Samsung Galaxy Note 2 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KARGIN1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bende note2 var temiz flıp cover ve ekran koruyucusuyla birlikte,almak istersen kutusu ve aksesuarlarıyla birlikte.1200 tl ye

eren_burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni de yazın..İlk çıktığı günden beri kullanıyorum..

RahmanEmin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gri Note 2 Alınması gereken bir telefon 😄 bir hafta oldu bende kullanmaya başlıyalı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar benim bi sorunum var, note 2nin kulaklık girişine şu yeni çıkan toz girmesin diye taşlı maşlı cicili mini çubuklar vardı telefon aksesuarı adı altnda satılan dangalak bişey,bi hata yaptım aldım taktım, kızım çubuğun başındaki o ''cicili '' şeyle oynarken kırlıdı ve çubuk kulaklık girşinin içinde kaldı denedim ama çıkartamadım acaba içini açsam telefonumdaki veriler silinirmi ?? telefonun içinin açınca muhtmelen geri kapatabilirim ama neler silinir neler silnmez tam bilmiyorum daha önce telefonunu açan varmı ?

Hiç deneme bence garanti kapsamından çıkar.

arkadaşlar benim bi sorunum var, note 2nin kulaklık girişine şu yeni çıkan toz girmesin diye taşlı maşlı cicili mini çubuklar vardı telefon aksesuarı adı altnda satılan dangalak bişey,bi hata yaptım aldım taktım, kızım çubuğun başındaki o ''cicili '' şeyle oynarken kırlıdı ve çubuk kulaklık girşinin içinde kaldı denedim ama çıkartamadım acaba içini açsam telefonumdaki veriler silinirmi ?? telefonun içinin açınca muhtmelen geri kapatabilirim ama neler silinir neler silnmez tam bilmiyorum daha önce telefonunu açan varmı ?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
S3 var bende Note 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım amreika'dan getirecek bir arkadaşım ama S4 ve Sony Z de aklımda ne dersiniz? aslında neden almak istiyorum Note 2 yi Raporlama yaptığım için office programlarını çok fazla kullanıyorum pc yi dışarda taşımaktansa ergonomik bir klavye bir mouse bir de Note 2 çok uyumlu olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :)

öncül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. :yes: Telefon alıcam size danışmak istedim. Note 2 mi S4 mü ?

halaskar48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende note 2 aldım yenice tavsiye ederim s3 e göre daha iyi bir cihaz.mermer beyazi.

makci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumu yeni farkettim. Bende note2ciyim. Titanyum gri.. BENİDE YAZIN.. telefonumu seviyorum :)

makci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 var bende Note 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım amreika'dan getirecek bir arkadaşım ama S4 ve Sony Z de aklımda ne dersiniz? aslında neden almak istiyorum Note 2 yi Raporlama yaptığım için office programlarını çok fazla kullanıyorum pc yi dışarda taşımaktansa ergonomik bir klavye bir mouse bir de Note 2 çok uyumlu olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba :)

ben kesinlikle note 2 al derim.. s-pende çok işine yarar..

ben kesinlikle note 2 al derim.. s-pende çok işine yarar..

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende gri renk aldim bugun benide yazin.Cihaz çok iyi. :)

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 de hızlı komut özelliği harita yer bulma vs bu özellikler için internete gerek varmı yoksa internetsizde bu özelliklerden faydalanabilirmiyiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben chrome 'u senkranizasyon yapmaya çalışıyorum. "fakat android sistem senk. devre dışı. Lütfen yeniden etkinleştirin" diyor.
Hesaplar - Google - google mail hesabıma tıklıyorum. Senkr Chrome Eşitleme devre dışı diyor.
Chrome - Ayarlar - Gmail hesabıma giriyorum. Senkronize et ' i açık yaptığım halde menüdeki hiç bir şeyi tıklayıp senkronize edemiyorum.
Lütfen yardımcı olun.

