Samsung Galaxy Mega 6.3 Unboxing Videomuz...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Samsung Galaxy Mega 6.3 unboxing videomuzu sizlere de ulaştıralım dedik ses oranı o kadar yüksek olamadı malum iş yeri ortamı :P

[video=youtube;rGIqoVsr7cI]http://www.youtube.com/watch?v=rGIqoVsr7cI[/video]

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o müzik olmasa daha iyi olurdu bence ses filan yeterdi :D teşekkürler

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
İğrenç bir telefon olmuş teknosada gördüm bugün resmen nasıl desem boyunuzun 2.10 olması lazımki elinize yakışsın telefon kafanızdan büyük olduğuna dair garanti vermiş samsung . Berbat donanımda cabası tabi

alekax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda konu nasıl acılır bilen varmı daha yenıyımde

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
o müzik olmasa daha iyi olurdu bence ses filan yeterdi :D teşekkürler
Esnaf ağzını duymak istemem burada ki bu kendi ayağıma sıkmak olurdu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İğrenç bir telefon olmuş teknosada gördüm bugün resmen nasıl desem boyunuzun 2.10 olması lazımki elinize yakışsın telefon kafanızdan büyük olduğuna dair garanti vermiş samsung . Berbat donanımda cabası tabi
Neyse ki boyumuz o civarda :P bence telefon öyle kötülenecek bir telefon değil...

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Esnaf ağzını duymak istemem burada ki bu kendi ayağıma sıkmak olurdu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyse ki boyumuz o civarda :P bence telefon öyle kötülenecek bir telefon değil...

Hocam aman alınmayın size hayırlı olsun cidden ama 6,3" bir ekrana hd ile yetinmek + çift çekirdek koymak birde kalem koymamak çok büyük ayıp olmuş ve normal insan boyutlarını cidden aşmış bugün elime aldım ama gerçekten hani s4 bunun yanında hiç birşey değil gibi samsung s4te sağladığı en boy dengesini bu telefonda sağlayamamış

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yau dediğinden tek kelime anlamadım :D yalnız çok büyük olmuş o yau bari kalem felan koysalarmış en azından çizimle uğraşan kesimin işini baya görürdü :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Geçen yapan bir incelemede tam peak yapmışken namus meselesi karışmayın diye bağıran caniler vardı adamı 17 yerinden bıçakladılar :) erzurumda bir iş merkezi ve esnaf ağzı oldukça yüksek... bu çekimde de küfür vardı ondan böyle oldu maalesef :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
esnaf dediğin mütevazi olur yau ne küfürü yakıştıramadım oranın esnafına :)

secota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iş yeri ortamı değil ki sorun. o müzik ne? video güzel ama ne diyosun çok zor anlaşılıyor

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=200254]25 PARS 1907[/MENTION] müzük başladı dııııııı diye yavaş yavaş yükseliyor korktum telefonu çıkarıp en yüksek seste masaya vurucan filan diye :P Müzik güzelde sorun olan bir şey çıkacak gibi ilk başı :D Donanımı biraz kötü. 3200 miliamper o cihaza yetmez :D Ama ben beğendim banada böyle telefon lazım :) S III çok küçük gelmeye başladı bana. En az 6.5-6.7 arası olacak telefon yoksa alınmaz yaf. Gerçi bende iPhone 5 almayı düşünüyorum. Ama hayırlısı :) Malum benim telefonun fiyatlar düşmeye başladı. iPhone 5 ile takas edebilirim 32 GB'lik :) Buradanda duyurayım :) 350 TL'lik aksesuar paketi ile daha jilatinini bile kaybetmediğim, sıfır kulaklıkla vereceğim Galaxy S III 32 GB (4 ay Samsung Türkiye garantisi devam etmekte) satıyorum :) 1 ay daha takılayım telefonumla sonra satacağım. Fiyat olarak 1450 TL düşünüyorum pazarlık sünnettir. İlgilenenler özel mesaj atabilir :D Burayıda mahvettim ama :P

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] inanır mısın o cihaz göründüğü gibi değil gerçekten tasarımı çok iyi ve elde tutulurken çok ince ve zarif olduğu hissini veriyor... S4 deki arayüz falan derken cihazın donanım için değil telefonu görünce "ahaa bu tam benlik" diyecek arkadaşlar için piyasada olduğunu düşünüyorum ...
Vitrine koyduk ilk giren 3 kişi bu tam benlik dedi :) ve hiç biri donanımı sormadı.. evet burası bir teknoloji forumu en çok donanım sorgulanır ama hepimiz insanız ve hoşumuza gideni alırız ... şahsen ben hoşuma gitmeyen iyi donanımlı bir cihazı almam...

