garanti geri gelirmi
Batarya kalibrasyonunda sorun vardır bir de şöyle bir durum var telefon yeni olmasına rağmen batarya ölüdür.arkadaslar merhaba..
ben 3 haftadır note 3 neo kullanıyorumm..
3 hafta boyunca hıc sıkıntı yasamadım..
bugun telefonum yuzde 8 cıvarıydı sarja taktım sarj olmak yerıne telefonun sarjı dustu suanda kapalı..
bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı ??
1400 mü ? Dalga mı geçiyorsun ? Note 3 sıfırını 1500-1600 e bulabiliyorken 1100 Tl den fazlası gereksiz.2. El 1400 e bulabilirsin
Tamam şimdi galeride ayarlara girin gösterilecek içerik é basın ve Picasa yi devre dışı bırakın.Bakn hepsi kapali
Tamam tesekkur ederm.hesabi kaldirip tekrar kurdum.simdilik yokTamam şimdi galeride ayarlara girin gösterilecek içerik é basın ve Picasa yi devre dışı bırakın.
Tekrar gelecek oTamam tesekkur ederm.hesabi kaldirip tekrar kurdum.simdilik yok