cascade20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
quote_icon.png
Kupa Beyi Nickli Üyeden Alıntı
Kendisi gruplara ayırarak klasörlüyor zaten... Gizleme şansın yok ancak galerinin kimse tarafından görünmesini istemiyorsan program önerebilirim ben kullanıyorum çok kullanışlı...

programa ihtiyaç yok dosyanın isminin başına nokta koyun gizli dosyaları gösterme yapın galeride görünmez dosya olarakta görünmez...

thsndrn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyaz note 2 16gb.. Bu arada 1-2 ay önce note 2 için stabilite güncellemesi yayınlanmıştı ama hala türkiyeye gelmedi ne zaman gelir haberi olan var mı ?

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3'den sonra Note2 biraz büyük geldi ama alıştım yahu. Yaz beni de kulübe :)
4.2.2 için düşünceler nelerdir güncelleme geliyor odin ile?

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Yaz bakalım, beyaz :)

ben niye yokum burda :)

Selam arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim.

Benide yazın. Beyaz note 2.

Beni de yazın..İlk çıktığı günden beri kullanıyorum..

Gri Note 2 Alınması gereken bir telefon  bir hafta oldu bende kullanmaya başlıyalı

Bende note 2 aldım yenice tavsiye ederim s3 e göre daha iyi bir cihaz.mermer beyazi.

Forumu yeni farkettim. Bende note2ciyim. Titanyum gri.. BENİDE YAZIN.. telefonumu seviyorum :)

Bende gri renk aldim bugun benide yazin.Cihaz çok iyi. :)

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

benide yazın note 2 beyaz renk sahibiyim

beni de yaz aga note 2 gri 32 gb

S3'den sonra Note2 biraz büyük geldi ama alıştım yahu. Yaz beni de kulübe :)
4.2.2 için düşünceler nelerdir güncelleme geliyor odin ile?

Hoş geldiniz arkadaşlar... Sayın modum kullanıcıları ekleye bilir misiniz?

merhaba arkadaşlar bende yeni bir galaxy note 2 kullanıcısıyım yalnız bilgisayardan mp3lerimi telefona atmayı bir türlü beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Usb kablosunu tak hafıza kartına veya telefonun herhangi bir klasörüne kopyalaman yeter...

Hiç tavsiye etmem telefonuna kalıcı bir hasar verebilirsin :)

Kesinlikle tavsiye ederim tam bir iş telefonu :)

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. :yes: Telefon alıcam size danışmak istedim. Note 2 mi S4 mü ?

Note II

Note 2 Nexus4 arasında kalsanız tercihiniz ne olurdu ? (anket açtım şuraya)

Tabi Note 2 :)

note 2 de hızlı komut özelliği harita yer bulma vs bu özellikler için internete gerek varmı yoksa internetsizde bu özelliklerden faydalanabilirmiyiz.

Bildiğim kadarı ile internetsiz kullanamazsın :)

Ben chrome 'u senkranizasyon yapmaya çalışıyorum. "fakat android sistem senk. devre dışı. Lütfen yeniden etkinleştirin" diyor.
Hesaplar - Google - google mail hesabıma tıklıyorum. Senkr Chrome Eşitleme devre dışı diyor.
Chrome - Ayarlar - Gmail hesabıma giriyorum. Senkronize et ' i açık yaptığım halde menüdeki hiç bir şeyi tıklayıp senkronize edemiyorum.
Lütfen yardımcı olun.

Crome bir hesap değil senin google hesabını aktif etmen gerekiiyor...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Titanium gray ile yaklaşık 1 yıllık Note2 kullanıcısıyım. Bekarım :)

tiven06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün note 2 aldım karttaki noları göremiyorum

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bende Varım

Bunda Sonra Benim İçin Samsung S Serisi Yalan Note Serisi On Numara

nantenami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yeni edindim benide ekleyin.... yalnız telefon donma ve kitlenme yapıp siyah ekran da kalıyor pilini çıkarıp resetlemeden düzelmiyor ... bunun bi çözümünü bilen varmı ????