arkadaşlar benim bi sorunum var, note 2nin kulaklık girişine şu yeni çıkan toz girmesin diye taşlı maşlı cicili mini çubuklar vardı telefon aksesuarı adı altnda satılan dangalak bişey,bi hata yaptım aldım taktım, kızım çubuğun başındaki o ''cicili '' şeyle oynarken kırlıdı ve çubuk kulaklık girşinin içinde kaldı denedim ama çıkartamadım acaba içini açsam telefonumdaki veriler silinirmi ?? telefonun içinin açınca muhtmelen geri kapatabilirim ama neler silinir neler silnmez tam bilmiyorum daha önce telefonunu açan varmı ?
arkadaşlar benim bi sorunum var, note 2nin kulaklık girişine şu yeni çıkan toz girmesin diye taşlı maşlı cicili mini çubuklar vardı telefon aksesuarı adı altnda satılan dangalak bişey,bi hata yaptım aldım taktım, kızım çubuğun başındaki o ''cicili '' şeyle oynarken kırlıdı ve çubuk kulaklık girşinin içinde kaldı denedim ama çıkartamadım acaba içini açsam telefonumdaki veriler silinirmi ?? telefonun içinin açınca muhtmelen geri kapatabilirim ama neler silinir neler silnmez tam bilmiyorum daha önce telefonunu açan varmı ?
S3 var bende Note 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım amreika'dan getirecek bir arkadaşım ama S4 ve Sony Z de aklımda ne dersiniz? aslında neden almak istiyorum Note 2 yi Raporlama yaptığım için office programlarını çok fazla kullanıyorum pc yi dışarda taşımaktansa ergonomik bir klavye bir mouse bir de Note 2 çok uyumlu olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba![]()
S3 var bende Note 2 almayı düşünüyorum ama kararsızım amreika'dan getirecek bir arkadaşım ama S4 ve Sony Z de aklımda ne dersiniz? aslında neden almak istiyorum Note 2 yi Raporlama yaptığım için office programlarını çok fazla kullanıyorum pc yi dışarda taşımaktansa ergonomik bir klavye bir mouse bir de Note 2 çok uyumlu olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba![]()
S3'den sonra Note2 biraz büyük geldi ama alıştım yahu. Yaz beni de kulübe
4.2.2 için düşünceler nelerdir güncelleme geliyor odin ile?
Yaz bakalım, beyaz![]()
ben niye yokum burda![]()
Selam arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim.
Benide yazın. Beyaz note 2.
Beni de yazın..İlk çıktığı günden beri kullanıyorum..
Gri Note 2 Alınması gereken bir telefon  bir hafta oldu bende kullanmaya başlıyalı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hiç deneme bence garanti kapsamından çıkar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hiç deneme bence garanti kapsamından çıkar.
Bende note 2 aldım yenice tavsiye ederim s3 e göre daha iyi bir cihaz.mermer beyazi.
Forumu yeni farkettim. Bende note2ciyim. Titanyum gri.. BENİDE YAZIN.. telefonumu seviyorum![]()
Bende gri renk aldim bugun benide yazin.Cihaz çok iyi.
Note 2' den tapatalk aracılığıyla.
benide yazın note 2 beyaz renk sahibiyim
beni de yaz aga note 2 gri 32 gb
S3'den sonra Note2 biraz büyük geldi ama alıştım yahu. Yaz beni de kulübe
4.2.2 için düşünceler nelerdir güncelleme geliyor odin ile?
merhaba arkadaşlar bende yeni bir galaxy note 2 kullanıcısıyım yalnız bilgisayardan mp3lerimi telefona atmayı bir türlü beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. :yes: Telefon alıcam size danışmak istedim. Note 2 mi S4 mü ?
Note 2 Nexus4 arasında kalsanız tercihiniz ne olurdu ? (anket açtım şuraya)
note 2 de hızlı komut özelliği harita yer bulma vs bu özellikler için internete gerek varmı yoksa internetsizde bu özelliklerden faydalanabilirmiyiz.
Ben chrome 'u senkranizasyon yapmaya çalışıyorum. "fakat android sistem senk. devre dışı. Lütfen yeniden etkinleştirin" diyor.
Hesaplar - Google - google mail hesabıma tıklıyorum. Senkr Chrome Eşitleme devre dışı diyor.
Chrome - Ayarlar - Gmail hesabıma giriyorum. Senkronize et ' i açık yaptığım halde menüdeki hiç bir şeyi tıklayıp senkronize edemiyorum.
Lütfen yardımcı olun.
Rehbere girin. Alttaki sol dokunmatik tuşa basıp görüntülenecek kişilere basın gerisini halledersiniz. Hayırlı olsun ayrıca.arkadaşlar bugün note 2 aldım karttaki noları göremiyorum