Son olarak canın sağolsun :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sesten duyulmuyorki ayrıca müzik berbat .s keşke hiç koymasaydın yada sesini kıssaydın ben bile çok amatör oldugum halde ses ayarını yaptım

Ayrıca cihaz çok büyük 5.5 inçten fazlasına ben telefon demıyorum

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
sesten duyulmuyorki ayrıca müzik berbat .s keşke hiç koymasaydın yada sesini kıssaydın ben bile çok amatör oldugum halde ses ayarını yaptım

Ayrıca cihaz çok büyük 5.5 inçten fazlasına ben telefon demıyorum

yığınla mesaj var yukarıda ses ile ilgili...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@lordarcual inanır mısın o cihaz göründüğü gibi değil gerçekten tasarımı çok iyi ve elde tutulurken çok ince ve zarif olduğu hissini veriyor... S4 deki arayüz falan derken cihazın donanım için değil telefonu görünce "ahaa bu tam benlik" diyecek arkadaşlar için piyasada olduğunu düşünüyorum ...
Vitrine koyduk ilk giren 3 kişi bu tam benlik dedi :) ve hiç biri donanımı sormadı.. evet burası bir teknoloji forumu en çok donanım sorgulanır ama hepimiz insanız ve hoşumuza gideni alırız ... şahsen ben hoşuma gitmeyen iyi donanımlı bir cihazı almam...

Son olarak canın sağolsun :)

:) Ben zaten almayı düşündüm Galaxy Mega'yı ama sonra işte dedim donanımı bana yetersiz gelir :) Ben çok fazla oyun oynarım o yüzden :D Ama telefon hakkat çok güzel. Tasarımında bitek hoparlörünü sevmedim daha büyük olsa daha iyi olurdu o cihaz için :) Bataryası bide :D Ben sardığında oyun 4-5 saat hiç kalkmadan oynarım :) Ki buna S III dahil neredeyse hiçbir telefon dayanmıyor :D Benim için Galaxy XXL Mega Maxx çıkarmalılar anca yeter :P

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
:) Ben zaten almayı düşündüm Galaxy Mega'yı ama sonra işte dedim donanımı bana yetersiz gelir :) Ben çok fazla oyun oynarım o yüzden :D Ama telefon hakkat çok güzel. Tasarımında bitek hoparlörünü sevmedim daha büyük olsa daha iyi olurdu o cihaz için :) Bataryası bide :D Ben sardığında oyun 4-5 saat hiç kalkmadan oynarım :) Ki buna S III dahil neredeyse hiçbir telefon dayanmıyor :D Benim için Galaxy XXL Mega Maxx çıkarmalılar anca yeter :P

oyun performansını senin için kontrol edicem :) sesi gayet iyi ama hoparlörün yeri için aynı fikirdeyiz...

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ürünü inceleme fırsatım oldu. Alacak olanlara tavsiye etmiyorum. Cihaz 1000 tl civarı. Bunun yerine s3 almak daha mantıklı. Kısacası ekran büyüklüğünden başka bir extreme yok :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1016807_10151791004943777_1587130801_n.jpg

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Telefonların 7,5-8 inch' e kadar yolu var artık. Hepsi birbirinden büyük telefon yapacam diye uğraşıp duruyorlar. En son rekor huawei' deydi heralde. Değişmiş de olabilir.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Telefonların 7,5-8 inch' e kadar yolu var artık. Hepsi birbirinden büyük telefon yapacam diye uğraşıp duruyorlar. En son rekor huawei' deydi heralde. Değişmiş de olabilir.

aslında öyle hepsi birbirini geçmeye çalışıyor çünkü insanlar bunu istiyor :) her gün bir sürü form dolduruyorum nasıl telefon istersiniz? beklentileriniz nelerdir? ne olursa daha iyi olur? vs. ... ve ben düşünüyorumda benim gibi düşünen insanlar yüzünden bu cihazlar çıkıyor ortaya :) Samsung boyutu büyütünce farklı özellikler de atadığı için telefon tanımı yetmiyor yoksa samsungda olabilirdi rekor... mesela bende Note 8.0 var 8'' lik bir model ama ahizesi var :) kalemi falan olmasa direk telefon derdik ama şu an table&telefon demek durumundayım