Samsung Galaxy Note 2 Hakkında

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle 24 ay taahhüt vereceksin. Avea'da 1. grup tarifeleri seçersen örneğin Seç 500 tarifesi olsun. 91 TL (cihaz ücreti) + 20 TL ( tarife ücreti) x 24 ay = 2664 TL'ye patlar.

Kullanım alışkanlıklarını yazarsan daha uygun bir tarife bulunur.

Şöyle de birşey var tarife fiyatı yükseldikçe cihaz fiyatı düşer.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle 24 ay taahhüt vereceksin. Avea'da 1. grup tarifeleri seçersen örneğin Seç 500 tarifesi olsun. 91 TL (cihaz ücreti) + 20 TL ( tarife ücreti) x 24 ay = 2664 TL'ye patlar.

Kullanım alışkanlıklarını yazarsan daha uygun bir tarife bulunur.

Şöyle de birşey var tarife fiyatı yükseldikçe cihaz fiyatı düşer.

Teşekkürler,Vodafone yada Turkcell faturalı hatta geçip almayı düşünüyorum.

Günlük olarak Sms yeterli günlük aramam,mesaj vs olmaz denecek kadar az arada bir .

Sizce hangisi uygun faturalı hatta ocak sonu geçeceğim bu arada telefonu almak için sadece.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler,Vodafone yada Turkcell faturalı hatta geçip almayı düşünüyorum.

Günlük olarak Sms yeterli günlük aramam,mesaj vs olmaz denecek kadar az arada bir .

Sizce hangisi uygun faturalı hatta ocak sonu geçeceğim bu arada telefonu almak için sadece.

Kardeş mesajlaşıcaksan biraz müzik oyun desen bu telefon sana çok aşırı lüks kaçar eğer çok paran varsa al tabi.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kardeş mesajlaşıcaksan biraz müzik oyun desen bu telefon sana çok aşırı lüks kaçar eğer çok paran varsa al tabi.

Yanlış anladın,faturalı hat için mesaj olayı bu telefon mesaj için almıyorum çoktandır almak istiyordum .

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Paran varsa hiç düşünme al. Bugün 6 gunume girdim gercekten mükemmel bir alet. Teknosadan 1800 tl ye 5 taksite aldim. Garanti bankasindan kartin varsa vatanda internetten 1660 tl ye 10 taksite alabilirsin

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@zozeidon

Hocam bir sorum olacak aylık 128 TL olarak tarifesini yaptırırsak,1000 Sms vs.24 ay her ay için geçerli değil mi?

Bir de fazla ek ödeme yapacakmıyız yoksa aylık sadece 128 TL olarakmı?

h3zr0.jpg

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Internet paketi 1 gb dan daha yuksek olan bir paket varsa onu almani tavsiye ederim. Evde wifi olmasina ragmen 1 gb internet paketimden 500 küsür mb kaldi ve sadece paketi yapali 5 gun gecmesine ragmen

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Paran varsa hiç düşünme al. Bugün 6 gunume girdim gercekten mükemmel bir alet. Teknosadan 1800 tl ye 5 taksite aldim. Garanti bankasindan kartin varsa vatanda internetten 1660 tl ye 10 taksite alabilirsin

Ben vatan computerın internet sitesine baktım baktım ama Note 2 ile S3'ü göremedim.Acaba sen ne zaman bakmıştın?

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@zozeidon

Hocam bir sorum olacak aylık 128 TL olarak tarifesini yaptırırsak,1000 Sms vs.24 ay her ay için geçerli değil mi?

Bir de fazla ek ödeme yapacakmıyız yoksa aylık sadece 128 TL olarakmı?

h3zr0.jpg

128 lira olan tarifesi numara taşıma kampanyasına özel yani o fiyattan yararlanabilmen için numaranı taşıman gerekiyor.

jCXR1.png

Numaranı taşımazsan aynı tarifenin fiyatı 138 lira olur.

Alacağı dakikalar, mesajlar her ay yenilenir. Faturana aylık 1,21 lira da telsiz kullanım ücreti olarak yansır. 138 liralık tarife için 140 lira civarı birşey ödersin.

Şimdi hesapladım da 3312 TL ediyor 24 ay sonunda. Cihazın fiyatı 1750 lira civarında, eğer o kadar dakika, sms ve interneti kullanırım diyorsan birşey diyemem ama kullanım alışkanlıkların o kadar yüksek değilse cihazı ayrı almak daha hesaplı olabilir.

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siteye eklemişler tekrarlar.Şu anda fiyatı 1663 tl gibi bir şeydi.
Bu arada vatan computerdaki note 2 ürün kodu ile samsung sitesindeki ürün kodu farklı diye konu açan senmiydin
evet bendim. numaramı bıraktım arasınlar da sorayım diye ama aramadılar

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hmm kusura bakma ben yanlış anladım şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler.

128 lira olan tarifesi numara taşıma kampanyasına özel yani o fiyattan yararlanabilmen için numaranı taşıman gerekiyor.

jCXR1.png

Numaranı taşımazsan aynı tarifenin fiyatı 138 lira olur.

Alacağı dakikalar, mesajlar her ay yenilenir. Faturana aylık 1,21 lira da telsiz kullanım ücreti olarak yansır. 138 liralık tarife için 140 lira civarı birşey ödersin.

Şimdi hesapladım da 3312 TL ediyor 24 ay sonunda. Cihazın fiyatı 1750 lira civarında, eğer o kadar dakika, sms ve interneti kullanırım diyorsan birşey diyemem ama kullanım alışkanlıkların o kadar yüksek değilse cihazı ayrı almak daha hesaplı olabilir.

Numaramı taşıyacağım onun içinde ek olarak ücret ödüyorduk değil mi?

Sms,dakikaları vs. kullanırım.

Yardım için teşekkürler.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
evet bendim. numaramı bıraktım arasınlar da sorayım diye ama aramadılar

Açtığın konu bir şüphe düşürmüştü içime acaba dediğin gibi mi diye.Gidip sormak lazım aslında ama verecekleri cevap ne kadar güvenilir olur onu bilemem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kusura bakmayın ama paranoya yapmışsınız adamlar ters bir durum olacak olsa o kodu saklarlar :) vatan güvenilirdir hepsiburada bile grey satmaya başladı vatan şu an hala inatla satmıyor

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok hayır numara taşıma ücreti olmaz.
Rica ederim. :)

Hocam Vodafone resmi sitesinde bazı şeyler okudum.

8 ay faturalı hat kullanılmış ve belli bir miktarı geçmesi gerek demiş toplam fatura tutarı?

Şimdi normal olarak Vodafone faturalı hatta geçip sıfırdan şuan hattım Avea Vodafone taşıyıp numaramı telefonu bu şekilde almam münkünmü dür? Yarın gideceğim az bir bilgi verirsen sevinirim.